Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dostałam pieniążki od:
12,50 Anetek100 z bazarku fibi
40zł od Katarzyny Boryczko - deklaracja stała (20zł) za sierpień i wrzesień
68,70 od Pianki - bazarek natie (pomniejszona kwota o koszt ogłoszenia)

Posted

A to już jutro będzie ogłoszenie. Agucha nie rozstawaj się z telefonem. Tak nawiasem to piątkowe ogłoszenie jest w sumie ogłoszeniem weekendowym i ludzie czasami dzwonią w sobotę lub niedziele.

Posted

Pianka napisał(a):
A to już jutro będzie ogłoszenie. Agucha nie rozstawaj się z telefonem. Tak nawiasem to piątkowe ogłoszenie jest w sumie ogłoszeniem weekendowym i ludzie czasami dzwonią w sobotę lub niedziele.

podałaś mój nr tel? spoko, naładuję telefon przez noc, żeby nie było niespodzianek :) mam nadzieję, że będzie odzew... ;)

Posted

Pianka napisał(a):
No ja i tak nie mam telefonu do Ulki, wiec tobie bedzie łatwiej potem wszystko załatwiać :) Podałam ten co zaczyna sie na 8.. (taki jaki był na FB)

ok, super...

Posted

Ogłoszenie konkretne - informuje o tym, co trzeba. Gabryś uroczy (tylko szkoda, że ucięli mu jedno ucho na zdjęciu ;)).

Trzymam kciuki!

Posted

Pianka napisał(a):
to dopiero ranek piątku, jeszcze jest weekend, wiec luz. Poza tym część ludzi będzie na wstępie rezygnować bo w ogłoszeniu jest napisane o padaczce.

wiem wiem, jest luz... mamy cały weekend

Posted

Kryzia napisał(a):
o tej porze to ja nie miałabym odwagi dzwonić

no właśnie... po za tym wydaje mi się że pan był pod wpływem... nie miał zielonego pojęcia o psach. nie wiem co on chciał z Gabrysiem zrobić. Pytał czy mogę mu go jutro przywieźć... :shake:

Posted

Kryzia napisał(a):
Taki telefon może lekko zdołować, człowiek się nastawia na konkretną rozmowę, stresuje cały dzień
Ale nie załamuj się, agucha :)

nie załamuję się, ale przyznam, że wkurzyłam się po tym telefonie. Radocha, że ktoś dzwoni, nawet nie spostrzegłam która godzina, a tu taki typ :(

Posted

agucha nie przyjmuj, do mnie z tych ogłoszeń co robicie schroniskowcom to 70% jest własnie takich telefonów, raz mi np. dzwonił facet, że chce nasza Krówke do knajpki na hamburgery.

Moze ktos lepszy w weekend zadzwoni.