wojtuś Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='Marta72']a jak ją podniosłam na stó, by zrobić to usg, to nam tak obu serca waliły z nerwów,że szok...wtulilła się sunia z całej siły i cierpliwie zniosła golenie a potem badanie kochana ona a Trufelka - DO DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):)[/QUOTE] Kochana Sunia, pokochała Cię Marto i to bardzo :multi: A i Trufelka znajdzie swój wymarzony domek :) Quote
Marta72 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Bardzo się cieszymy:) i za trzymanie kciuków dziękujemy:Rose: Quote
Marta72 Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 no i wczoraj z tych emocji nie pochwaliłyśmy się że sunia ma +4 kg odkąd u mnie mieszka:) 25,5 i dostała pochwałę od wet:):eviltong::eviltong::eviltong: Quote
wojtuś Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Marta72 napisał(a):no i wczoraj z tych emocji nie pochwaliłyśmy się że sunia ma +4 kg odkąd u mnie mieszka:) 25,5 i dostała pochwałę od wet:):eviltong::eviltong::eviltong: O ...to pięknie :) to już panienka taka "w sobie", konkretna :D Quote
Malgoska Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 Marta72 napisał(a):no i wczoraj z tych emocji nie pochwaliłyśmy się że sunia ma +4 kg odkąd u mnie mieszka:) 25,5 i dostała pochwałę od wet:):eviltong::eviltong::eviltong: moja Sonia waży 38 kg! Zaczęłam ją odchudzać. Quote
Malgoska Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 Marta72 napisał(a):sonia jest duza:) bardzo duza:):);) teraz wygląda jak niedźwiedź: zarośnięta i gruba ale jak grzeje:) dlatego Szelka ciągle na nią wchodzi..... Quote
iwoniam Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Mam takie miłe wrażenie, że wkrótce dług Trufelki znacznie się zmniejszy :) Quote
Marta72 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 iwoniam napisał(a):Mam takie miłe wrażenie, że wkrótce dług Trufelki znacznie się zmniejszy :) Iwonko! mocno trzymam kciuki:) a my razem juz 3 miesiące:):):) Quote
Malgoska Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 iwoniam napisał(a):Mam takie miłe wrażenie, że wkrótce dług Trufelki znacznie się zmniejszy :) też mam taką nadzieję, bo tyle piesków w potrzebie.... Quote
Malgoska Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 Słuchajcie sama w to nie wierze ze wstępnych obliczeń na tym bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/234981-Koniec-Rozliczam-Targowisko-do-18-11-12-do-godz-22 uzbieraliśmy: 1015,00 zł Musze wszystko sprawdzić bo aż nie wierzę! Z tej kwoty 75% ma Trufelka i 25 % miał mieć Jokerek, ale ponieważ Jokerek jest już spłacony, za zgoda iwoniam jego 25% przejdzie na jamniczka z tego wątku:smile: http://www.dogomania.pl/forum/thread...omocy!/page320 Ciesze się, że możemy mu tez pomóc. Quote
barb Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Dziękuję Wam najserdeczniej, że mając tyle potrzebujących psiaków na swoim terenie zechciałyście się podzielić z przemyskim jamniczkiem. Jesteście naprawdę niezwykłe i macie wielkie serca. [quote name='Malgoska']Słuchajcie sama w to nie wierze ze wstępnych obliczeń na tym bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/234981-Koniec-Rozliczam-Targowisko-do-18-11-12-do-godz-22 uzbieraliśmy: 1015,00 zł Musze wszystko sprawdzić bo aż nie wierzę! Z tej kwoty 75% ma Trufelka i 25 % miał mieć Jokerek, ale ponieważ Jokerek jest już spłacony, za zgoda iwoniam jego 25% przejdzie na jamniczka z tego wątku:smile: http://www.dogomania.pl/forum/thread...omocy!/page320 Ciesze się, że możemy mu tez pomóc. Quote
Marta72 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 alez piękny wynik!!!'rewelacja!!! bardzo sie cieszę:) Małgosia jesteś mistszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:loveu::B-fly::B-fly::B-fly: Quote
Malgoska Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 Marta72 napisał(a):alez piękny wynik!!!'rewelacja!!! bardzo sie cieszę:) Małgosia jesteś mistszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:loveu::B-fly::B-fly::B-fly: to zasługa kupujących:) Quote
Marta72 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 oj nie mów:) duzo zależy od atmosfery na bazarku:) mistszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz i się nie wymigasz:kciuki::kciuki::kciuki::Cool!: Quote
wojtuś Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Tak Małgosiu :loveu: Piękny wynik na bazarku, Trufelka zmniejszy dług i piesio przemyskie będzie podratowane za operacje :) Dziękuję Kochani :loveu: Quote
krakowianka.fr Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 przeciez trzeba sie dzielic jak takie malenstwo w potrzebie ;) poza tym niektorzy pieknie nam kibicuja ;) a przy okazji zapraszam nadal na nasze bazarki - te z mojego podpisu, bo malo ludzi a u nas (Olkusz, Krakow...) tyle psow! barb napisał(a):Dziękuję Wam najserdeczniej, że mając tyle potrzebujących psiaków na swoim terenie zechciałyście się podzielić z przemyskim jamniczkiem. Jesteście naprawdę niezwykłe i macie wielkie serca. Quote
Marta72 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 :eviltong:a ja na dzień dobry napiszę ,że Iwonka z Amoka miałą rację, jak powiedziała mi,że tak po 3 miesiacach moja Szczęściarka bedzie sama z siebie wchodzic do pokoju gdzie ja i kłaść sie obok.... no i madra sunia....juz załapała,że przed ulicą musi sie zatrzymać, ze po schodach idzie się za panią a nie trzeba jej wciągąć na 3:p:p:loveu: Quote
iwoniam Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Iwonka ma duzo doświadczenia ze zwierzolkami. Trufelka też ogromną metamorfozę przeszła.. Quote
krakowianka.fr Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 no wlasnie, bo przeciez Trufelka byla kompletny strachulec i w ogole, a teraz to juz prawie normalny pies... Quote
Marycha35 Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Marto ciesze się, że sunieczka jednak zdrowa:):):) Obserwuj i będzie jeszcze lepiej:) Quote
Marta72 Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 a jak ja sie cieszyłam:) juz na dniach powinno skończyć się krwawienie..... Quote
barb Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 [quote name='wojtuś']:loveu: i piesio przemyskie będzie podratowane za operacje :) :loveu: Quote
wojtuś Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Marta72 napisał(a)::eviltong:a ja na dzień dobry napiszę ,że Iwonka z Amoka miałą rację, jak powiedziała mi,że tak po 3 miesiacach moja Szczęściarka bedzie sama z siebie wchodzic do pokoju gdzie ja i kłaść sie obok.... no i madra sunia....juz załapała,że przed ulicą musi sie zatrzymać, ze po schodach idzie się za panią a nie trzeba jej wciągąć na 3:p:p:loveu: Mądra Szczęściara :loveu: To przecież Owczarka :) iwoniam napisał(a):Iwonka ma duzo doświadczenia ze zwierzolkami. Trufelka też ogromną metamorfozę przeszła.. krakowianka.fr napisał(a):no wlasnie, bo przeciez Trufelka byla kompletny strachulec i w ogole, a teraz to juz prawie normalny pies... Ostatnia rozmowa z Iwonką o Trufelce była dla mnie budująca. Iwonka szczęśliwa i zadowolona z postępów Trufelki. Sunia zostanie w hoteliku aż nie znajdzie domku:) Wcześniej różnie rozmawialiśmy co zrobić... ale to już przeszłość. Marycha35 napisał(a):Marto ciesze się, że sunieczka jednak zdrowa:):):) Obserwuj i będzie jeszcze lepiej:) Będzie dobrze i wszystko u Szczęściary się unormuje w tak kochającym ją domku :):) Quote
Marta72 Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 (edited) pozdrawiamy środowo:loveu: Edited November 28, 2012 by Marta72 Quote
Recommended Posts