Guest wolfheart Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 mi smakuje,ale ja ogólnie lubię takie ziółka:p Quote
*Magda* Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='marta1624']Jakby było dobre to może jeszcze jeszcze. Ale po nazwie sądząc to chyba nie bardzo? :lol:[/QUOTE] Kwestia przyzwyczajenie kubków smakowych ;) Kilka szklanek i będzie dobrze :) Quote
marta1624 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='magdabroy']Kwestia przyzwyczajenie kubków smakowych ;) Kilka szklanek i będzie dobrze :)[/QUOTE] To może zacznę :p Quote
Guest wolfheart Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 w naszym bloku jest oddział PZU i tam mają remont i jeszcze wiercą,o tej godzinie:roll: tak do 22.00 będą. Idziemy na dwór.Dobranoc:p Quote
*Magda* Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Dobranoc ;) Ja też bym poszła spać, ale boję się tych stron do nadrabiania jutro :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='marta.k9080']w naszym bloku jest oddział PZU i tam mają remont i jeszcze wiercą,o tej godzinie:roll: tak do 22.00 będą. Idziemy na dwór.Dobranoc:p[/QUOTE] Dobranoc :) Quote
Baski_Kropka Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Jakie dobraaanoc, już dzień jest... gdzie fotki...? :mad: Jak pogoda? U nas jeszcze nei dopisuje, ale elfy donoszą, że jutro będzie pięknie i bezchmurnie :D 1 Quote
marta1624 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 [quote name='Baski_Kropka']Jakie dobraaanoc, już dzień jest... gdzie fotki...? :mad: Jak pogoda? U nas jeszcze nei dopisuje, ale elfy donoszą, że jutro będzie pięknie i bezchmurnie :D[/QUOTE] Hejka :) U mnie też kiepska pogoda, nikt się słońcem nie podzielił :shake: I niby ma być cieplej dopiero od poniedziałku 1 Quote
Sonka95 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Hejka :) a u nas dzisiaj piękna pogoda i nawet jest ciepło :D Quote
Guest wolfheart Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 siemka :) u nas 11'C ,ale odczuwalna to jakieś 16'C cieeeeeeepło jest Luna biegała dzisiaj z kolegami , a przed chwilą wróciłyśmy z drugiego spacerku. Quote
marta1624 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 [quote name='marta.k9080']siemka :) u nas 11'C ,ale odczuwalna to jakieś 16'C cieeeeeeepło jest Luna biegała dzisiaj z kolegami , a przed chwilą wróciłyśmy z drugiego spacerku.[/QUOTE] My też wreszcie się słoneczka doczekaliśmy, więc byliśmy na 3 godzinnym spacerku z koleżanką :) Quote
marta1624 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 [quote name='dOgLoV']My idziemy na spacerek jutro ;)[/QUOTE] U mnie jak będzie pogoda to jutro wybieram się na rower :p Quote
Guest wolfheart Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 też bym chciała na rolki,ale nie mam:roll: Quote
łamAga Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 [quote name='marta.k9080']też bym chciała na rolki,ale nie mam:roll:[/QUOTE] ja mam od kilku lat a w ogóle na nich nie jezdziłam :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 [quote name='dOgLoV']My idziemy na spacerek jutro ;)[/QUOTE] [quote name='marta1624']U mnie jak będzie pogoda to jutro wybieram się na rower :p[/QUOTE] A ja będę miała 2w1 :eviltong: Jedziemy na rowerach, na plac zabaw :) Quote
łamAga Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 [quote name='marta.k9080']to się nie połam za bardzo:diabloti:[/QUOTE] tego sie właśnie obawiam :evil_lol: [quote name='magdabroy']A ja będę miała 2w1 :eviltong: Jedziemy na rowerach, na plac zabaw :)[/QUOTE] zapomniałaś dodac ze porobisz fotki :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Luna wysępiła mielonkę od mojej mamy:diabloti: Quote
łamAga Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 [quote name='marta.k9080']Luna wysępiła mielonkę od mojej mamy:diabloti:[/QUOTE] a umie otwierać puszki zębami ? :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 [quote name='dOgLoV']a umie otwierać puszki zębami ? :diabloti:[/QUOTE] to była taka bez puszki,kupowana na wagę :lol: Quote
*Magda* Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 [quote name='magdabroy']A ja będę miała 2w1 :eviltong: Jedziemy na rowerach, na plac zabaw :)[/QUOTE] Mała zmiana planów :eviltong: [quote name='dOgLoV'] zapomniałaś dodac ze porobisz fotki :eviltong:[/QUOTE] Miałam nie brać aparatu, ale ... ... przed chwilą rozmawiałam z Żanetą (mamą Zosi) i jedziemy razem na plac zabaw :multi: Więc aparat wezmę :) Quote
łamAga Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 [quote name='magdabroy']Mała zmiana planów :eviltong: Miałam nie brać aparatu, ale ... ... przed chwilą rozmawiałam z Żanetą (mamą Zosi) i jedziemy razem na plac zabaw :multi: Więc aparat wezmę :)[/QUOTE] super :multi: Quote
Recommended Posts