Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

mnie i Lunę za bardzo nosi...takie niespokojne jesteśmy obie,że musimy łazić do uapdłego:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']mnie i Lunę za bardzo nosi...takie niespokojne jesteśmy obie,że musimy łazić do uapdłego:evil_lol:[/QUOTE]

Ja bym padła po 15 min i tyle by było spaceru :lol:

Guest wolfheart
Posted

wychodzi na to,że ja i Luna jesteśmy nie do zdarcia,jak jakieś terminatory czy coś:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']wychodzi na to,że ja i Luna jesteśmy nie do zdarcia,jak jakieś terminatory czy coś:evil_lol:[/QUOTE]
No żebyś wiedziała :D Dobry pies do odpowiedniej osoby :D

Posted

[quote name='marta.k9080']wychodzi na to,że ja i Luna jesteśmy nie do zdarcia,jak jakieś terminatory czy coś:evil_lol:[/QUOTE]

Jak przyjdie zima to w ogóle całe dnie bedziecie łazić :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

ziiiiiiiiiiiima :loveu::loveu::loveu:

Guest wolfheart
Posted

ale mi się dzisiaj dzień wlecze:roll:

Posted

[quote name='marta.k9080']ale mi się dzisiaj dzień wlecze:roll:[/QUOTE]

Mi też :roll: ale mi sie każdy dzień wlecze :evil_lol:

[quote name='marta1624']A ja chcę wiosnę lub jesień :D[/QUOTE]

to ja jesień bym już wolała bo po jesieni bedzie śnieg :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

letnie dni zawsze są za długie ,w*urwia mnie słońce od rana do wieczora,nie dość że oślepia mnie od 4 rano to do prawie 22.00 jest jasno,fuj:roll:

Guest wolfheart
Posted

ja spadam,mam dość kompa na dzisiaj :roll: do jutra :p

Posted

[quote name='marta.k9080']letnie dni zawsze są za długie ,w*urwia mnie słońce od rana do wieczora,nie dość że oślepia mnie od 4 rano to do prawie 22.00 jest jasno,fuj:roll:[/QUOTE]

Ja mam tak samo , wczoraj opieprzyłam Sebka bo idzie spać jako ostatni tzn po mnie i nigdy nie zasłoni rolet , a ja od 4rtej pozniej spac juz nie moge bo za oknem dzień :mad: wczoraj się wqurwiłam i sama zasłoniłam , a On nie lubi jak są zasłoniete bo jak Qwendi szczeka to zanim sie przedostanie przez te rolety żeby okno otworzyć to pozwala poloze rzeczy z parapetu :evil_lol: a rolety nie mamy zamontowanej w oknie tylko na ścianie nad oknem tak że jest wnęka między roletą a oknem ;)

Posted

[quote name='marta1624']Do jutra ;) Aga w mieszkaniu tak miałam, jak mnie to wqrwiało :D[/QUOTE]

No to wqurwiające jest ale u nas nie dało się inaczej tego zamontować :shake:

Dobranoc Marta ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']No to wqurwiające jest ale u nas nie dało się inaczej tego zamontować :shake:

Dobranoc Marta ;)[/QUOTE]

U mnie się dało, i wymieniliśmy ;) Tylko nie pomyśleliśmy na początku i ta kobyła była ;) Jeszcze jakby się nie dało jak u ciebie to bym tak bardzo nie narzekała.... Tylko max raz dzienie :D

Posted

OOo rany...jak mnie wkurza jak Mario idzie spać po mnie jakąś godzinę albo i dłużej! Nie dość że zazwyczaj mnie obudzi, wieczorem jak sie tarabani do łóżka, to jeszcze rano mnie budzi bo prasuje i się miota po mieszkaniu. Ja generalnie potrzebuje 8h bitego spania żeby wypocząć a on spi po 5-6 i gitara :P