barb Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 [quote name='Marta72']Witamy:) u nas weekend wyjazdowy :) wiec przed nami samochód i odwiedziny u rodzinki, mam nadzję ze sunia bedzie za a nie przeciw;) dobrego dnia![/QUOTE] Udanego weekendu Wam życzę. :lol: Quote
wojtuś Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Myślę, że Szczęściara będzie za i nie będzie nawet przeciw :D Udanego wypoczynku :) Quote
Marta72 Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Raporcik:) dobre wieści takie,że za czwartym wyjazdem sunia zdecydowala sie wskakiwac do samochodu:) do tej pory musiałam jej przednie łapy i jej część wsadzić:) Byłysmy wczoraj w towarzystwie moich rodziców siosty i meża i trzylatki. Dawał sobie Szczęsciara radę ,ale zachowuje ogromny dystans wobec ludzi, buczy i cofa się, jak podejdzie to na palcach ..Małą traktowała z dużą dawką cierpliwości,ale dla zachowania bezpieczeństwa leżała lub siedziła blisko mnie by uniknąć bezpośredniego kontaktu z adhd:) trzylatki:) Dopiero w takich sytuacjach widze, jak bardzo sie przedemną otworzyła... Co do psów jest lepiej/inaczej...po tez niesmiałym obwąchaniu, gdy widzi dobre nastawienie psiaska natychmiast przechodzi w opcję ''pobawmy się'':):):) dobrego dnia wszystkim Quote
Marta72 Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 :) to do dobrych wieści jeszcze dodam,ze zauważaja ludzie ze przybrała i juz nie jest chuda i że bardzo jej sie poprawiała sierść:) no i że się usmiecha:):):) Quote
Malgoska Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 [quote name='Marta72']:) to do dobrych wieści jeszcze dodam,ze zauważaja ludzie ze przybrała i juz nie jest chuda i że bardzo jej sie poprawiała sierść:) no i że się usmiecha:):):)[/QUOTE] po prostu jest szczęśliwa:)dzięki Tobie:) Quote
wojtuś Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Dzięki Marto za raporcik o Suni :) Jest szczęśliwa :) Quote
Marta72 Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 moj Szczęsciwy pies zjadł mi wczoraj pompon z czapki:shiny:, sama czapke nienaruszywszy:multi::loveu: mam wiec pytanie czy ktos pamieta jak sie robi pompony???:eviltong: pozdrawiamy i dobrego dzionka zyczymy;) Quote
Marycha35 Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 A czy w grę wchodzi pompon wydalony;):crazyeye: Quote
wojtuś Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 [quote name='Marycha35']A czy w grę wchodzi pompon wydalony;):crazyeye:[/QUOTE] Nie nie :evil_lol:, oczywiście nowy, nowiutki, nowiuteńki pompon z włóczki do czapki Marty :) Kiedyś to takie pompony chyba samemu się robiło ;);) Quote
Marta72 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 NIE!!!! nie zajdła!!! po powrocie z pracy miałam cały przedpokój w nitkach:megagrin::eviltong::eviltong::eviltong: misternie rozłozonych:eviltong: Quote
asiuniab Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 [quote name='wojtuś']Nie nie :evil_lol:, oczywiście nowy, nowiutki, nowiuteńki pompon z włóczki do czapki Marty :) Kiedyś to takie pompony chyba samemu się robiło ;);)[/QUOTE] łatwo się robi pompony:) uwielbiam je robić, poniżej linki: [URL]http://fascinata.blox.pl/2010/02/Jak-zrobic-pompon.html[/URL] [URL]http://www.youtube.com/watch?v=Vf-Ph88L7lI[/URL] dobrej zabawy:) Quote
Malgoska Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 Wojtek przelałam na Twoje konto 215,00 zł z bazarku dla Trufli. Jak otrzymasz, proszę o potwierdzeniu na wątku bazarku; dzięki. 1 Quote
Marta72 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 [quote name='asiuniab']łatwo się robi pompony:) uwielbiam je robić, poniżej linki: [URL]http://fascinata.blox.pl/2010/02/Jak-zrobic-pompon.html[/URL] [URL]http://www.youtube.com/watch?v=Vf-Ph88L7lI[/URL] dobrej zabawy:)[/QUOTE] dziekujemy:):):) ;) Quote
