Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dopiero teraz dotarłam na wątek, bo zasięg mi dzisiaj wcięło.
Pewnie majstrują przy nadajniku, albo go wyłączyli. Korzystam a gościnnego internetu.
Nic nie dodam, bo malagos wszystko dokładnie i wiernie opisała.
Nie pozostaje nam nic innego jak czekać na ewentualny sygnał od miłych Panów.
Prawdziwy problem będzie jak pies się pojawi i trzeba będzie podjąć decyzję co z nim zrobić.

Posted

[quote name='wilczy zew']to powinien być ten link
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/136450-Zamojskie-psiaki-szukają-domów-i-miłości?p=19530535#post19530535[/URL][/QUOTE]

Już wiemy, ale czekamy na Anię. Bez niej nie możemy podjąć konkretnych działań.

Posted

Troche mi glupio ze tak zniknelam, ale w sumie niewiele wiecej moge zrobic - od jakiegos czasu jestem na lodzkim wiec psa raczej nie znajde... watek jednak sledze kiedy moge a z netem w tych okolicach ciezko :/ caly czas jednak mam nadzieje ze sunia sie znajdzie

Posted

Ano niestety cisza......... A jak ją widziałas, Borysowe, to był ten mały piesek?

Za to mam problem z dwoma małymi pieskami, o których pisałam 3 dni temu, z pobocza szosy, 5 km od mojej wsi. Siedzą tam od kilku dni, są totalnie dzikie. Dziś znów zawiozłam jedzenie i wodę -na mój widok jeden powoli ucieka, ale drugi spirza jak błyskawica, na wołanie przyspieszając! Jestem u niech codziennie, od czwartku.

Posted

[quote name='tu_ania_tu']jestem pełna podziwu dziewczyny! Pełen profesjonalizm działania:klacz:[/QUOTE]

He, he, bardzo nam miło, bo to była pierwsza nasza wspólna akcja .............

W ubiegłym roku przeżywałam, że mam pójść do gospodarstwa na interwencję, bo sąsiedzi zgłosili, ze tak pies siedzi w klatce na króliki. Tak się zbierałam w sobie, tak przeżywałam , ze jak już poszłam, energicznie maszerując dla dodanie sobie animuszu, to zaklinowałam się z parasolką w ciasnej furtce....... :oops: :diabloti:

Posted

[quote name='malagos']He, he, bardzo nam miło, bo to była pierwsza nasza wspólna akcja .............

W ubiegłym roku przeżywałam, że mam pójść do gospodarstwa na interwencję, bo sąsiedzi zgłosili, ze tak pies siedzi w klatce na króliki. Tak się zbierałam w sobie, tak przeżywałam , ze jak już poszłam, energicznie maszerując dla dodanie sobie animuszu, to zaklinowałam się z parasolką w ciasnej furtce....... :oops: :diabloti:[/QUOTE]

:shiny: :grin:

Posted

[quote name='Borysowe']Troche mi glupio ze tak zniknelam, ale w sumie niewiele wiecej moge zrobic - od jakiegos czasu jestem na lodzkim wiec psa raczej nie znajde... watek jednak sledze kiedy moge a z netem w tych okolicach ciezko :/ caly czas jednak mam nadzieje ze sunia sie znajdzie[/QUOTE]

Bardzo dużo zrobiłaś alarmując dogomanię o psie ( znaczy suce) :)
Ci faceci przez nas zagadnięci pamiętali Waszą ekipę.

Posted

[quote name='malagos']He, he, bardzo nam miło, bo to była pierwsza nasza wspólna akcja .............

W ubiegłym roku przeżywałam, że mam pójść do gospodarstwa na interwencję, bo sąsiedzi zgłosili, ze tak pies siedzi w klatce na króliki. Tak się zbierałam w sobie, tak przeżywałam , ze jak już poszłam, energicznie maszerując dla dodanie sobie animuszu, to zaklinowałam się z parasolką w ciasnej furtce....... :oops: :diabloti:[/QUOTE]
hahaha, to miałaś wejście :D

Posted

Po 2 dniach, kiedy nie mogłam zajrzeć do "moich psów", pojechałam dziś i ... puste miski, ale psów ani śladu. Nawet te wyleżałe dołki nieużywane, są ślady kropel deszczu, nie psich łapek.

Za to na szosie, z 50 m od tych dołków, przejechana maleńka dorosła łaciata sunia. Aż się popłakałam, maleńkie ciałko wleczone było kawałek po asfalcie, jelitka na wierzchu, a główka zmiażdżona.
Takie miałam wrażenie, gdy pierwszy raz z okna PKSu widziałam tam psy, ze były trzy. Czyżby to była ta trzecia? Co one tam w lesie, przy szosie, robiły?

Posted

O Boże maleńka dorosła łaciata:-(
Na pewno by szybko znalazła człowieka, a zginęła tak tragicznie.
Śpij spokojnie maleńka łaciata sunieczko:-(

Posted

Mam jej zdjęcie w komórce, czy moze ktoś umie je wstawić na dogo? To bym mu przesłała........ Choć na watek TM bym wstawiła te biedulkę........