Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marta72']a jak ją podniosłam na stó, by zrobić to usg, to nam tak obu serca waliły z nerwów,że szok...wtulilła się sunia z całej siły i cierpliwie zniosła golenie a potem badanie

kochana ona

a Trufelka - DO DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):)[/QUOTE]
Kochana Sunia, pokochała Cię Marto i to bardzo :multi:

A i Trufelka znajdzie swój wymarzony domek :)

Posted

Marta72 napisał(a):
no i wczoraj z tych emocji nie pochwaliłyśmy się że sunia ma +4 kg odkąd u mnie mieszka:) 25,5 i dostała pochwałę od wet:):eviltong::eviltong::eviltong:

O ...to pięknie :) to już panienka taka "w sobie", konkretna :D

Posted

Marta72 napisał(a):
no i wczoraj z tych emocji nie pochwaliłyśmy się że sunia ma +4 kg odkąd u mnie mieszka:) 25,5 i dostała pochwałę od wet:):eviltong::eviltong::eviltong:

moja Sonia waży 38 kg! Zaczęłam ją odchudzać.

Posted

Słuchajcie sama w to nie wierze
ze wstępnych obliczeń na tym bazarku:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/234981-Koniec-Rozliczam-Targowisko-do-18-11-12-do-godz-22
uzbieraliśmy: 1015,00 zł
Musze wszystko sprawdzić bo aż nie wierzę!
Z tej kwoty 75% ma Trufelka i 25 % miał mieć Jokerek, ale ponieważ Jokerek jest już spłacony, za zgoda iwoniam jego 25% przejdzie na jamniczka z tego wątku:smile:
http://www.dogomania.pl/forum/thread...omocy!/page320
Ciesze się, że możemy mu tez pomóc.

Posted

Dziękuję Wam najserdeczniej, że mając tyle potrzebujących psiaków na swoim terenie zechciałyście się podzielić z przemyskim jamniczkiem. Jesteście naprawdę niezwykłe i macie wielkie serca.

[quote name='Malgoska']Słuchajcie sama w to nie wierze
ze wstępnych obliczeń na tym bazarku:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/234981-Koniec-Rozliczam-Targowisko-do-18-11-12-do-godz-22
uzbieraliśmy: 1015,00 zł
Musze wszystko sprawdzić bo aż nie wierzę!
Z tej kwoty 75% ma Trufelka i 25 % miał mieć Jokerek, ale ponieważ Jokerek jest już spłacony, za zgoda iwoniam jego 25% przejdzie na jamniczka z tego wątku:smile:
http://www.dogomania.pl/forum/thread...omocy!/page320
Ciesze się, że możemy mu tez pomóc.

Posted

przeciez trzeba sie dzielic jak takie malenstwo w potrzebie ;)

poza tym niektorzy pieknie nam kibicuja ;)

a przy okazji zapraszam nadal na nasze bazarki - te z mojego podpisu, bo malo ludzi a u nas (Olkusz, Krakow...) tyle psow!

barb napisał(a):
Dziękuję Wam najserdeczniej, że mając tyle potrzebujących psiaków na swoim terenie zechciałyście się podzielić z przemyskim jamniczkiem. Jesteście naprawdę niezwykłe i macie wielkie serca.

Posted

:eviltong:a ja na dzień dobry napiszę ,że Iwonka z Amoka miałą rację, jak powiedziała mi,że tak po 3 miesiacach moja Szczęściarka bedzie sama z siebie wchodzic do pokoju gdzie ja i kłaść sie obok....
no i madra sunia....juz załapała,że przed ulicą musi sie zatrzymać, ze po schodach idzie się za panią a nie trzeba jej wciągąć na 3:p:p:loveu:

Posted

Marta72 napisał(a):
:eviltong:a ja na dzień dobry napiszę ,że Iwonka z Amoka miałą rację, jak powiedziała mi,że tak po 3 miesiacach moja Szczęściarka bedzie sama z siebie wchodzic do pokoju gdzie ja i kłaść sie obok....
no i madra sunia....juz załapała,że przed ulicą musi sie zatrzymać, ze po schodach idzie się za panią a nie trzeba jej wciągąć na 3:p:p:loveu:

Mądra Szczęściara :loveu: To przecież Owczarka :)

iwoniam napisał(a):
Iwonka ma duzo doświadczenia ze zwierzolkami.
Trufelka też ogromną metamorfozę przeszła..

krakowianka.fr napisał(a):
no wlasnie, bo przeciez Trufelka byla kompletny strachulec i w ogole, a teraz to juz prawie normalny pies...

Ostatnia rozmowa z Iwonką o Trufelce była dla mnie budująca. Iwonka szczęśliwa i zadowolona z postępów Trufelki. Sunia zostanie w hoteliku aż nie znajdzie domku:)
Wcześniej różnie rozmawialiśmy co zrobić... ale to już przeszłość.

Marycha35 napisał(a):
Marto ciesze się, że sunieczka jednak zdrowa:):):) Obserwuj i będzie jeszcze lepiej:)

Będzie dobrze i wszystko u Szczęściary się unormuje w tak kochającym ją domku :):)