Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']zdarza się ;)

najważniejsze ze można wymienić :lol:[/QUOTE]

M jest na styk i by Lunkę obcierało pod pachami:roll: nie doceniłam,jaka ona już duuuuuża dziewczynka jest:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']M jest na styk i by Lunkę obcierało pod pachami:roll: nie doceniłam,jaka ona już duuuuuża dziewczynka jest:evil_lol:[/QUOTE]

nio lepiej zawsze brać lekko większe ;)

Guest wolfheart
Posted

Deszcz u nas padał:multi:a ja nie zauważyłam dopiero teraz przez okno wyjrzałam
To chyba cały śnieg już zniknął:multi:

Posted

[quote name='marta.k9080']Deszcz u nas padał:multi:a ja nie zauważyłam dopiero teraz przez okno wyjrzałam
To chyba cały śnieg już zniknął:multi:[/QUOTE]
:multi:
U nas dzisiaj było słońce i deszcz :) Nareszcie śniegu już prawie nie ma

Guest wolfheart
Posted

nadal pada:razz: jutro czeka nas przeprawa przez błocko :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja mam wieczny weekend od roku :p[/QUOTE]
a ja od ponad miesiąca... i już nie mogę wysiedzieć w domu :(
[quote name='justysiek']mój Cezik jest z PFK , a hodowca ma psy zarejestrowane jeszcze niemieckim SV.[/QUOTE]

oo ale wystawy mają wspólne :)

Jak w SV ma psy zarejestrowane to suuuuuper ;)

Posted

[quote name='marta.k9080']nadal pada:razz: jutro czeka nas przeprawa przez błocko :evil_lol:[/QUOTE]

U nas też zachmurzyło się i ciągle pada ;) to czeka was jutro błotny spacerek :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Sonka95']U nas też zachmurzyło się i ciągle pada ;) to czeka was jutro błotny spacerek :evil_lol:[/QUOTE]

tylko,że Luna wczoraj była zakropiona Fiprexem i mam nadzieję,że rano nie będzie padać...chyba ,że jej kamizelkę założę...

Posted

[quote name='Angi']a czemu? Pytam z ciekawości :D

Ta hodowla jest blisko mnie (w PL) ;) Teraz nie umiem tego wątku znaleźć, ale było o tym dość głośno na dogo, bo kryli suki, które były jeszcze za młode :roll:
Ja sama osobiście miałam kontakt z tą hodowlą jak szukałam Tory ;) Wtedy chciałam psa niewystawowego ;) Usłyszałam od właściciela, że "u niego nigdy się nie zdarzają psy niewystawowe". Sorki, ale nigdy nikt nie wie jakie szczeniaki się w miocie urodzą :shake: A jak założyłam konto na dogo, to wyczytałam te info, które napisałam wyżej ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Ta hodowla jest blisko mnie (w PL) ;) Teraz nie umiem tego wątku znaleźć, ale było o tym dość głośno na dogo, bo kryli suki, które były jeszcze za młode :roll:
Ja sama osobiście miałam kontakt z tą hodowlą jak szukałam Tory ;) Wtedy chciałam psa niewystawowego ;) Usłyszałam od właściciela, że "u niego nigdy się nie zdarzają psy niewystawowe". Sorki, ale nigdy nikt nie wie jakie szczeniaki się w miocie urodzą :shake: A jak założyłam konto na dogo, to wyczytałam te info, które napisałam wyżej ;)
a spoko. :D

Guest wolfheart
Posted

[quote name='kalyna']Ale psy mają przepiękne :loveu:[/QUOTE]

to prawda:loveu:

Guest wolfheart
Posted

czarno widzę nasz jutrzejszy jogging...tam gdzie chcemy biegać będzie błoto...:roll:

Guest wolfheart
Posted

patrzcie jak zielono było 20.04.12
w tym roku raczej nie zdąży się zazielenić do tego czasu:roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']pięknie :loveu:

i jakie piękne czerwone szeleczki :loveu:[/QUOTE]

dziękuję:oops:
już z nich wyrosła,a to i tak nie były moje ulubione szelki,łatwo z nich wychodziła jak chciała...:mad:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']mi Pepsia też wychodzi z szeleczek :diabloti:[/QUOTE]

wredne są nie?:mad:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']nioooo :diabloti:

dlatego ja szelki bym chciała ale tylko do ozdoby ;)[/QUOTE]

w sumie to mi te szelki potrzebne jak wiór w doopie są:evil_lol: i tak koryguje łańcuszkiem i Luna go będzie nosić(na czas przejścia między ludźmi).Ale wzięłam bo przydadzą się do biegania i na dni kiedy jest spokojnie (np.weekendy rano pustki na drodze:p)

Guest wolfheart
Posted

deszcz nadal pada,a ja idę jeszcze z Lunką na chwilę ,co by się załatwiła przed snem.

dobranoc :smilecol: