Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malagos']ale że ta łapka usztywniona jej zupełnie nie przeszkadza! Nie podgryza opatrunku?

Zdarza jej się podgryzać, jak za bardzo się rozkręci, :evil_lol: a rozkręca się z dnia na dzień. Wczoraj po raz pierwszy odważyła się bawić z moją Sarą, a mój sierściuch delikatny w zabawie nie jest i ją pacnęła łapą. :mad: Oczywiście jedzenie z Sarci misek jest smaczniejsze, woda lepsza, na podwórku jest ciekawiej niż w domu, no i moje łóżko już nie jest tak wygodne jak owczarkowe posłanie. :eviltong:
kkasiiiar, a załatwiłaś może wypis? Chciałabym, żeby opatrunek zmieniał jej jakiś ortopeda, bo to chyba bezpieczniej, no i pewnie będą sobie życzyli taką historię leczenia małej.

Posted

[quote name='agenciara']Ile razy patrzę na małą to sobie myślę - "ale ona ma owczarkowe uszy!" ;-)

a że się tak zapytam, łodemnie przelew doszedł czy coś pokiełbasiłam? ;)

Wszytskie wpłaty sa w 2 poscie :
Post Rozliczeniowy:

Wpłaty :
Pani Joanna Ż (z fb) - 50 zł
Pani Agnieszka D - 30 zł
Pani Anna Sz - 20 zł
Pan Tomasz N - 150 zł
ceris - 30 zł

Posted

kkasiiiar pieniążki otrzymałam na konto, jutro na 17 jedziemy do weta na zmianę opatrunku. Jak już będzie po wszystkim to dam znać co i jak i zrobię tu rozliczenie. Tymczasem wrzucam foty Sonii

Posted

Shanara napisał(a):
Dziewczyny..czy sunia jest gotowa w tej chwili do adopcji czy chcecie poczekać do końca rehabilitacji?

Według mnie powinniśmy jeszcze poczekać, za 9 dni mam przyjść z Sonią do weta, zrobimy jej rtg i zobaczymy co dalej z łapą. Kkasiiiar co o tym myślisz?

Posted

agaton85 napisał(a):
Według mnie powinniśmy jeszcze poczekać, za 9 dni mam przyjść z Sonią do weta, zrobimy jej rtg i zobaczymy co dalej z łapą. Kkasiiiar co o tym myślisz?

Popieram ta dezycje uwazam ze tak bedzie najlepiej dla Soni.

Posted

a także od pani Bożeny z FB 20 zł :loveu:

Wróciłyśmy z wakacji, Sonia miała socjal pośród około 35 owczarków. Jak tylko któryś na Sarcię szczekał, Sonia obszczekała łowczara. :eviltong:

Posted

[h=6]Byłyśmy z Sonią na rtg, łapa dobrze się zrasta, będzie sprawna ;) jednak dr Sokołowski z lecznicy "Kora" ma gest - zapłaciłyśmy zaledwie 20 zł, za 2 tygodnie mamy przyjść na zabieg usunięcia gwoździa i wtedy powinno być już wszystko w porządku.[/h]

[h=6]Długo nad tym myślałam, musiałam wziąć pod uwagę wszystkie za i przeciw, ale podjęłam decyzję, że Sonii już nikomu nie oddam..można zmienić tytuł wątku, na "Mikro Sonia ma dom" :)
[/h]

Posted

[quote name='agaton85']
Długo nad tym myślałam, musiałam wziąć pod uwagę wszystkie za i przeciw, ale podjęłam decyzję, że Sonii już nikomu nie oddam..można zmienić tytuł wątku, na "Mikro Sonia ma dom" :)
Cały czas śledziłam wątek Sonii i czułam to w kościach agaton85. Gdyby była u mnie też bym jej nikomu nie dała.

Posted

Agata jesteś niesamowita no to teraz nasze spacerowe wypady do Myślęcinka będą już w większej ekipie :p Jedynie mój Alf będzie niepocieszony on wyznaje bowiem zasadę im mniej psów tym lepiej ;)
Sonia nie mogła sobie wymarzyć lepszego opiekuna... naprawdę :iloveyou: