kkasiiiar Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 Ja mam juz gips żywiczny zaraz go wysłałam do agaton85 daj znac Agatko jak dojdzie :) Sonia musi byc w nim 3 tyg. Quote
agaton85 Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 [quote name='malagos']ale że ta łapka usztywniona jej zupełnie nie przeszkadza! Nie podgryza opatrunku? Zdarza jej się podgryzać, jak za bardzo się rozkręci, :evil_lol: a rozkręca się z dnia na dzień. Wczoraj po raz pierwszy odważyła się bawić z moją Sarą, a mój sierściuch delikatny w zabawie nie jest i ją pacnęła łapą. :mad: Oczywiście jedzenie z Sarci misek jest smaczniejsze, woda lepsza, na podwórku jest ciekawiej niż w domu, no i moje łóżko już nie jest tak wygodne jak owczarkowe posłanie. :eviltong: kkasiiiar, a załatwiłaś może wypis? Chciałabym, żeby opatrunek zmieniał jej jakiś ortopeda, bo to chyba bezpieczniej, no i pewnie będą sobie życzyli taką historię leczenia małej. Quote
agaton85 Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=HVmZGSjsB6k&feature=youtu.be :eviltong: Quote
agaton85 Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 malagos napisał(a):ale ma głosik! Na co tak szczeka? Na mojego królika :eviltong: nie tylko ona go nie lubi :evil_lol: Quote
kkasiiiar Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 Ja rownież caluje Sonke i Sare w nochale :) Quote
agenciara Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Ile razy patrzę na małą to sobie myślę - "ale ona ma owczarkowe uszy!" ;-) a że się tak zapytam, łodemnie przelew doszedł czy coś pokiełbasiłam? ;) Quote
kkasiiiar Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 [quote name='agenciara']Ile razy patrzę na małą to sobie myślę - "ale ona ma owczarkowe uszy!" ;-) a że się tak zapytam, łodemnie przelew doszedł czy coś pokiełbasiłam? ;) Wszytskie wpłaty sa w 2 poscie : Post Rozliczeniowy: Wpłaty : Pani Joanna Ż (z fb) - 50 zł Pani Agnieszka D - 30 zł Pani Anna Sz - 20 zł Pan Tomasz N - 150 zł ceris - 30 zł Quote
agaton85 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 kkasiiiar pieniążki otrzymałam na konto, jutro na 17 jedziemy do weta na zmianę opatrunku. Jak już będzie po wszystkim to dam znać co i jak i zrobię tu rozliczenie. Tymczasem wrzucam foty Sonii Quote
agenciara Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 a mój przelew jest z 23.08 i pewnie dlatego nie ma mnie na liście potwierdzenia że doszło ;) [quote name='kkasiiiar']Wszytskie wpłaty sa w 2 poscie : Quote
agaton85 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Paragon za wczorajszą zmianę opatrunku Quote
Shanara Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Dziewczyny..czy sunia jest gotowa w tej chwili do adopcji czy chcecie poczekać do końca rehabilitacji? Quote
agaton85 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Shanara napisał(a):Dziewczyny..czy sunia jest gotowa w tej chwili do adopcji czy chcecie poczekać do końca rehabilitacji? Według mnie powinniśmy jeszcze poczekać, za 9 dni mam przyjść z Sonią do weta, zrobimy jej rtg i zobaczymy co dalej z łapą. Kkasiiiar co o tym myślisz? Quote
Shanara Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Pomyślcie..a ja niunie pokaże mojej mamie i może jej historia zakończy sie happy- endem;). Quote
kkasiiiar Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 agaton85 napisał(a):Według mnie powinniśmy jeszcze poczekać, za 9 dni mam przyjść z Sonią do weta, zrobimy jej rtg i zobaczymy co dalej z łapą. Kkasiiiar co o tym myślisz? Popieram ta dezycje uwazam ze tak bedzie najlepiej dla Soni. Quote
kkasiiiar Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 PROSZE zajrzyjcie psy maja 5 dni.. później właściciel sie ich "pozbędzie" http://www.dogomania.pl/forum/threads/231748-POMOCY-!-Dziad-chce-u%C5%9Bpi%C4%87-2-psy-! Quote
kkasiiiar Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 Na koncie Soni wplata od agenciara 20 zł DZIEKUJEMY !!!:loveu: Quote
agaton85 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 a także od pani Bożeny z FB 20 zł :loveu: Wróciłyśmy z wakacji, Sonia miała socjal pośród około 35 owczarków. Jak tylko któryś na Sarcię szczekał, Sonia obszczekała łowczara. :eviltong: Quote
agaton85 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [h=6]Byłyśmy z Sonią na rtg, łapa dobrze się zrasta, będzie sprawna ;) jednak dr Sokołowski z lecznicy "Kora" ma gest - zapłaciłyśmy zaledwie 20 zł, za 2 tygodnie mamy przyjść na zabieg usunięcia gwoździa i wtedy powinno być już wszystko w porządku.[/h] [h=6]Długo nad tym myślałam, musiałam wziąć pod uwagę wszystkie za i przeciw, ale podjęłam decyzję, że Sonii już nikomu nie oddam..można zmienić tytuł wątku, na "Mikro Sonia ma dom" :) [/h] Quote
kkasiiiar Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 Z wielka checia zmienie tytuł watku na " Mikro Sonia ma cudwny DS " :multi::multi::multi::loveu: Quote
Emma53 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='agaton85'] Długo nad tym myślałam, musiałam wziąć pod uwagę wszystkie za i przeciw, ale podjęłam decyzję, że Sonii już nikomu nie oddam..można zmienić tytuł wątku, na "Mikro Sonia ma dom" :) Cały czas śledziłam wątek Sonii i czułam to w kościach agaton85. Gdyby była u mnie też bym jej nikomu nie dała. Quote
agaton85 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 w planach miałam drugiego łowczara..ale Sonia prawie jak owczarek, tylko mini :eviltong: Quote
martik b Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Agata jesteś niesamowita no to teraz nasze spacerowe wypady do Myślęcinka będą już w większej ekipie :p Jedynie mój Alf będzie niepocieszony on wyznaje bowiem zasadę im mniej psów tym lepiej ;) Sonia nie mogła sobie wymarzyć lepszego opiekuna... naprawdę :iloveyou: Quote
Recommended Posts