Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

miały trochę takiego filcu w strąkach to elegancko dały wyczesać - pchały się jedna przed drugą normalnie jak po kiełbasę :v i nadstawiały dupki do czesania, ale już głów maszynką nie dały zrobić, a chciałam ładnie tylko poliki wyrównać, no ale nie dało rady z wijami więc tylko nożyczkami zrobiłam uszka i poliki i laski jak tralala <3 

Posted

Dziewczynki i zdjęcia cudne, jak zawsze. Masz Monika dar w rekach-wygladaja po strzyżeniu jak po salonie pieknosci. Ja nie umiem tak pięknie strzyc choć sznupy tez już długo mam, może dlatego ze jakos mi się trafiają charakterne i czesania nie lubiące, oprócz Mondusia-tego to można z każdej strony

Posted

Dziewczynki i zdjęcia cudne, jak zawsze. Masz Monika dar w rekach-wygladaja po strzyżeniu jak po salonie pieknosci. Ja nie umiem tak pięknie strzyc choć sznupy tez już długo mam, może dlatego ze jakos mi się trafiają charakterne i czesania nie lubiące, oprócz Mondusia-tego to można z każdej strony

Posted

Nie wiem ktora jest wieksza. :P ta w chuscie czy nie ?:P nie dzialaja mi polskie znaki na forum. Ostatnio pisalam od tylu teraz to.... w ogole mi nie dziala moja aktywnosc... haha

To moze ta Druga Samantha.... SAM :D Maxi i Sam :P Albo Sami... jak ta dziewczynka z Gumisi :D Maxi i Sami :P

Posted
5 minut temu, wilczy zew napisał:

Maxi ma coś z oczkami?

Maxi to ta mniejsza :v nie mój pomysł :p 

z oczkami coś ma druga - której imienia jeszcze nie wymyśliłam, Sami jakiś mi nie pasi do niej... muszę z nią podjechać do weta, ale niech troszkę odsapną 

Posted

czy Wy też widzicie ten film jakby było podglądane przez szparę???? :o haha masakra - on ma kwadratowy format

no to jak już gadam sama do siebie to jeszcze jeden filmik se wstawię :v