Marycha35 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Zwracam, więc ja;) honor:) Mądra sunieczka, jak coś da się rozłożyć na czynniki pierwsze to czemu tego nie zrobić? :) Quote
Marta72 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 hi,hi:) w pierwszej chwili myślałam,że mopa załatwiła:):);) pierwsza zalotnica osiedlowa;) Jakby kto myslał,ze once moze brak ogona w czymkolwiek przeszkadzać to się myli;) Quote
wojtuś Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 [quote name='Malgoska']Wojtek przelałam na Twoje konto 215,00 zł z bazarku dla Trufli. Jak otrzymasz, proszę o potwierdzeniu na wątku bazarku; dzięki.[/QUOTE] Dzięki Małgosiu:loveu: Już są u mnie, potwierdzę zaraz na wątku bazarku :) [quote name='Marta72']hi,hi:) w pierwszej chwili myślałam,że mopa załatwiła:):);) pierwsza zalotnica osiedlowa;) Jakby kto myslał,ze once moze brak ogona w czymkolwiek przeszkadzać to się myli;)[/QUOTE] No to proszę co się okazuje :D Pierwsza Zalotnica - pięknie :D Quote
iwoniam Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 super sprawa z tym pomponem szkoda, ze filmik na youtube mi sie nie pokazuje - słysze tylko muzyczke.. Quote
wojtuś Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 [quote name='iwoniam']super sprawa z tym pomponem szkoda, ze filmik na youtube mi sie nie pokazuje - słysze tylko muzyczke..[/QUOTE] Super sprawa :):) Kolejny weekend ;) Miłego odpoczynku, byśmy więcej czasu mieli dla piesków :) Quote
Marta72 Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 oj tak !!! kazda godzina z psina na wage złota po zabieganym tygodniu :):):) Quote
Marycha35 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Trufla i tobie takiego domku życzymy:) Quote
barb Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 [quote name='Marycha35']Trufla i tobie takiego domku życzymy:)[/QUOTE] Dziś zobaczyłam na pierwszej sronie jaki duzy jest dlug Trufli w hoteliku... Wojtusiu nie przelałeś jeszcze pieniążkow z bazarku Malgoski ? Miejmy nadzieję, że Malgosia po okresie zasłużonego odpoczynku da radę stworzyć kolejny bazarek na utrzymanie Trufli. Quote
wojtuś Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 (edited) [quote name='barb']Dziś zobaczyłam na pierwszej sronie jaki duzy jest dlug Trufli w hoteliku... Wojtusiu nie przelałeś jeszcze pieniążkow z bazarku Malgoski ? Miejmy nadzieję, że Malgosia po okresie zasłużonego odpoczynku da radę stworzyć kolejny bazarek na utrzymanie Trufli.[/QUOTE] Przeleję pieniążki - a nawet za chwilę - myślałem, że dołożę jeszcze coś od siebie jak przyjdzie pensja, ale po zrobieniu opłat nie zostało tego wiele, przeleję więc na razie do Iwonki z Amoka te 215,- zł z bazarku Małgośki :) Kochani pozdrawiam :) [B]Edit: [/B]Przelałem 220 zł za Truflę do Amoka, tak żeby lepiej się liczyło, uzupełniłem 1 post :) Edited October 28, 2012 by wojtuś dopisanie Edit Quote
barb Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 [quote name='wojtuś']Przeleję pieniążki - a nawet za chwilę - myślałem, że dołożę jeszcze coś od siebie jak przyjdzie pensja, ale po zrobieniu opłat nie zostało tego wiele, przeleję więc na razie do Iwonki z Amoka te 215,- zł z bazarku Małgośki :) Kochani pozdrawiam :) [B]Edit: [/B]Przelałem 220 zł za Truflę do Amoka, tak żeby lepiej się liczyło, uzupełniłem 1 post :)[/QUOTE] Wojtusiu na pewno jest Ci ciężko, masz przeciez jeszcze jednego psiaka w hoteliku. Trzymam kciuki aby Malgoska jak najszybciej do nas wrociła. Ale gdyby przewidzieć jakiś grosik dla Trufli z bazarku, ktory bedzie robić Justyna Lipicka ? Bazarek ma być na psiaki z Olkusza a Trufla przecież stamtąd ? Marta72, co o tym myslisz jako glowna ofiarodawczyni fantów ? Quote
Recommended Posts