malawaszka Posted May 3, 2015 Author Posted May 3, 2015 oj jaka jestem dumna z potworów :) ciężka praca popłaca :) Pokazał się Tofi pięknie, niestety przyjechali sami bez suczki, ale podobał im się bardzo i w środę przyjadą z nią - jak się psiaki dogadają to będzie miał fajny domek. Quote
wieso Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 :), Po deszczu......:) ...slonce......trzymamy mocno kciuki... Quote
ania0112 Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 dobra wiadomosc! super! Oby się udało! A Sabinka tez znajdzie swoich ludziów! Quote
Saththa Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 3mam kciuki za Tofika przy spacerku zapoznawczym :) Szkoda SAbinki ale ... wciąż mam nadzieję. Majeczka szkoda... no niektórzy wolą się poddać niż działać :( trafi na mądry domek . Quote
AnkaG Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 U nas wszystko ok - dziewczynki mają już dość ubranek - tarmoszą się na plecach. :) W czwartek ściągamy szwy. Trzymamy kciuki za Toffika i jutrzejsze zapoznanie :) Quote
Saththa Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Ale jak się bosko tulą!!!! [URL=http://s1020.photobucket.com/user/Saththa/media/sisi%20125%20Kopiowanie_zpsbmrtad92.jpg.html][/URL] 1 Quote
malawaszka Posted May 5, 2015 Author Posted May 5, 2015 No i pojechało moje malutkie kochane Maleństwo do domku buuuu - wiem, że będzie miała wszystko i że będzie kochana najbardziej na świecie, ale znowu odjechał kawałek mojego serca ... ech 1 Quote
Saththa Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Przytulam Mocno Wasiu! Będa przysyłać zdjęcia? :P Quote
malawaszka Posted May 5, 2015 Author Posted May 5, 2015 Przytulam Mocno Wasiu! Będa przysyłać zdjęcia? :P tylko by spróbowali nie :p c'nie Grażyna??? :v 1 Quote
ania0112 Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Super dla malizny! Dobrze Monia ze ty taki czubek jesteś i jak jedziesz na przejażdżkę to wracasz z 5 biednymi psami. Jeszcze uzi do domku i bedzie komplet! Quote
malawaszka Posted May 5, 2015 Author Posted May 5, 2015 Super dla malizny! Dobrze Monia ze ty taki czubek jesteś i jak jedziesz na przejażdżkę to wracasz z 5 biednymi psami. Jeszcze uzi do domku i bedzie komplet! i mogę jechać na nową wycieczkę :v zbieram zamówienia :v Quote
ULKA12 Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Nie wiem co jest z Uzim, to taki fajny pies, chyba najmniej problemowy z całej trójki, która do mnie trafiła. A tak jakoś nie może dobrze trafić. Quote
malawaszka Posted May 5, 2015 Author Posted May 5, 2015 znajdzie i on - on dopiero teraz ogłoszony, wczoraj dzwonił jakiś dziwny facet, wypytywał czy pies na pewno zdrowy, czy aby na pewno, po czym oznajmił, że oni mogą wziąć go dopiero na początku czerwca bo pod koniec maja wyjeżdżają :v oczywiście powiedziałam, że poczekamy ile pan tylko zechce :p Quote
malawaszka Posted May 6, 2015 Author Posted May 6, 2015 ech przekładamy dzisiejsze odwiedziny bo leje i leje :( Quote
ewunian Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Laski, ktora się pytała na naszym wolontariackim fb pod filmem Volta o dane do kontaktów? (Psia Ekipa). ogłaszam go, ale ze starymi zdjęciami. Nowych, po ostrzyzeniu mam trochę ale nie za ładne... lepsze będą w czerwcu, jak do schronu wpadnę pofocić. Podam więcej szczegółów jak będę na komputerze. Quote
malawaszka Posted May 6, 2015 Author Posted May 6, 2015 ja się pytałam chyba :D jednak dziś byli u Tofika - była fajnie prawie cały czas, dopiero pod koniec spaceru się sznupia panna trochę rozbrykała i poniosły ją emocje - zawiozę go w sobotę i zobaczymy - u mnie by się dogadali w kilka dni, a czy ci ludzie sobie poradzą - powinni bo olbrzymy mają od lat, ale zawsze od małego; Quote
ania0112 Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Kiedyś musi być ten pierwszy raz i nie mieć od małego. Monia A w tej drugiej turze jak były zabieranie psy do korabek od tego pseuchucha to nie ma kolejnych sznupow? Quote
AnkaG Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Wiadomo - najważniejsze to dać czas na aklimatyzację :) Buuu a nikt nie podziwia jak moje dziewczynki się polubiły buuu Quote
malawaszka Posted May 6, 2015 Author Posted May 6, 2015 Kiedyś musi być ten pierwszy raz i nie mieć od małego. Monia A w tej drugiej turze jak były zabieranie psy do korabek od tego pseuchucha to nie ma kolejnych sznupow? z tego co patrzyłam to nie - myślę, że jakby było to daliby znać, ale zapytam jeszcze Wiadomo - najważniejsze to dać czas na aklimatyzację :) Buuu a nikt nie podziwia jak moje dziewczynki się polubiły buuu sorki Ania - zachwyciłam się i nie napisałam bo Maleństwo pochłonęło moje myśli - bardzo siecieszę, że dziewczynki tak się pokochały :) Quote
Recommended Posts