Jola Posted January 22, 2003 Posted January 22, 2003 Czy ktos wie ? Jaki klub zaprzegowy dziala na terenie lub w okolicach Łodzi :) Quote
Dolphine Posted January 22, 2003 Posted January 22, 2003 EWAKA bedzie wiedziala :) WATAHA POLNOCY sie to chyba nazywa..... http://www.wataha.info.pl zajrzyjcie tu Quote
ewaka Posted January 22, 2003 Posted January 22, 2003 jola no co ty się nie pytasz ;-) nasza Wataha działa w Łodzi ;-)) przeciez wiesz ze siostrzyczka Chilli do niego trafila ;-)) (czyli do mnie) adres www dolphine podala ci dobry, ale skojarzenie nie takie - Wataha Północy to klub z Poznania i jego adres to adres darka poborskiego www.lodowejezioro.poznan.pl Quote
Jola Posted January 22, 2003 Author Posted January 22, 2003 ten gosc wyzej to ja zapomnialam sie zalogowac :D A tak zchodzac z tematu - strasznie podoba mi sie czapka Dolphine - chcialam sobie taka bezowa kupic z ortalionu z slicznym szarym futerkiem, ale sie spoznilam i juz nie było :( Quote
Grzegorz Posted January 22, 2003 Posted January 22, 2003 No to kupmy sobie wszyscy takie czapki bo mi też się podoba... Quote
ewaka Posted January 23, 2003 Posted January 23, 2003 joluś, jest taka mała czarna, a i owszem ;-) jeno Szafranek się nazywa, a nie Szafrańska a jak tam chili? masz jakieś nowe fotki małej? u mnie bedzie Sywia w ten weekend nocować z Kajką, to może przywiezie jakieś fotki innych psiaków miotu ;-) jola, możesz nam wysłac jakieś info o tych zawodach u was? Quote
Recommended Posts