Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

dobry :)

rano miałyśmy szczęście bo całą noc lało i akurat na 20min przed naszym wyjściem przestało:p
Właśnie wróciłyśmy ze spacerku :) Czekam na jutrzejszy przymrozek,bo myślałam że dzisiaj utoniemy w błocie.

Guest wolfheart
Posted

teraz siąpi i pizga,aż huczy w mieszkaniu :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Pozdrawiamy :loveu:

:p my Was też

muszę jutro iść po małe zakupy dla siebie(kosmetyki) ,a tak mi się nie chce:roll:

Guest wolfheart
Posted

to nie zmieni faktu ,że mi się nie chce,co najwyżej szybciej bym doleciała do sklepu :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

nie lubię łazić po sklepach,czekać w kolejkach itp :roll:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
nie lubię łazić po sklepach,czekać w kolejkach itp :roll:

a ja zalezy po jakich sklepach .... w sklepie z kolczykami bym mogła godzinami siedziec a Sebek mi minuty wylicza :angryy:

Guest wolfheart
Posted

biżuterii nie lubię za bardzo,mam tylko kolczyki(te które nisze stale) ,jedną parę wiszących,dwa komplety naszyjnik +kolczyki i pierścionek:lol: jakoś przeszkadza mi noszenie wszelakich ozdób :lol:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
biżuterii nie lubię za bardzo,mam tylko kolczyki(te które nisze stale) ,jedną parę wiszących,dwa komplety naszyjnik +kolczyki i pierścionek:lol: jakoś przeszkadza mi noszenie wszelakich ozdób :lol:

a ja kolczyki uwielbiam :loveu: i ewentualnie coś na rękę ale to juz bardziej takie sportowe , jakaś opaska silikonowa czy coś w tym rodzaju ....

Guest wolfheart
Posted

Luna cierpliwie czeka na parówkę i hipnotyzuje talerzyk:evil_lol: