Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 579
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Finek moze zostawac dlugo sam w domu, nie brudzi nie niszczy jest grzeczny. trzeba z nim tylko jezdzic co 2 - 3 dni na zmiane opatrunku, mozemy pomoc przy transporcie.
POTRZEBNY DT!!!

Posted

powiem szczerze ze nie mam pojęcia! dostaje tylko szybkie info. wszystko dzieje sie naraz! trzeba szukac Finowi tymczasu, badania Luckego i umierający pies! Magda dzisiaj zrezygnowala z uczelni i jezdzila z psami na konsultacje! juz nawet dlugo nie dostalam info co z naszym Piesiaczkiem :( Magda jak ostatnio dzwonila mowila ze robią mu decydujace badania...
I te dwa chore psy byly w lecznicy z ktorej raptem mielismy je zabrac!!! :/

Posted

wiem rozumiem, probowalam tez u siostry i brata u ktorych byl w swieta na kilka dni. ale moja bratowa z synem wraca i nie da sobie rady sama z psem i malym dzieckiem... bo nikogo innego nie ma przez caly dzien w domu, a Finek glupieje na widok jedzenia :) poza tym lubi podawac gipsowa lapke i jakby tak podal rocznemu Kacperkowi...
sprawa ma sie niedobrze bo wlasnie nie wiadomo na ile ten DT potrzebny, dobra bedziemy probowac dal;ej!

Posted

Ojej...:shake:
A ja myślałam, że jak dziś zajrzę, to już będzie ten DT, a tu nic...:shake:

[B][SIZE=5][COLOR=blue]PILNIE POTRZEBNY DT DLA FINKA!!![/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

z ostatnich info wiem ze u magdy chyba beda 3 psy, tzn jeszcze to sie bedzie dzielilo na mieszkanie Tadka. ni wiem cos takiego. ehh. bo Magda ma pod opieką 2 psy azylowe a teraz jeszcze Lucky...

Posted

[quote name='mariolka']Fin bedzie u Tadka a u Magdy bedzie Lucky i Giza, jesli dobrze rozumiem, w kazdym badz razie psiaki maja gdzie się podziać[/quote]

No to dobrze, całe szczęście, że się udało...ufff...

Posted

dzieki aska za wytlumaczenie :)
operacja Fina bedzie kosztowala 1000zł... nie wiem nie zrozumialam, czy ma juz czy bedzie miał złamaną łapę aby wszystko sie dobrze zrosło, bo jak widac na pierwszych fotkach kośc się zrosla nie prawidłowo, no a potem jeszcze sobie troche posiedzi w tymczasie...

• 2 weeks later...