Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

cześć z wieczora:p my właśnie wróciłyśmy ze spacerku:p 26'C dzisiaj u nas,nie podoba mi się to

Posted

[quote name='marta.k9080']cześć z wieczora:p my właśnie wróciłyśmy ze spacerku:p 26'C dzisiaj u nas,nie podoba mi się to[/QUOTE]

juz myślałam ze jednak dostałaś tą prace w Plusie i nadgodziny szarpiesz :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

a w życiu bym nie szarpała nadgodzin:eviltong: spacer ważniejszy :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']prawidłowa odpowiedz :eviltong:[/QUOTE]

wiem :p

Guest wolfheart
Posted

ja idę rano po 6.00 do 9.00 i później ok 18.00 do 20.30:lol:

Posted

Ja zazwyczaj rano jechałam do babci i Majki i tam spacerowałam a o 17 do kumpli Kai. Ale po 17 nie dawała rady iść :shake: Muszę zostać przy 1 spacerze (albo rano albo wieczorem). No chyba że nad wodą jesteśmy to ma dużo energii ;)

Guest wolfheart
Posted

ja bym wyszła z kilkoma dużymi:eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja mam najlepiej , mam za duze psy żebym sama z nimi na spacer poszła :p[/QUOTE]

To ma plusy :D chociaż jak miałam jelitówkę i w domu siedziałam to myślałam że ocipieję :D U mnie gorzej z tym że robota na budowie to mam bardzo uszczuplony czas (więc rzadko mogę nad zalew i nie jestem mobilna w spacerach, różnie mam wolne :roll:)

Posted

[quote name='marta.k9080']ja bym wyszła z kilkoma dużymi:eviltong:[/QUOTE]

na pewno raz i nigdy więcej :eviltong:

[quote name='marta1624']To ma plusy :D chociaż jak miałam jelitówkę i w domu siedziałam to myślałam że ocipieję :D U mnie gorzej z tym że robota na budowie to mam bardzo uszczuplony czas (więc rzadko mogę nad zalew i nie jestem mobilna w spacerach, różnie mam wolne :roll:)[/QUOTE]

No widzisz , a ja z psami nie pójde , w ogóle staram sie nie wychodzic jak pyli bo wiem ze tabletek mi nie wolno i w domu ocipiec idzie :shake:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']na pewno raz i nigdy więcej :eviltong:[/QUOTE]

na pewno nie:eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']zmieniła byś zdanie jak by Ci łapy powyrywały :evil_lol:[/QUOTE]

zakładam,że Luna jest jedynym ONkowym pojebusem jaki mi się w życiu trafi:diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']na pewno raz i nigdy więcej :eviltong:

No widzisz , a ja z psami nie pójde , w ogóle staram sie nie wychodzic jak pyli bo wiem ze tabletek mi nie wolno i w domu ocipiec idzie :shake:[/QUOTE]

Ja kilka razy byłam z Kaja i Luckiem.... I oby jak najrzadziej :D Mam 2 nie wychowane psy, więc spacer jest bardzo uciążliwy. Jeszcze jakby Lucek był np Onkiem to leże :shake:

Aga o alergii mi nie musisz mówić bo mam na wszystkie rośliny :roll: A żadnych leków nie biorę :shake:

Posted

[quote name='marta.k9080']zakładam,że Luna jest jedynym ONkowym pojebusem jaki mi się w życiu trafi:diabloti:[/QUOTE]

bo nie stanął na twojej drodze Neron :diabloti: On jest do rany przyłóż , spokojny , kochany , taka ciapa , ale poza posesją pozadomem wstępuje w niego jakas dziwna zła eneegia , atakuje wszystkie psy i wszystkie koty :shake: