agusiazet Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ja reż jeszcze nie mogę, ale podnoszę i proszę w imieniu Finka!!! Quote
pumcia02 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Finek moze zostawac dlugo sam w domu, nie brudzi nie niszczy jest grzeczny. trzeba z nim tylko jezdzic co 2 - 3 dni na zmiane opatrunku, mozemy pomoc przy transporcie. POTRZEBNY DT!!! Quote
zdrojka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Halo, Finek potrzebuje pomocy!!! Może zbyt dramatycznie, ale to jest mus na już! Quote
zdrojka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ja wiem, że to jest głupie pytanie, ale na jak długo ten DT potrzebny na już? Quote
pumcia02 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 powiem szczerze ze nie mam pojęcia! dostaje tylko szybkie info. wszystko dzieje sie naraz! trzeba szukac Finowi tymczasu, badania Luckego i umierający pies! Magda dzisiaj zrezygnowala z uczelni i jezdzila z psami na konsultacje! juz nawet dlugo nie dostalam info co z naszym Piesiaczkiem :( Magda jak ostatnio dzwonila mowila ze robią mu decydujace badania... I te dwa chore psy byly w lecznicy z ktorej raptem mielismy je zabrac!!! :/ Quote
zdrojka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Popytam, ale wszyscy albo zapsieni, albo właśnie odpsieni w sensie TM i jeszcze nie mogą :placz: Quote
pumcia02 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 wiem rozumiem, probowalam tez u siostry i brata u ktorych byl w swieta na kilka dni. ale moja bratowa z synem wraca i nie da sobie rady sama z psem i malym dzieckiem... bo nikogo innego nie ma przez caly dzien w domu, a Finek glupieje na widok jedzenia :) poza tym lubi podawac gipsowa lapke i jakby tak podal rocznemu Kacperkowi... sprawa ma sie niedobrze bo wlasnie nie wiadomo na ile ten DT potrzebny, dobra bedziemy probowac dal;ej! Quote
Rymonka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [SIZE=4]domek dla Finusia potrzebny!!!!![/SIZE] [SIZE=4]halo??? podnoszę do góry!!!!![/SIZE] Quote
Hakita Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Ojej...:shake: A ja myślałam, że jak dziś zajrzę, to już będzie ten DT, a tu nic...:shake: [B][SIZE=5][COLOR=blue]PILNIE POTRZEBNY DT DLA FINKA!!![/COLOR][/SIZE][/B] Quote
pumcia02 Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 z ostatnich info wiem ze u magdy chyba beda 3 psy, tzn jeszcze to sie bedzie dzielilo na mieszkanie Tadka. ni wiem cos takiego. ehh. bo Magda ma pod opieką 2 psy azylowe a teraz jeszcze Lucky... Quote
pumcia02 Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Fin bedzie u Tadka a u Magdy bedzie Lucky i Giza, jesli dobrze rozumiem, w kazdym badz razie psiaki maja gdzie się podziać Quote
Hakita Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='mariolka']Fin bedzie u Tadka a u Magdy bedzie Lucky i Giza, jesli dobrze rozumiem, w kazdym badz razie psiaki maja gdzie się podziać[/quote] No to dobrze, całe szczęście, że się udało...ufff... Quote
zdrojka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Ale to już tak na stałe, czy tylko tymczasowo, bo się pogubiłam... Quote
agula Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name='zdrojka']Ale to już tak na stałe, czy tylko tymczasowo, bo się pogubiłam...[/quote] własnie:crazyeye: to jak jest? Quote
siekowa Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 w Warszawie u Tadka jest tymczasowo ponieważ trzeba było zabierać azylowe psy z lecznicy no a jak już łapka będzie w gipsie to zmyka do Szczecina :) Quote
pumcia02 Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 dzieki aska za wytlumaczenie :) operacja Fina bedzie kosztowala 1000zł... nie wiem nie zrozumialam, czy ma juz czy bedzie miał złamaną łapę aby wszystko sie dobrze zrosło, bo jak widac na pierwszych fotkach kośc się zrosla nie prawidłowo, no a potem jeszcze sobie troche posiedzi w tymczasie... Quote
zdrojka Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Tyle go jeszcze czeka, ale wszystko idzie w dobrym kierunku, z tego co piszecie. Będzie dobrze! Muuuusiiii! :p Quote
Recommended Posts