Madzik77 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [COLOR=red][B]gratka pilnie potrzebuje domu[/B][/COLOR] [COLOR=red][B]Nie moze ze swoim kregoslupem przezyc kolejnej zimy na dworze!![/B][/COLOR] Quote
Madzik77 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 nic nie powiem tylko DZIEWCZYNY :kciuki::KCIUKI: !! To bedzi edlugie zaciskanie - sprawa bedzie jasna dopiero po 5 listopada! ale :kciuki: :kciuki: Quote
Madzik77 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 DESDEMONA Trzymaj Trzymaj ... Tylko Wiesz.... Do 5go Xi To Ty Nie Utrzymasz :):):):): Quote
Diegula Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:i nic więcej nie piszę Quote
Madzik77 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Gratka Na Gore! I Czekamy Na Odpowiedz Pani Z ..........łodzi Quote
Madzik77 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [B][SIZE=4][COLOR=red]Crazy Lab[/COLOR][/SIZE][/B] mam do Ciebie 2 sprawy. Czy jesli udałoby nam sie znalez dom dla GRATKi to pomoglabys nam zabrac ja ze schroniska? Bo nie wiem czy te kobiety nie beda robić jakiś problemów - a ty jako osoba znana im moglabyś coś zadziałac.... Mozemy na ciebie liczyc? I jeszcze jenda sprawa W tym przytulisku znajduje sie jeszcze jeden pies ktory nas interesuje To jest jego wątek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74239&page=1[/URL] czy mozesz - przy okazji zekrnać na tą sunie? Czy faktycznie jest tak ze psina bardzo marznie? Czy to kolejny dyrdymal tych kobiet? Quote
Madzik77 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 I jeszcze jedna prosba :cool3: Chodzi o fote Gratki - by byla zrobiona np z nogami czlowieka By miec skale odniesienia do wielkosci suczki.. Quote
Madzik77 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [URL]http://www.allegro.pl/item258259751_gratka_mala_madra_suczka_ktora_pragnie_kochac.html[/URL] 98 wejsc i 1 obserwator -pewnei to ta zainteresowana osoba... co kciuki zaciskamy do 5 listopada!! Quote
Crazy Lab Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='Madzik77'][B][SIZE=4][COLOR=red]Crazy Lab[/COLOR][/SIZE][/B] mam do Ciebie 2 sprawy. Czy jesli udałoby nam sie znalez dom dla GRATKi to pomoglabys nam zabrac ja ze schroniska? Bo nie wiem czy te kobiety nie beda robić jakiś problemów - a ty jako osoba znana im moglabyś coś zadziałac.... Mozemy na ciebie liczyc? I jeszcze jenda sprawa W tym przytulisku znajduje sie jeszcze jeden pies ktory nas interesuje To jest jego wątek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74239&page=1[/URL] czy mozesz - przy okazji zekrnać na tą sunie? Czy faktycznie jest tak ze psina bardzo marznie? Czy to kolejny dyrdymal tych kobiet?[/quote] w sprawie Gratki to zdjęcie postaram się jakoś zrobić... a co do zabrania Gratki to nie ja o tym decyduję... ale mogę porozmawiać... A Beksa kochana sunia.. bardzo skoczna...nie wiem czy bardzo marznie... ale jak każdy krótkowłosy psiak odczuwa chłodek... a ktoś jest nią zainteresowany? Quote
Madzik77 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Wiem ze nei ty decydujesz jednak panie cie znaja i mysle ze jesli ty owesz ze dobry domek to dadza swoja pieszczoszke co d beksy to niestety nikt si enie interesuje Quote
Madzik77 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 :talker: ale ten czas sie wlecze.... mam nadzieje ze opłaca sie czekaz z tymi zacisnietymi kciukami i dizewczyna sie zdecyduje :cool3: Quote
Madzik77 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 hej hej hej jestem mala ale nie da sie mnie nie zauwazyc taka sliczna jestem taka rozwazna taka madralinska i nie kupis zmni ecukiereczkiem oj nie nie nie ze mna te numery - nie jestem taka łatwa ;):): Quote
Crazy Lab Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 jeśli miałabym jakoś wpłynąć na decyzję Pań to muszę coś więcej wiedzieć na temat przyszłego domku... Quote
Madzik77 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Wszystko bedziesz wiedizec! Jak sie zdecyduje dizewczyna to zrobimy wizyte przed adopcyjna i powiem ci co ijak Jak na razi eto sama nie iwem za duzo Quote
Madzik77 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 podnosze i czekam na wiesci wierze ze dobre wiesci!! Quote
desdemona Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 jak by bylo dobrze, zeby cos w koncu wypalilo. Quote
Madzik77 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Sunka marznie, zimno jej i ten kregoslup... jesli bylaby w domku to jzu nie doskwieral by jej chłod i wilgoc Mogla by zapomniec pewnie o tej dolegliwosci... a tak... biedna malenka kruszynka.... Quote
Madzik77 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 to tylko miłość... [URL]http://pl.youtube.com/watch?v=QSONsHUuAlM&NR=1[/URL] Quote
Recommended Posts