Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki kolejnym dobrym duszyczkom z fb, na konto Rumby wpłynęły dzisiaj dwie wpłaty:
[B]- od Joanny Cz. 30,00[/B]
[B]- i od Katarzyny K. 100,00.[/B]
Bardzo serdecznie dziękujemy :)

Mamy dopiero połowę kwoty na pierwszą z zaplanowanych operacji. Pozostało niewiele czasu, bo tylko do wtorku 21sierpnia:(.
Nie wspomnę już o kolejnych, które czekają Rumbę :(

• Replies 917
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lobaria'][B]Emiś[/B], dasz radę z tym filmikiem, jak Rumba kuleje?

To może ludzi poruszy...[/QUOTE]

Kurcze z tym na prawdę mam problem - ostatnie dni praktycznie cały czas siedzę sama, albo leje, albo jest już ciemno :/ Ale pamiętam o tym.

Na bazarku ogłoszeniowym nie wszyscy dostali nr konta, podeślecie?

Posted (edited)

[quote name='Emiś']

Na bazarku ogłoszeniowym nie wszyscy dostali nr konta, podeślecie?[/QUOTE]

Wszystkie wpłaty z bazarku wpisuję na wątkach bazarkowych.
Z pierwszego bazarku są już wszystkie wpłaty:), z drugiego natomiast brakuje jeszcze dwóch, ale konto wysłałam dopiero wczoraj wieczorem:oops:.

Do rozliczenia na wątku Rumby zaraz dopiszę kwoty z bazarków :)
Już dopisane:multi:

Edited by AtaO
Posted

[h=6]Kochani - brakuje ok. 150 zł na pierwszą operację Rumby - pomożecie ??? / sorki za Gierkowskie pytanie, ale pomysłów na pomoc dla tej suni już czasami brakuje :([/h]

Posted

Dzisiaj konto Rumby zasilone zostało kolejnymi wpłatami od:
- [B]Ewa R. [/B]z fb - 118,82
- i [B]Natalia S[/B]. również z fb - 15,00.
Ogromnie dziękujemy:)

Posted

Nagrałam ten filmik, ale na nim prawie nie widać, że kuleje :/ Na dodatek kawałek futerału wlazł w kadr

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=X9iJpSZCvMI&feature=youtu.be[/URL]

Posted

[quote name='Emiś']Nagrałam ten filmik, ale na nim prawie nie widać, że kuleje :/ Na dodatek kawałek futerału wlazł w kadr

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=X9iJpSZCvMI&feature=youtu.be[/URL][/QUOTE]

Oglądałam - w pierwszych 5 sekundach widać, że kuleje - potem już nie :(

Posted

[B]Na zakończenie dnia mogę podać super wiadomość - dzięki wpłacie 200,00 Krystyny Ch. z fb możemy być spokojni, że w najbliższy wtorek Rumba zostanie poddana pierwszej z zaplanowanych operacji. Z całego serca dziękujemy[/B] :)

Posted

[quote name='AtaO'][B]Na zakończenie dnia mogę podać super wiadomość - dzięki wpłacie 200,00 Krystyny Ch. z fb możemy być spokojni, że w najbliższy wtorek Rumba zostanie poddana pierwszej z zaplanowanych operacji. Z całego serca dziękujemy[/B] :)[/QUOTE]
[B]Krysia to Anioł, nie kobieta:) Podczas rozmowy tel poprosiła mnie o link do Rumby, zobaczyła, ile brakuje i kliknęła przelew :) [/B]

Posted

[quote name='Lobaria'][B]Krysia to Anioł, nie kobieta:) Podczas rozmowy tel poprosiła mnie o link do Rumby, zobaczyła, ile brakuje i kliknęła przelew :) [/B][/QUOTE]
bardzo dziękujemy[COLOR=#000000] [/COLOR]:Rose::Rose:

Posted

a ja uzbieralam juz sporo fantow na bazarek, tylko jeszcze nie wyslalam, bo byc moze za jakis tydzien,dwa bede w polsce, wtedy dorzucilabym jeszcze ciuszki,stad nieoplaca sie slac tak ciezkiej paczki.

Posted

[quote name='monika083']a ja uzbieralam juz sporo fantow na bazarek, tylko jeszcze nie wyslalam, bo byc moze za jakis tydzien,dwa bede w polsce, wtedy dorzucilabym jeszcze ciuszki,stad nieoplaca sie slac tak ciezkiej paczki.[/QUOTE]

Dziękujemy bardzo - Rumbe czekaja następne operacje:(

Posted

[quote name='AtaO']Rumba, sunieczko jutro pierwsza z zaplanowanych operacji:-(.
Oby wszystko było OK......Widzimy się jutro.[/QUOTE]

To już dziś??? :o stresuję się.....