Jump to content
Dogomania

Spike - całe życie marzyłam o TAKIM psie!!!

Recommended Posts

Guest Msand
Posted

W Szczecinie do oddania w kochające rączki mały pinczerek (rasopodobny). Wiek 7 miesięcy po komplecie szczepień. Powód banalny - obowiązki nie pozwalają na prawidłowa opiekę. Spike wychowuje się z dzieckiem. Jest naprawdę - kochającym i tulaśnym pieskiem.

Guest Msand
Posted

Dodam, że Spike jest małym pinczerkiem, miał imitowac odmianę "chińską - karłowatą"

Posted

Piękny!
Moja koleżanka szukała ostatnio pinczerka do adopcji. Pewnie byłaby zachwycona, tyle że coś się pokomplikowało i nie wiem czy nie będzie musiała przełożyć wszystkiego w czasie...
Ale powiem jej na pewno! Zobaczymy co da się zrobić;)

Guest Msand
Posted

Adopcja nie jest pilna - ważne, żeby trafił dobrze :loveu:

Guest Msand
Posted

Owszem jesli to nie dotyczy użytkownika "mmonisia" bo to jakiś chory człowiek i z pewnością psa jej nie oddam.

Posted

Dziś będę się widziała z tą koleżanką, o której pisałam:) Pokaże pieska no i napisze co i jak;)
A potem w razie czego będziemy mysleli nad szczegółami typu: kontrola przedadopcyjna, transport itepe

Posted

Jeśli chodzi o konkrety to na razie trzeba troszkę poczekać... Ale koleżanka tak jak myślałam - jest ZACHWYCONA! W przeciągu tygodnia dowiemy się czy wystko będzie możliwe.

Tylko jedno małe pytanie: Jak mały znosi nieobecność domowników? (czas pobytu w szkole)

Będziemy wdzięczne za szybką odpowiedz:)

Guest Msand
Posted

Z tego co wiem - to dziecko chodzi do szkoły, rodzice do pracy - i zostaje sam na jakieś 6-8 godz. max. Jak to szczeniak potrafi narozrabiać, popiszczy i biedulek czeka, az wrócą.

Posted

Ja dzis postaram sie juz o konkretną odpowiedź co w związku z tą moją koleżanką.

W ramach reklamy powiem, że piesek (przynajmniej na moje oko) miałby u niej bardzo dobrze;) To młoda dziewczyna, ale odpowiedzialna. Właśnie wyprowadza się do własnego mieszkania, piesek byłby jej jedynym kompanem w domu:) Ma 6-letniego braciszka, który będzie częstym gościem (i tu Spike jest tym bardziej idealny bo wychowywał się z dzieckiem). No i od zawsze marzy o pinczerku... Pogadam z nią dziś o kontroli przedadopcyjnej. I napiszę oczywiście pod wieczór;) Oby tylko wszystko się udało!

Posted

Spike ma dom! :multi: :multi: :multi:

Już pewne - jedzie do Lublina, do mojej mamusi :multi:

Teraz już tylko pozostaje sprawa transportu.
Czy może ktoś jedzie ze Szczecina do Warszawy lub okolic? ;)

Posted

Wspaniale!!! Spike trafił na Najlepszą pod Słońcem Pańcię:loveu: , kto nie wierzy niech zajrzy do Nitki ze Starachowic . On nawet taki troszkę podobny do Nitencji:cool3: , niech się zdrowo chowa i nie rośnie nic a nic;) .

Posted

Dziękuję Kamkam :oops:

Na pewno niczego mu nie zabraknie.

Śliczny i uroczy psiak. Mała "szczekaczka" ;) Najpierw usłyszałam jego, a dopiero potem informację o pociągu którym przyjechał :diabloti:

I świetny pies stróżujący! Cały czas pilnuje, żeby nikt nie ukradł szczura z klatki albo rybek z akwarium :evil_lol:

oo, jak pięknie pilnuje:

Jest cudowny :loveu:
Do czwartku zostaje u mnie, a w piątek trafi wreszcie do mojej mamy.
Mam nadzieję, że się polubią....

jejku... jak ja go oddam? :oops: