GoniaP Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Nie rozumiem w czym problem... W transporcie ze schronu do kliniki? Bo kasę ludzie chcą dać... Czy sunia ma umrzeć, bo nikt nie ma czasu, lub ochoty, lub samochodu??? Ludzie, działajcie szybko, bo jutro będziemy tu zamieszczać świeczki i biadolić, że nie zdąrzyliśmy!!! Quote
GoniaP Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 ewatonieja napisał(a):zaraz tam jade najwyzej pocałuję klamkę Weź taksówkę! Zwrócimy Ci kasę. Quote
mulinka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 przed chwilą rozmawiałam z Morią, zaraz jedzie do schroniska,wszystkiego się dowie, zobaczy w jakim stanie jest Agata, jeśli będzie trzeba poprosi, żeby przenieśli ją do szpitalika schroniskowego, żeby nie była w boksie. Moriaaa mówiła, że jest szpitalik Szulc w Zgierzu, ale obawia się, że nie przyjmie psa prosto ze schroniska, bo już tam jest u niego jeden od pół roku. Quote
Seaside Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 działąjcie działąjcie- myślę o Was cały czas i trzymam kciuki :placz: Quote
GoniaP Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 ciapuś napisał(a):oto telefon do lecznicy "Sfora" gdzie pracuje bunia (042)683 10 07 ul Przybyszewskiego 12 Nie znam buni... Kto to? Czy ta lecznica ma szpital? Czy jest dobra? Quote
Seaside Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 GoniaP napisał(a):Nie znam buni... Kto to? Czy ta lecznica ma szpital? Czy jest dobra? Kurcze - czy Bunia to nie dogomaniaczka - wetrerynarz????????????? Quote
ciapuś Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 bunia to wetka z forum dogo (pomogła już nie jednemu biedakowi ze schronu) Quote
GoniaP Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 mulinka napisał(a):przed chwilą rozmawiałam z Morią, zaraz jedzie do schroniska,wszystkiego się dowie, zobaczy w jakim stanie jest Agata, jeśli będzie trzeba poprosi, żeby przenieśli ją do szpitalika schroniskowego, żeby nie była w boksie. Moriaaa mówiła, że jest szpitalik Szulc w Zgierzu, ale obawia się, że nie przyjmie psa prosto ze schroniska, bo już tam jest u niego jeden od pół roku. Mulinka, prześlij mi proszę nr. do Morii. Jeśli mi ktoś poda imię i nazwisko buni, to do niej zadzwonię i poproszę o pomoc. Jeśli w klinice, w której pracuje jest szpital, to przecież można Agatkę zawieźc do nich. Quote
Seaside Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 ciapuś napisał(a):oto telefon do lecznicy "Sfora" gdzie pracuje bunia (042)683 10 07 ul Przybyszewskiego 12 tO CHYBA TO!! Quote
mulinka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 zadzwoniłam teraz do buni, zaraz zajrzy na wątek Quote
mulinka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 GoniaP już Ci wysłałam na pw telefon do Moriii Quote
GoniaP Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Rozmawialam z Morią, która już jedzie do schronu. Tam zrobi wywiad. Jeśli dziewczyna, która oferowała pomoc, dotrze na czas (nie pamiętam nicku) to jest szansa, że SAgata wyjdzie dziś i pojedzie do szpitala. Czy ktoś z Łodzi mógłby zadzwonić do kliniki w Zgierzu i zapytać, czy przyjmą tam Agatę na leczenie? Można powołać się na Fundację Niechciane i Zapomniane. Quote
Niewiasta_21 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Bunia ma swoich 11 psów,nie przyjmie kolejnego!!! Quote
gamoń Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 O ile nie załatwicie nic w łodzi to chyba ktos jedzie do W-wy .Znam hotelik łącznie z lecznica w W-wie.Doba 20 zł do negocjacji.Warunki bardzo dobre.Wet cały czas na miejscu. Psiaki maja swojego opiekuna.Jest naprawde super.W razie czego dajcie znac. Quote
Niewiasta_21 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 tez dzoniłam do morii,czekam na jej ponowny telefon z decyzja co robimy dalej z Agatą. My mozemy ja gdzies wsadzic w szpitalik,wyleczyc,ale co potem z psem? Jesli nie znajdzie sie na nia chętny to Agata trafi spowrotem do schronu,bo niemamy gdzie ja włożyc. Quote
mulinka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [SIZE=3]weterynarz Jacek Szulc, Zgierz ul. Kościuszki 22, tel.042/ 716-24-47 myślę, że najlepiej jakby tam zadzwoniła Moriaaa albo Niewiasta Quote
GoniaP Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Miejsce w Zgierzu czeka na sunię. Moria i ewatonieja spotkają się w schronie i wspólnie zadecyduja co dalej. Quote
bunia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='mulinka'][SIZE=3]weterynarz Jacek Szulc, Zgierz ul. Kościuszki 22, tel.042/ 716-24-47 myślę, że najlepiej jakby tam zadzwoniła Moriaaa albo Niewiasta Jeżeli tam nie wypali,to przywoźcie biedaczkę. NA krótko, jeszcze się zmieści:roll: Quote
GoniaP Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 bunia napisał(a):Jeżeli tam nie wypali,to przywoźcie biedaczkę. NA krótko, jeszcze się zmieści:roll: Kochana jesteś...:Rose: Quote
Hakita Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Mam nadzieję, że uda Wam się dziś wyciągnąć tego biednego Psiaka...:-( Trzymam kciuki... Quote
Niewiasta_21 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Z sunią jest wszystko ok,Natalia z Kają były,patrzyły i bedziemy ja obserwowac,ale narazie niema zadnej tragedii. Sunia ma sie dobrze. Quote
GoniaP Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 To ja w takim razie nic nie rozumiem. A opis? A zdjęcia? Są bardzo wymowne... Quote
bunia Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Dobrze,że nie jest umierająca,ale czuc się dobrze w schronie nie można. Domek szybko porzebny dla smutnej Agatki. Quote
ewatonieja Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 własnie wróciłam,Agata ma sie lepiej dała sie pogłaskać, była dosyc energiczna, co do wczorajszych zdjęc - póltorej godziny spędziłam w schronie i zaglądałam co chwile do boksu Agaty,to była tragedia, dzisiaj było lepiej,może odzyskała , myślę ze wpływ na poprawę jej samopoczucia miał fakt ,że suka dominantka siedziała w budzie i nie blokowała innych psów, sprawa adopcji Agaty jest nadal aktualna, sunia tyle przecierpiała, wyglądała juz jak śmierć - dom jej się należy? sama miałam dylemat jaka sunię zabrać ze schronu, Agata /Miśka/Tori (dominantka z boksu Agaty) wybrałam Miśkę więc teraz robię ,co w mojej mocy by Agata podzieliła los Miśki za wsparcie i zainteresowanie wszystkim serdecznie dziękuję niestety nie mam zdjęć,postaram sie być jutro w schronie aparat wezmę jutro,mam nadzieje że lepsze samopoczucie Agaty sie utrzyma :) Quote
Recommended Posts