manforte Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Dlaczego nikt nie chce , takiego mądrego, kochanego pieska? Quote
erka Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Czy naprawdę nikt sie nie zlituje nad Czarusiem?:shake: Quote
manforte Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Życie to rzeczywistość, której się doświadcza. Cierpliwie szukamy domu dla Czrnusia. Quote
manforte Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Nie wiem czy, tylko u mnie od paru dni dogo chodzi w żółwim tempie. Czarnuś do góry. Quote
Mefi Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Czarnuś już na nowej stronie. A czy zrobił mu ktoś aukcję? Quote
erka Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Dzięki Mefimej:loveu: , mam nadzięję,że ktoś w końcu go tam dojrzy. Ten psiak po tym co przeszedł naprawdę zasługuje na kochający dom. My nie opisywałyśmy wszystkich zanych nam faktów, dotyczących traktowania Czarusia przez jego właścicieli, ale naprawdę było to jedno pasmo cierpień.. Teraz Czaruś jest jak nowy.:lol: Zachowuje się jak młody psiak, mimo tego,że ma już swoje latka. W dodatku jest bardzo mądry, w lot pojął , jak się należy zachowywac w mieszkaniu, chociaż 8 lat spędził w klatce po królikach na pół metrowym łańcuchu. Ale już dłużej nie mógł byc w domu tymczasowym i teraz mieszka w boksie. Czeka już tak długo i nikt się nim nie interesuje:-( . Na Allegro był wystawiany, bez odzewu niestety. Quote
Mefi Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Ale próbować trzeba [url]http://www.allegro.pl/item190243917_czarnus_po_latach_gehenny_zasluzyl_na_dom.html[/url] W końcu znajdzie się ktoś, kto pokocha ten psi ideał. Quote
manforte Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Pewnie ze względu na wiek ludzie rezygnują z adopcji Czarnuszka. I pewnie też nie wierzą, że to naprawdę mądry i szybko uczący się piesek. Np. po spacerze trzeba było wytrzeć łapki. Pierwszy raz nie bardzo wiedział co chodzi i nie bardzo mu się to podobało. Na drugi dzień sam czekał w przedpokoju na zdjęcie szelek i wytarcie nóżek, a potem biegł do miski z wodą. Quote
Gosiapk Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Gdzie jest Czarnuś w jakim boksie? Już nie u Potter? Quote
Potter Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Niedawno otrzymała maila od tej osoby z Piły: [B]"Witam[/B] [B]Przepraszam że tak długo nie odzywałam się, ale miałam awarie poczty,w tej chwili wypadł mi nagły wyjazd 3 miesięczny, i wracam dopiero w sierpniu. jeżeli wtedy będzie aktualna sprawa Czarka to chętnie go przyjmę, gdyż mam pieska jednego, którego przygarnełam, bo inaczej byłby uśpiony.[/B] [B]pozdrawiam[/B] [B]Urszula Piątkowska"[/B] Quote
saga_86 Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Może do tej pory znajdzie się domek dla Czarusia, ale mamy promyk nadziei,że ktoś chciałby staruszka.. Quote
erka Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 No cóż , mam nadzieję, że Czarnus nie będzie musiał czekać do sierpnia i dobry domek znajdzie sie wcześniej!!! :lol: Quote
Gosiapk Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Psi ideał szuka domu. Potty czy mogłabyś napisać co u Czarnusia? Czy zmienia się jego zachowanie? Czy lubi swoją koleżankę itp? Quote
manforte Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Może dzisiaj komuś spodoba się mały Czarnuszek. Quote
erka Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Teraz to już zupełnie mało osób zagląda na dogo. Te znikające posty i długie ładowanie stron wszystkich odstrasza.:diabloti: A Czaruś do góry! Quote
Gosiapk Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Co się dzieje z Dogo? To już chyba tydzień trwa, znikają posty, albo w ogóle odpowiedzi się nie pojawiają, no i tempo działania iście żółwie :mad: Quote
Recommended Posts