Guest wolfheart Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='dOgLoV']zdarza się ;) najważniejsze ze można wymienić :lol:[/QUOTE] M jest na styk i by Lunkę obcierało pod pachami:roll: nie doceniłam,jaka ona już duuuuuża dziewczynka jest:evil_lol: Quote
łamAga Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='marta.k9080']M jest na styk i by Lunkę obcierało pod pachami:roll: nie doceniłam,jaka ona już duuuuuża dziewczynka jest:evil_lol:[/QUOTE] nio lepiej zawsze brać lekko większe ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Deszcz u nas padał:multi:a ja nie zauważyłam dopiero teraz przez okno wyjrzałam To chyba cały śnieg już zniknął:multi: Quote
Sonka95 Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='marta.k9080']Deszcz u nas padał:multi:a ja nie zauważyłam dopiero teraz przez okno wyjrzałam To chyba cały śnieg już zniknął:multi:[/QUOTE] :multi: U nas dzisiaj było słońce i deszcz :) Nareszcie śniegu już prawie nie ma Quote
Guest wolfheart Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 nadal pada:razz: jutro czeka nas przeprawa przez błocko :evil_lol: Quote
kalyna Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='magdabroy']Ja mam wieczny weekend od roku :p[/QUOTE] a ja od ponad miesiąca... i już nie mogę wysiedzieć w domu :( [quote name='justysiek']mój Cezik jest z PFK , a hodowca ma psy zarejestrowane jeszcze niemieckim SV.[/QUOTE] oo ale wystawy mają wspólne :) Jak w SV ma psy zarejestrowane to suuuuuper ;) Quote
Sonka95 Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='marta.k9080']nadal pada:razz: jutro czeka nas przeprawa przez błocko :evil_lol:[/QUOTE] U nas też zachmurzyło się i ciągle pada ;) to czeka was jutro błotny spacerek :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='Sonka95']U nas też zachmurzyło się i ciągle pada ;) to czeka was jutro błotny spacerek :evil_lol:[/QUOTE] tylko,że Luna wczoraj była zakropiona Fiprexem i mam nadzieję,że rano nie będzie padać...chyba ,że jej kamizelkę założę... Quote
angineuuka Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='magdabroy']Od tej hodowli trzymaj się z daleka ;)[/QUOTE] a czemu? Pytam z ciekawości :D Quote
*Magda* Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='Angi']a czemu? Pytam z ciekawości :D Ta hodowla jest blisko mnie (w PL) ;) Teraz nie umiem tego wątku znaleźć, ale było o tym dość głośno na dogo, bo kryli suki, które były jeszcze za młode :roll: Ja sama osobiście miałam kontakt z tą hodowlą jak szukałam Tory ;) Wtedy chciałam psa niewystawowego ;) Usłyszałam od właściciela, że "u niego nigdy się nie zdarzają psy niewystawowe". Sorki, ale nigdy nikt nie wie jakie szczeniaki się w miocie urodzą :shake: A jak założyłam konto na dogo, to wyczytałam te info, które napisałam wyżej ;) Quote
angineuuka Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='magdabroy']Ta hodowla jest blisko mnie (w PL) ;) Teraz nie umiem tego wątku znaleźć, ale było o tym dość głośno na dogo, bo kryli suki, które były jeszcze za młode :roll: Ja sama osobiście miałam kontakt z tą hodowlą jak szukałam Tory ;) Wtedy chciałam psa niewystawowego ;) Usłyszałam od właściciela, że "u niego nigdy się nie zdarzają psy niewystawowe". Sorki, ale nigdy nikt nie wie jakie szczeniaki się w miocie urodzą :shake: A jak założyłam konto na dogo, to wyczytałam te info, które napisałam wyżej ;) a spoko. :D Quote
kalyna Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='Angi']a czemu? Pytam z ciekawości :D[/QUOTE] wujek google ;) Ale psy mają przepiękne :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='kalyna']Ale psy mają przepiękne :loveu:[/QUOTE] to prawda:loveu: Quote
angineuuka Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='kalyna']wujek google ;) Ale psy mają przepiękne :loveu:[/QUOTE] teraz nie mam czasu użyć google, próbuję się uczyć :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 czarno widzę nasz jutrzejszy jogging...tam gdzie chcemy biegać będzie błoto...:roll: Quote
Guest wolfheart Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 patrzcie jak zielono było 20.04.12 w tym roku raczej nie zdąży się zazielenić do tego czasu:roll: Quote
łamAga Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 pięknie :loveu: i jakie piękne czerwone szeleczki :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='dOgLoV']pięknie :loveu: i jakie piękne czerwone szeleczki :loveu:[/QUOTE] dziękuję:oops: już z nich wyrosła,a to i tak nie były moje ulubione szelki,łatwo z nich wychodziła jak chciała...:mad: Quote
łamAga Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 mi Pepsia też wychodzi z szeleczek :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='dOgLoV']mi Pepsia też wychodzi z szeleczek :diabloti:[/QUOTE] wredne są nie?:mad: Quote
łamAga Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='marta.k9080']wredne są nie?:mad:[/QUOTE] nioooo :diabloti: dlatego ja szelki bym chciała ale tylko do ozdoby ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='dOgLoV']nioooo :diabloti: dlatego ja szelki bym chciała ale tylko do ozdoby ;)[/QUOTE] w sumie to mi te szelki potrzebne jak wiór w doopie są:evil_lol: i tak koryguje łańcuszkiem i Luna go będzie nosić(na czas przejścia między ludźmi).Ale wzięłam bo przydadzą się do biegania i na dni kiedy jest spokojnie (np.weekendy rano pustki na drodze:p) Quote
Guest wolfheart Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 deszcz nadal pada,a ja idę jeszcze z Lunką na chwilę ,co by się załatwiła przed snem. dobranoc :smilecol: Quote
Oscar Patric Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 dobranoc Dziewczyny:) U Nas śniegu prawie nie ma,a dzisiaj było dość ciepło,nawet słoneczko świeciło:multi: Quote
Recommended Posts