łamAga Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Hejka ;) u nas żar z nieba a Wy pewnie na spacerku :lol: Quote
Guest wolfheart Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 hej :) u nas 29'C ,słońce grzeje...eh:roll: po porannym spacerku,odetchnęłyśmy chwilkę i poszłyśmy z moją mamą na zakupy....nie lubię zakupów.Gorąco,a ja dźwigam dwie torby żarcia,naszego i Luny,do tego smycz i Luna ciekawa zapachów pociągnęła mnie na bok,torba obiła mi się o nogi ,a tam puszki z żarciem Luny były,to poczułam:placz: Słońce mnie przypiekło,pic mi się chciało,torby były ciężkie :placz: Jak ja nie lubię miasta,zakupów i lata:placz::evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 dla mnie powyżej 20'C to już obrzydliwie gorąco:shake: Quote
Guest wolfheart Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 byś widziała moje nogi...podrapane,poobijane,ukąszenia od komarów itp..wstyd szoty założyć:diabloti: Quote
łamAga Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 [quote name='marta.k9080']hej :) u nas 29'C ,słońce grzeje...eh:roll: po porannym spacerku,odetchnęłyśmy chwilkę i poszłyśmy z moją mamą na zakupy....nie lubię zakupów.Gorąco,a ja dźwigam dwie torby żarcia,naszego i Luny,do tego smycz i Luna ciekawa zapachów pociągnęła mnie na bok,torba obiła mi się o nogi ,a tam puszki z żarciem Luny były,to poczułam:placz: Słońce mnie przypiekło,pic mi się chciało,torby były ciężkie :placz: Jak ja nie lubię miasta,zakupów i lata:placz::evil_lol:[/QUOTE] Współczuję :roll: Ja bym pewnie Lunki na zakupy nie zabrała :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 ja ją zabieram i czekam z nią przed sklepami,a mama kupuje;) Quote
łamAga Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 [quote name='marta.k9080']ja ją zabieram i czekam z nią przed sklepami,a mama kupuje;)[/QUOTE] Ja dzisiaj tez czekałam z Qwendi przed sklepem , ale wole jednak wleźć do srodka i zobaczyć co tam ciekawego mają , a nóż mi się coś przypomni że miałam kupić :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 piję maślankę o smaku pieczonego jabłka,dobre to:p Quote
marta1624 Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Ja też wolę do sklepu wejść ;) Kaja albo w domu zostaje, ale czeka przed z kolegą "pijącym" Quote
łamAga Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 [quote name='marta.k9080']piję maślankę o smaku pieczonego jabłka,dobre to:p[/QUOTE] Ja nie przepadam za smakiem jabłka w takim czymś , wole np brzoskwiniową :loveu: [quote name='marta.k9080']idę sobie już:eviltong: do jutra:p[/QUOTE] ja nie ide , nie mam gdzie :evil_lol: do jutra ;) Quote
*Magda* Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 [quote name='marta.k9080']byś widziała moje nogi...podrapane,poobijane,ukąszenia od komarów itp..wstyd szoty założyć:diabloti:[/QUOTE] To wyjdź na dwór bez szortów, nie będziesz miała problemu, że wstyd zakładać :diabloti: Quote
Baski_Kropka Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Ja mam za to pełno siniaczków na nogach. Wystarczy, ze sie lekko w coś pukne i już.. siniak :/ Wyglądają gorzej niż ukąszenia komarów. A jak mnie Dex w ekscytacji łapą potraktuje to już nawet nei chce opowiadać jak wyglądam :/ Quote
Guest wolfheart Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 hejka u nas 30'C:roll: byłyśmy na spacerze za miasto z moją mamą,po drodze jest małe jezioro to Lunka się ochłodziła:p Quote
łamAga Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 [quote name='marta.k9080']hejka u nas 30'C:roll: byłyśmy na spacerze za miasto z moją mamą,po drodze jest małe jezioro to Lunka się ochłodziła:p[/QUOTE] Na waszym miejscu sama bym sie w nim ochłodziła , uj że nie lubie być mokra , ale dzisiaj jest nie do wytrzymania :shake: Quote
Guest wolfheart Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 pełno rzęsy tam było...wolałam nie być zielona:evil_lol: Quote
łamAga Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 [quote name='marta.k9080']pełno rzęsy tam było...wolałam nie być zielona:evil_lol:[/QUOTE] Poudawała byś ufoludka :evil_lol: ja poczekam aż Sebastian skonczy kosić trawe i skoczymy do biedronki a pozniej chyba sobie zrobie chłodną kąpiel bo ujebac nie idzie :shake: Quote
Recommended Posts