Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

co do fotek to nie wiem...bo mam niesprawny aparat...ale postaram się o jakieś jej foty...
wiem, że pieszczoty raz na tydzień to nie za dużo... Panie też ją pieszczą...
tak Beksa nadal w schronie...

• Replies 948
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiem, że żadne schronisko nie zastąpi psu domu. Ale lepiej, że trafiła do takiego w którym ktoś poświęca jej uwagę niż do takiego w którym by zginęła wśród innych psów.

Posted

pamietam Gratkę z pierwszych postów... Mysłałam, że ma domek.. Jest taka śliczna :oops: Gdzie ona przebywa, że dotąd nie znalazła stałego domu? To niemożliwe:shake:

Posted

jakos samo hopanie nic Gratce nie pomogło...:shake:

jak widac są tego skutki :(

Ja zarejestrowałam się na dogo w lutym - Gratka jest od marca. od tego czasu z tymczasu ode mnie znalazło dom kilka psów - a wcale piekniejsze nie były... (pomijajac Lorisa collie) ... A Gratka jest cudna...

Psiaki z tymczsu maja większe szanse... czemu nie wiem ale tak jest...

Posted

oglaszamy ja gdzie mozemy
na odleglosc to ciezko jest cokolwiek innego zrobic
byly zainteresowane jzu osoby ale panie ze schronu skutecznie je zniechecily :(
byl plan szukani ajej tymczasu ale poniewaz takowy si enei znalazl rozeszlo si eto po kosicach - tym bardizej ze panie na tymczas jej by nie wydaly...

moze ty naz jakos pokierujesz

pomozesz nam i suni??

Posted

madzik - przeciez to co napisałam to nie są zarzuty wobec was... tylko stwierdzenie faktu, że ze schronu trudniej... :( Ja pomoc nie mogę. Jutro mój tymczas jedzie do nowego domu i niestety muszę przystopowac z powodów zdrowotnych :(

Gratka jest jedna z pierwszych suczek, które zapamietałam,... bo taka młoda i sliczna...
A dlaczego panie ze schronu zniechęcały ludzi..? Nie rozumiem:shake:

Posted

Oj Te Kobiety Chyba Maja Nierowno Pod Sufitem. Jak Znajduje Sie Ktos Chetny Na Sunie, Wymyslaja Niestworzone Rzeczy Byle By Tylko Ten Ktos Jej Nie Wzial. Kto Wie, Co One Tej Osobie Klepia?