Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jej naprawde? :loveu::loveu::loveu:

Czytam Wasza galerie już od dawna bo posiadanie doga to moje najwieksze marzenie :loveu::lol: I z niecierpliwoscia wyczekuje zdrowych maluchów:multi:

Posted

[quote name='Patikujek']bo ja spacjalnie szefa tu oszukuje żeby wolne dostać, powiedziałam mu że koleżanka ślub bierze i chciałabym jechać :eviltong:[/quote]

Nie ładnie nie ładnie :mad::evil_lol:
Pati ty jeszcze mi odwiedziny wisisz :evil_lol:

Posted

a ja tam poprosze żeby maluchy poczekały do weekendu majowe bo chyba mi się uda 2 maja załatwić sobie wolne i wtedy widziałabym poród hehehe

ciotka raczej nic na majówkę nie planujesz??

Posted

w sumie to prawie tez slub tylko kilka miesiecy i pare dni po majowce;) w majowke przyjezda wolli a ty kochana chcez w weekend czy jak ?:>

my bynajmniej nie rodzimy...tzn ja wiem ze my mamy rodzic ale zdaje sie ze Franka do konca ne jest tego swiadoma...niedlugo z TZ-tem zostaniemy alkoholikami jak tak bedziemy pic co wieczor po lampce wina za zdrowie wnuczat i szczeliwy porod:diabloti: wracamy do dr hausa oczekujac na zbawienie...

Posted

[quote name='mrowa23']niedlugo z TZ-tem zostaniemy alkoholikami jak tak bedziemy pic co wieczor po lampce wina za zdrowie wnuczat i szczeliwy porod:diabloti: wracamy do dr hausa oczekujac na zbawienie...[/quote]

Czerwone wino jest dobre na serce, a dr House - na zdrowie psychiczne :evil_lol:

trzymamy kciuki za śliczny i zdrowy miocik!!!

Posted

jeszcze dzien i wpadne w panike :p nadal nic... dr. Haus prawie juz caly ogladniety.... ale jest ratunek bo oglądałam od 3 serii :p wiec mam zawsze jeszcze 2 pierwsze....

mamuska ma sie dobrze wlasnie chrapie w wyrze a ja szukam informacji czy chrapanie moze byc objawem ze zbliza sie porod....hehe.. odbija mi...

Posted

no ciotka ja chciałam przyjechać w czwartek wieczorem a w niedziele z rana uciekać?? jesli jest to możliwe

bo to jedyna szansa na to że się zobaczymy potem nie wiem kiedy będe mieć choc dzień wolnego, bo o urlopie to sobie pomarzyć mogę co najwyżej

Posted

kochana wpasc mozesz pewnie ze tak :) jakos sie pomiescimy na naszych smieciach :D a jak nei to sie wprosimy do kogos:diabloti: ale grunt zebys przyjechala, a manixa tez by przyjechala?:>

Posted

[quote name='mrowa23']kochana wpasc mozesz pewnie ze tak :) jakos sie pomiescimy na naszych smieciach :D a jak nei to sie wprosimy do kogos:diabloti: ale grunt zebys przyjechala, a manixa tez by przyjechala?:>[/quote]

Jestem w stanie użyczyć łóżko piętrowe :evil_lol: Siostry prześpią się na ziemi :evil_lol:

Posted

ooo mowilam ze damy rade :diabloti:siostry dostana po dozku zeby mialy sie do kogo poprzytulac i bedzie git :diabloti:
Fran an spacerze postraszyla biegiem wrocilysmy do domu i co?bylo jej spieszno po prostu zeby uwalic sie na kanapie i chrapac...

Posted

[quote name='mrowa23']ooo mowilam ze damy rade :diabloti:siostry dostana po dozku zeby mialy sie do kogo poprzytulac i bedzie git :diabloti:[/quote]

One na pewno się zgodzą :evil_lol:

Fanka ma boskie pomysły :loveu:

Posted

ewidentnie sie nie spieszy...mamuska dyszy kpie spaie i kreci sie cala noc juz i caly poranek bylismy u weta...serducha wszystkie bija maja sie swietnie i de facto tylko czekamy az mamusia raczy je oddac... poki co czekamy...

Posted

[quote name='mrowa23']ewidentnie sie nie spieszy...mamuska dyszy kpie spaie i kreci sie cala noc juz i caly poranek bylismy u weta...serducha wszystkie bija maja sie swietnie i de facto tylko czekamy az mamusia raczy je oddac... poki co czekamy...[/quote]
moze to bedzie juz dzis:loveu:
czekamy dalej na wspaniale wiesci:loveu:

Posted

wspaniale wiesci!!!!!
Franka postanowila nie rodzic i zaadoptowac prosiaka.... wiec ma swoje dziecko przy sobie (prosiaczka) i ma w d... uszy porod...:diabloti:

Posted

wyczytalam na porodowce ze rodzicie:loveu: nareszcie:evil_lol:
trzymam kciuki przede wszystkim za zdrowe malenstwa:loveu: [SIZE=1][COLOR=Red]no i za ta pręgowaną dziewczynkę wymarzona[/COLOR][/SIZE]:loveu::evil_lol:

Posted

mamy wnuczatka :multi:

4 żółtych panów ( w tym jeden olbrzym z lbem i karkiem jak rasowy drechol :diabloti:) pręgowanych 3 panów i jedna jedyna nasza pręgowana panienka.... justysiek gdybyś tak nie trzymała mocno kciukó podejrzewam, że nasza rodzyneczka tez miałaby coś między nogami :evil_lol:

Posted

oj tak porod jeszcze troche i trwalby cala dobe... padamy na ryjki ale..szczesliwi... Franak odpoczywa...dzielne moje kochane male sloneczko....zakochana w dzieciach:loveu:

Posted

[COLOR=DarkOrange][B]BOOOOOOOOOOBMA!!!!!!!!!!!:multi::multi: Jest pręgowana dziewucha!:multi::multi:

NIe moge sie doczekać jak je zobacze a to jeszcze dwa tygodnie:shake: Może juz bedą miały oczęta otwarte jak przyjade?:loveu::loveu:

Pokaż dzieci, zrób jakieś zdjęcia!:multi:[/B][/COLOR]