Szarik Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Wychodźcie wychodźcie! Pokażcie się ciotkom! :loveu: Musicie być przeurocze :loveu: Quote
Ajlon1989 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Jej naprawde? :loveu::loveu::loveu: Czytam Wasza galerie już od dawna bo posiadanie doga to moje najwieksze marzenie :loveu::lol: I z niecierpliwoscia wyczekuje zdrowych maluchów:multi: Quote
Okamia Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='Patikujek']bo ja spacjalnie szefa tu oszukuje żeby wolne dostać, powiedziałam mu że koleżanka ślub bierze i chciałabym jechać :eviltong:[/quote] Nie ładnie nie ładnie :mad::evil_lol: Pati ty jeszcze mi odwiedziny wisisz :evil_lol: Quote
Patikujek Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 a ja tam poprosze żeby maluchy poczekały do weekendu majowe bo chyba mi się uda 2 maja załatwić sobie wolne i wtedy widziałabym poród hehehe ciotka raczej nic na majówkę nie planujesz?? Quote
Patikujek Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 bo ja spacjalnie szefa tu oszukuje żeby wolne dostać, powiedziałam mu że koleżanka ślub bierze i chciałabym jechać :eviltong: Quote
halbina Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 trzeba było powiedzieć, że "koleżanka" rodzi... :eviltong: Quote
mrowa23 Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 w sumie to prawie tez slub tylko kilka miesiecy i pare dni po majowce;) w majowke przyjezda wolli a ty kochana chcez w weekend czy jak ?:> my bynajmniej nie rodzimy...tzn ja wiem ze my mamy rodzic ale zdaje sie ze Franka do konca ne jest tego swiadoma...niedlugo z TZ-tem zostaniemy alkoholikami jak tak bedziemy pic co wieczor po lampce wina za zdrowie wnuczat i szczeliwy porod:diabloti: wracamy do dr hausa oczekujac na zbawienie... Quote
Sylvia_76 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='mrowa23']niedlugo z TZ-tem zostaniemy alkoholikami jak tak bedziemy pic co wieczor po lampce wina za zdrowie wnuczat i szczeliwy porod:diabloti: wracamy do dr hausa oczekujac na zbawienie...[/quote] Czerwone wino jest dobre na serce, a dr House - na zdrowie psychiczne :evil_lol: trzymamy kciuki za śliczny i zdrowy miocik!!! Quote
halbina Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 to może trzeba się było poradzić dr Hausa... trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie... :loveu: Quote
mrowa23 Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 jeszcze dzien i wpadne w panike :p nadal nic... dr. Haus prawie juz caly ogladniety.... ale jest ratunek bo oglądałam od 3 serii :p wiec mam zawsze jeszcze 2 pierwsze.... mamuska ma sie dobrze wlasnie chrapie w wyrze a ja szukam informacji czy chrapanie moze byc objawem ze zbliza sie porod....hehe.. odbija mi... Quote
Patikujek Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 no ciotka ja chciałam przyjechać w czwartek wieczorem a w niedziele z rana uciekać?? jesli jest to możliwe bo to jedyna szansa na to że się zobaczymy potem nie wiem kiedy będe mieć choc dzień wolnego, bo o urlopie to sobie pomarzyć mogę co najwyżej Quote
mrowa23 Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 kochana wpasc mozesz pewnie ze tak :) jakos sie pomiescimy na naszych smieciach :D a jak nei to sie wprosimy do kogos:diabloti: ale grunt zebys przyjechala, a manixa tez by przyjechala?:> Quote
Okamia Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='mrowa23']kochana wpasc mozesz pewnie ze tak :) jakos sie pomiescimy na naszych smieciach :D a jak nei to sie wprosimy do kogos:diabloti: ale grunt zebys przyjechala, a manixa tez by przyjechala?:>[/quote] Jestem w stanie użyczyć łóżko piętrowe :evil_lol: Siostry prześpią się na ziemi :evil_lol: Quote
mrowa23 Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 ooo mowilam ze damy rade :diabloti:siostry dostana po dozku zeby mialy sie do kogo poprzytulac i bedzie git :diabloti: Fran an spacerze postraszyla biegiem wrocilysmy do domu i co?bylo jej spieszno po prostu zeby uwalic sie na kanapie i chrapac... Quote
Okamia Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='mrowa23']ooo mowilam ze damy rade :diabloti:siostry dostana po dozku zeby mialy sie do kogo poprzytulac i bedzie git :diabloti:[/quote] One na pewno się zgodzą :evil_lol: Fanka ma boskie pomysły :loveu: Quote
Patikujek Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Zobaczymy co z manixsą dokładnie dam jeszcze znac na razie załatwiam wolne sobie:cool3: Quote
justysiek Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 a myslalam ze juz sa male dozie na swiecie:lol: a tu mamusce sie nie spieszy:loveu: wiec trzymamy dalej kciuki:loveu: Quote
mrowa23 Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 ewidentnie sie nie spieszy...mamuska dyszy kpie spaie i kreci sie cala noc juz i caly poranek bylismy u weta...serducha wszystkie bija maja sie swietnie i de facto tylko czekamy az mamusia raczy je oddac... poki co czekamy... Quote
justysiek Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='mrowa23']ewidentnie sie nie spieszy...mamuska dyszy kpie spaie i kreci sie cala noc juz i caly poranek bylismy u weta...serducha wszystkie bija maja sie swietnie i de facto tylko czekamy az mamusia raczy je oddac... poki co czekamy...[/quote] moze to bedzie juz dzis:loveu: czekamy dalej na wspaniale wiesci:loveu: Quote
mrowa23 Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 wspaniale wiesci!!!!! Franka postanowila nie rodzic i zaadoptowac prosiaka.... wiec ma swoje dziecko przy sobie (prosiaczka) i ma w d... uszy porod...:diabloti: Quote
justysiek Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 wyczytalam na porodowce ze rodzicie:loveu: nareszcie:evil_lol: trzymam kciuki przede wszystkim za zdrowe malenstwa:loveu: [SIZE=1][COLOR=Red]no i za ta pręgowaną dziewczynkę wymarzona[/COLOR][/SIZE]:loveu::evil_lol: Quote
mrowa23 Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 mamy wnuczatka :multi: 4 żółtych panów ( w tym jeden olbrzym z lbem i karkiem jak rasowy drechol :diabloti:) pręgowanych 3 panów i jedna jedyna nasza pręgowana panienka.... justysiek gdybyś tak nie trzymała mocno kciukó podejrzewam, że nasza rodzyneczka tez miałaby coś między nogami :evil_lol: Quote
mrowa23 Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 oj tak porod jeszcze troche i trwalby cala dobe... padamy na ryjki ale..szczesliwi... Franak odpoczywa...dzielne moje kochane male sloneczko....zakochana w dzieciach:loveu: Quote
emdziolek Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [COLOR=DarkOrange][B]BOOOOOOOOOOBMA!!!!!!!!!!!:multi::multi: Jest pręgowana dziewucha!:multi::multi: NIe moge sie doczekać jak je zobacze a to jeszcze dwa tygodnie:shake: Może juz bedą miały oczęta otwarte jak przyjade?:loveu::loveu: Pokaż dzieci, zrób jakieś zdjęcia!:multi:[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts