Guest Msand Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 W Szczecinie do oddania w kochające rączki mały pinczerek (rasopodobny). Wiek 7 miesięcy po komplecie szczepień. Powód banalny - obowiązki nie pozwalają na prawidłowa opiekę. Spike wychowuje się z dzieckiem. Jest naprawdę - kochającym i tulaśnym pieskiem. Quote
malagos Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 No sliczny kawaler! Oczki ma bystre i lobuzerskie, nie?:cool3: Quote
aisaK Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Takie typowo pinczerkowate, prawda? Łobuziak mały!!! Niech szybko znajdzie domek!!! Quote
Guest Msand Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Dodam, że Spike jest małym pinczerkiem, miał imitowac odmianę "chińską - karłowatą" Quote
Enid Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 młode, małe pieski znajdują szybko domki! to trzeba podrzucać i wypatrywać w przygarnę psa jakiejś oferty! Quote
kama_i_ja Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Piękny! Moja koleżanka szukała ostatnio pinczerka do adopcji. Pewnie byłaby zachwycona, tyle że coś się pokomplikowało i nie wiem czy nie będzie musiała przełożyć wszystkiego w czasie... Ale powiem jej na pewno! Zobaczymy co da się zrobić;) Quote
Guest Msand Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Adopcja nie jest pilna - ważne, żeby trafił dobrze :loveu: Quote
Enid Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 trzeba powrzucać link małego w dziale "przygarne psa" tam są info o małym pieksu:) jesli mozna to już to zrobie:D Quote
Guest Msand Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Owszem jesli to nie dotyczy użytkownika "mmonisia" bo to jakiś chory człowiek i z pewnością psa jej nie oddam. Quote
kama_i_ja Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Dziś będę się widziała z tą koleżanką, o której pisałam:) Pokaże pieska no i napisze co i jak;) A potem w razie czego będziemy mysleli nad szczegółami typu: kontrola przedadopcyjna, transport itepe Quote
kama_i_ja Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Jeśli chodzi o konkrety to na razie trzeba troszkę poczekać... Ale koleżanka tak jak myślałam - jest ZACHWYCONA! W przeciągu tygodnia dowiemy się czy wystko będzie możliwe. Tylko jedno małe pytanie: Jak mały znosi nieobecność domowników? (czas pobytu w szkole) Będziemy wdzięczne za szybką odpowiedz:) Quote
Guest Msand Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Z tego co wiem - to dziecko chodzi do szkoły, rodzice do pracy - i zostaje sam na jakieś 6-8 godz. max. Jak to szczeniak potrafi narozrabiać, popiszczy i biedulek czeka, az wrócą. Quote
daga_27 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 mysle ze mialabym dom dla tego szkraba. moi sasiedzi szukaja pinczerka do adopcji. do kogo moge zadzwonic w jego sprawie? Quote
kama_i_ja Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Ja dzis postaram sie juz o konkretną odpowiedź co w związku z tą moją koleżanką. W ramach reklamy powiem, że piesek (przynajmniej na moje oko) miałby u niej bardzo dobrze;) To młoda dziewczyna, ale odpowiedzialna. Właśnie wyprowadza się do własnego mieszkania, piesek byłby jej jedynym kompanem w domu:) Ma 6-letniego braciszka, który będzie częstym gościem (i tu Spike jest tym bardziej idealny bo wychowywał się z dzieckiem). No i od zawsze marzy o pinczerku... Pogadam z nią dziś o kontroli przedadopcyjnej. I napiszę oczywiście pod wieczór;) Oby tylko wszystko się udało! Quote
Vella Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Spike ma dom! :multi: :multi: :multi: Już pewne - jedzie do Lublina, do mojej mamusi :multi: Teraz już tylko pozostaje sprawa transportu. Czy może ktoś jedzie ze Szczecina do Warszawy lub okolic? ;) Quote
iwop Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
BIANKA1 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 [quote name='Vella']Spike ma dom! :multi: :multi: :multi: Już pewne - jedzie do Lublina, do mojej mamusi :multi: VELLA naprawdę???????? Tak się cieszę:loveu: Quote
Vella Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Spike już w drodze, wkrótce go zobaczę :multi: Quote
KamaG Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Wspaniale!!! Spike trafił na Najlepszą pod Słońcem Pańcię:loveu: , kto nie wierzy niech zajrzy do Nitki ze Starachowic . On nawet taki troszkę podobny do Nitencji:cool3: , niech się zdrowo chowa i nie rośnie nic a nic;) . Quote
Vella Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Dziękuję Kamkam :oops: Na pewno niczego mu nie zabraknie. Śliczny i uroczy psiak. Mała "szczekaczka" ;) Najpierw usłyszałam jego, a dopiero potem informację o pociągu którym przyjechał :diabloti: I świetny pies stróżujący! Cały czas pilnuje, żeby nikt nie ukradł szczura z klatki albo rybek z akwarium :evil_lol: oo, jak pięknie pilnuje: Jest cudowny :loveu: Do czwartku zostaje u mnie, a w piątek trafi wreszcie do mojej mamy. Mam nadzieję, że się polubią.... jejku... jak ja go oddam? :oops: Quote
KamaG Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Śliczny:loveu: , Macie z Mamą same piękne psiaki:cool3: , jejku... jak ja go oddam? :oops: To jak szukamy jeszcze klona?;) :evil_lol: Quote
Recommended Posts