Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oj jaka jestem dumna z potworów :) ciężka praca popłaca :) Pokazał się Tofi pięknie, niestety przyjechali sami bez suczki, ale podobał im się bardzo i w środę przyjadą z nią - jak się psiaki dogadają to będzie miał fajny domek. 

Posted

3mam kciuki za Tofika przy spacerku zapoznawczym :)

Szkoda SAbinki ale ... wciąż mam nadzieję.

Majeczka szkoda... no niektórzy wolą się poddać niż działać :( trafi na mądry domek .

Posted

U nas wszystko ok - dziewczynki mają już dość ubranek - tarmoszą się na plecach. :)

W czwartek ściągamy szwy.

Trzymamy kciuki za Toffika i jutrzejsze zapoznanie :)

Posted

No i pojechało moje malutkie kochane Maleństwo do domku buuuu - wiem, że będzie miała wszystko i że będzie kochana najbardziej na świecie, ale znowu odjechał kawałek mojego serca ... ech

• Upvote 1
Posted

Super dla malizny! Dobrze Monia ze ty taki czubek jesteś i jak jedziesz na przejażdżkę to wracasz z 5 biednymi psami. Jeszcze uzi do domku i bedzie komplet!

i mogę jechać na nową wycieczkę :v zbieram zamówienia :v 

Posted

Nie wiem co jest z Uzim, to taki fajny pies, chyba najmniej problemowy z całej trójki, która do mnie trafiła. A tak jakoś nie może dobrze trafić.

Posted

znajdzie i on - on dopiero teraz ogłoszony, wczoraj dzwonił jakiś dziwny facet, wypytywał czy pies na pewno zdrowy, czy aby na pewno, po czym oznajmił, że oni mogą wziąć go dopiero na początku czerwca bo pod koniec maja wyjeżdżają :v 

oczywiście powiedziałam, że poczekamy ile pan tylko zechce :p 

Posted

Laski, ktora się pytała na naszym wolontariackim fb pod filmem Volta o dane do kontaktów? (Psia Ekipa).
ogłaszam go, ale ze starymi zdjęciami.
Nowych, po ostrzyzeniu mam trochę ale nie za ładne... lepsze będą w czerwcu, jak do schronu wpadnę pofocić.
Podam więcej szczegółów jak będę na komputerze.

Posted

ja się pytałam chyba :D 

jednak dziś byli u Tofika - była fajnie prawie cały czas, dopiero pod koniec spaceru się sznupia panna trochę rozbrykała i poniosły ją emocje - zawiozę go w sobotę i zobaczymy - u mnie by się dogadali w kilka dni, a czy ci ludzie sobie poradzą - powinni bo olbrzymy mają od lat, ale zawsze od małego; 

Posted

Kiedyś musi być ten pierwszy raz i nie mieć od małego. Monia A w tej drugiej turze jak były zabieranie psy do korabek od tego pseuchucha to nie ma kolejnych sznupow?

Posted

Kiedyś musi być ten pierwszy raz i nie mieć od małego. Monia A w tej drugiej turze jak były zabieranie psy do korabek od tego pseuchucha to nie ma kolejnych sznupow?

z tego co patrzyłam to nie - myślę, że jakby było to daliby znać, ale zapytam jeszcze

Wiadomo - najważniejsze to dać czas na aklimatyzację :)

Buuu a nikt nie podziwia jak moje dziewczynki się polubiły buuu

sorki Ania - zachwyciłam się i nie napisałam bo Maleństwo pochłonęło moje myśli - bardzo siecieszę, że dziewczynki tak się pokochały :)