Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Malgoska']zapraszam na bazar dla Trufli i Soni

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233034-Wielkie-kupowanie-do-15-10-2012-godz-22-00-dla-Trufli-i-Soni?p=19748572#post19748572[/URL][/QUOTE]
Dzięki Małgosiu :loveu:

[quote name='Marycha35']Ale tu pycha wieści, pysk się raduje:);)[/QUOTE]
Cudna jest Szczęściara i jej Pani :Rose:

Posted

[quote name='wojtuś']Trufla ma dużo aktualnych ogłoszeń:)
I Iwonka z Amoka i ja czekamy - a może odezwie się domek dla Suni :)[/QUOTE]

fajnie by było:)
a co u Szczęściary???????

Posted

:multi:ano:multi: dobrze:loveu:
panowie na spacerku juz dla niej to zaden problem:p
podsikuje i znaczy teren zapominając czasem ze tyle nogi tez słuzą do stania:-o i obie unosi jednocześnie :eviltong: :-o:-o:sweetCyb: tak przejęta zadaniem:)

Posted

A to wymyśłiła Szczęściara :D

Kochani przypomnę jeszcze o bazarku na spłatę długu w Amoku dla Trufli i Soni od hell_angel:)
A może ktoś jeszcze coś wybierze:)
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/233034-Ksi%C4%85%C5%BCki-ciuchy-bi%C5%BCuteria-i-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-do-15-10-2012-godz-22-00-dla-Trufli-i-Soni"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233034-Ksi%C4%85%C5%BCki-ciuchy-bi%C5%BCuteria-i-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-do-15-10-2012-godz-22-00-dla-Trufli-i-Soni[/URL]

Posted

[quote name='wojtuś']A to wymyśłiła Szczęściara :D

Kochani przypomnę jeszcze o bazarku na spłatę długu w Amoku dla Trufli i Soni od hell_angel:)
A może ktoś jeszcze coś wybierze:)
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233034-Książki-ciuchy-biżuteria-i-różności-do-15-10-2012-godz-22-00-dla-Trufli-i-Soni[/URL][/QUOTE]
super jest ten bazar, warto zajrzeć :lol:

Posted

wspaniale wiesci

[quote name='Marta72']:multi:ano:multi: dobrze:loveu:
panowie na spacerku juz dla niej to zaden problem:p
podsikuje i znaczy teren zapominając czasem ze tyle nogi tez słuzą do stania:-o i obie unosi jednocześnie :eviltong: :-o:-o:sweetCyb: tak przejęta zadaniem:)[/QUOTE]

Posted

fajna ta sunia:)
mamtylko problem z przyjmowaniem znajomego w domu:shake:.....nie potrafi go sunia zaakceptować, szczeka, atakuje,a w najlepszym razie połozy się i obserwując warczy podczas całej wizyty:evil_lol::cool3:

Posted

da!!da!!!
[COLOR=#0000ff][B]Szczęciara dziś:multi::multi: :multi: [/B][/COLOR][SIZE=6][COLOR=#40e0d0][FONT=comic sans ms][B]B-I-E-G-A-Ł-A:multi: :multi::multi:[/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][COLOR=#ff0000][SIZE=7][B]!!!!!
[/B][/SIZE][/COLOR]Szczęliwa była niesamowicie!!!!
wracała wołana i kładła sie przy nogach!!!

alez sie cieszę,ze zaznała kilka minut wolości:)

Posted

[quote name='Marta72']da!!da!!!
[COLOR=#0000ff][B]Szczęciara dziś:multi::multi: :multi: [/B][/COLOR][SIZE=6][COLOR=#40e0d0][FONT=comic sans ms][B]B-I-E-G-A-Ł-A:multi: :multi::multi:[/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][COLOR=#ff0000][SIZE=7][B]!!!!!
[/B][/SIZE][/COLOR]Szczęliwa była niesamowicie!!!!
wracała wołana i kładła sie przy nogach!!!

alez sie cieszę,ze zaznała kilka minut wolości:)[/QUOTE]
Jak się cieszę :multi:
I dzięki Marto, że tyle czasu poświęciłaś na adaptację Szczęściary :loveu:
Ale musi być teraz szczęśliwa :):)
Buziaki dla Was :)

Posted

[quote name='Marta72']fajna ta sunia:)
mamtylko problem z przyjmowaniem znajomego w domu:shake:.....nie potrafi go sunia zaakceptować, szczeka, atakuje,a w najlepszym razie połozy się i obserwując warczy podczas całej wizyty:evil_lol::cool3:[/QUOTE]
Pewnie zazdrosna jest o swoją kochaną Pańcię.

Posted

[B]Marto[/B] :loveu:
Iwonka z Amoka właśnie potwierdziła, że doszły pieniążki od Ciebie 200 zł na Szczęściarę :)
i mój przelew na Amok (Kafirek + I rata za Szczęściarę) 360 zł :)

Posted

[quote name='wojtuś'][B]Marto[/B] :loveu:
Iwonka z Amoka właśnie potwierdziła, że doszły pieniążki od Ciebie 200 zł na Szczęściarę :)
i mój przelew na Amok (Kafirek + I rata za Szczęściarę) 360 zł :)[/QUOTE]

tak,tak:)
do mnie tez eska puściła:)
;)

Posted

rzeczywiście jest bardzo dobrze:)
juz dwa miesiace jutro strzela jak Szcześciara u mnie:)
ma coraj wiecej psich znajomych a ja przez to niekonczące się rozmowy z emerytami:crazyeye::crazyeye::crazyeye::shake::eviltong:

Posted

[quote name='Marta72']rzeczywiście jest bardzo dobrze:)
ma coraj wiecej psich znajomych a ja przez to niekonczące się rozmowy z emerytami:crazyeye::crazyeye::crazyeye::shake::eviltong:[/QUOTE]

:):):):):):):):):)

Posted

[quote name='iwoniam']no to juz niemal "urodzinki" pobytowe można świetować[/QUOTE]
:):):)
nie ma przypadków:)
tak sobie mysle, że gdyby te okropne nieprzyjemości jakie mnie spotkały przy próbie adopcji Dosi nie trafiałbym tutaj i nie mogłabym choc przez podarowanie fantów pomóc Olkuszakom, nie mówiąc juz o tym,że nie radowałby mnie ten przecudny merdajacay kikucik ogonka:):):) A jak ona nim merda...:p:loveu:

Posted

[quote name='Marta72']rzeczywiście jest bardzo dobrze:)
ma coraj wiecej psich znajomych a ja przez to niekonczące się rozmowy z emerytami:crazyeye::crazyeye::crazyeye::shake::eviltong:[/QUOTE]
:D oj to musi być ciekawe :)
Piękny weekend sie zapowiada, powiększenia grona znajomych :cool3:
i wypoczynku Wam Kochani życzę ;);)

[quote name='asiuniab']Trufelko przywitam się u Ciebie;[/QUOTE]
Witaj Asiu :):)