Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marta72']Witamy:)
u nas weekend wyjazdowy :) wiec przed nami samochód i odwiedziny u rodzinki, mam nadzję ze sunia bedzie za a nie przeciw;)

dobrego dnia![/QUOTE]
Udanego weekendu Wam życzę. :lol:

Posted

Raporcik:)
dobre wieści takie,że za czwartym wyjazdem sunia zdecydowala sie wskakiwac do samochodu:) do tej pory musiałam jej przednie łapy i jej część wsadzić:)
Byłysmy wczoraj w towarzystwie moich rodziców siosty i meża i trzylatki. Dawał sobie Szczęsciara radę ,ale zachowuje ogromny dystans wobec ludzi, buczy i cofa się, jak podejdzie to na palcach ..Małą traktowała z dużą dawką cierpliwości,ale dla zachowania bezpieczeństwa leżała lub siedziła blisko mnie by uniknąć bezpośredniego kontaktu z adhd:) trzylatki:)
Dopiero w takich sytuacjach widze, jak bardzo sie przedemną otworzyła...
Co do psów jest lepiej/inaczej...po tez niesmiałym obwąchaniu, gdy widzi dobre nastawienie psiaska natychmiast przechodzi w opcję ''pobawmy się'':):):)

dobrego dnia wszystkim

Posted

[quote name='Marta72']:) to do dobrych wieści jeszcze dodam,ze zauważaja ludzie ze przybrała i juz nie jest chuda i że bardzo jej sie poprawiała sierść:) no i że się usmiecha:):):)[/QUOTE]

po prostu jest szczęśliwa:)dzięki Tobie:)

Posted

moj Szczęsciwy pies zjadł mi wczoraj pompon z czapki:shiny:, sama czapke nienaruszywszy:multi::loveu:
mam wiec pytanie czy ktos pamieta jak sie robi pompony???:eviltong:

pozdrawiamy i dobrego dzionka zyczymy;)

Posted

[quote name='Marycha35']A czy w grę wchodzi pompon wydalony;):crazyeye:[/QUOTE]
Nie nie :evil_lol:, oczywiście nowy, nowiutki, nowiuteńki pompon z włóczki do czapki Marty :)
Kiedyś to takie pompony chyba samemu się robiło ;);)

Posted

[quote name='wojtuś']Nie nie :evil_lol:, oczywiście nowy, nowiutki, nowiuteńki pompon z włóczki do czapki Marty :)
Kiedyś to takie pompony chyba samemu się robiło ;);)[/QUOTE]
łatwo się robi pompony:) uwielbiam je robić, poniżej linki:
[URL]http://fascinata.blox.pl/2010/02/Jak-zrobic-pompon.html[/URL]
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=Vf-Ph88L7lI[/URL]

dobrej zabawy:)

Posted

[quote name='asiuniab']łatwo się robi pompony:) uwielbiam je robić, poniżej linki:
[URL]http://fascinata.blox.pl/2010/02/Jak-zrobic-pompon.html[/URL]
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=Vf-Ph88L7lI[/URL]

dobrej zabawy:)[/QUOTE]

dziekujemy:):):) ;)

Posted

hi,hi:)
w pierwszej chwili myślałam,że mopa załatwiła:):);) pierwsza zalotnica osiedlowa;) Jakby kto myslał,ze once moze brak ogona w czymkolwiek przeszkadzać to się myli;)

Posted

[quote name='Malgoska']Wojtek przelałam na Twoje konto 215,00 zł z bazarku dla Trufli.
Jak otrzymasz, proszę o potwierdzeniu na wątku bazarku; dzięki.[/QUOTE]
Dzięki Małgosiu:loveu:
Już są u mnie, potwierdzę zaraz na wątku bazarku :)

[quote name='Marta72']hi,hi:)
w pierwszej chwili myślałam,że mopa załatwiła:):);) pierwsza zalotnica osiedlowa;) Jakby kto myslał,ze once moze brak ogona w czymkolwiek przeszkadzać to się myli;)[/QUOTE]
No to proszę co się okazuje :D Pierwsza Zalotnica - pięknie :D

Posted

[quote name='iwoniam']super sprawa z tym pomponem
szkoda, ze filmik na youtube mi sie nie pokazuje - słysze tylko muzyczke..[/QUOTE]
Super sprawa :):)

Kolejny weekend ;) Miłego odpoczynku, byśmy więcej czasu mieli dla piesków :)

Posted

[quote name='Marycha35']Trufla i tobie takiego domku życzymy:)[/QUOTE]
Dziś zobaczyłam na pierwszej sronie jaki duzy jest dlug Trufli w hoteliku...
Wojtusiu nie przelałeś jeszcze pieniążkow z bazarku Malgoski ?

Miejmy nadzieję, że Malgosia po okresie zasłużonego odpoczynku da radę stworzyć kolejny bazarek na utrzymanie Trufli.

Posted (edited)

[quote name='barb']Dziś zobaczyłam na pierwszej sronie jaki duzy jest dlug Trufli w hoteliku...
Wojtusiu nie przelałeś jeszcze pieniążkow z bazarku Malgoski ?

Miejmy nadzieję, że Malgosia po okresie zasłużonego odpoczynku da radę stworzyć kolejny bazarek na utrzymanie Trufli.[/QUOTE]
Przeleję pieniążki - a nawet za chwilę - myślałem, że dołożę jeszcze coś od siebie jak przyjdzie pensja, ale po zrobieniu opłat nie zostało tego wiele, przeleję więc na razie do Iwonki z Amoka te 215,- zł z bazarku Małgośki :)
Kochani pozdrawiam :)

[B]Edit: [/B]Przelałem 220 zł za Truflę do Amoka, tak żeby lepiej się liczyło, uzupełniłem 1 post :)

Edited by wojtuś
dopisanie Edit
Posted

[quote name='wojtuś']Przeleję pieniążki - a nawet za chwilę - myślałem, że dołożę jeszcze coś od siebie jak przyjdzie pensja, ale po zrobieniu opłat nie zostało tego wiele, przeleję więc na razie do Iwonki z Amoka te 215,- zł z bazarku Małgośki :)
Kochani pozdrawiam :)

[B]Edit: [/B]Przelałem 220 zł za Truflę do Amoka, tak żeby lepiej się liczyło, uzupełniłem 1 post :)[/QUOTE]

Wojtusiu na pewno jest Ci ciężko, masz przeciez jeszcze jednego psiaka w hoteliku.
Trzymam kciuki aby Malgoska jak najszybciej do nas wrociła.
Ale gdyby przewidzieć jakiś grosik dla Trufli z bazarku, ktory bedzie robić Justyna Lipicka ? Bazarek ma być na psiaki z Olkusza a Trufla przecież stamtąd ?
Marta72, co o tym myslisz jako glowna ofiarodawczyni fantów ?