Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam informacje telefoniczna!
Greg jest w boksie 31. Fizycznie jest zdrowy. Tylko jego psychika....
Nie wychodzi do ludzi bardzo boi sie psow. Caly czas siedzi sam.
Szukajmy domu bo jest bardzo kiepsko. Nie mozan z nim nawet wyjsc. Jest w boksie z innymi psami.
Basiu jesli mozesz i jeszcze tego nie zrobilas daj jego ogloszenie na allegro.
Hopsaj Gregusiu do gory!!!!

Posted

Bidula mała !!! Niech go ktoś pokocha !!! Ja jakby co mogę pomóc choć trochę finansowo ( może jakis hotelik) , wziełabym go na tymczas ale mam już dwie psiny z tego sukę dominantkę ;(

Wystawiać aukcji lub ogłoszeń nie potrafię więc żadny ze mnie pożytek ale sercem jestem Z Gregiem i trzymam za niego kciuki !!

Posted

kombinuje....gdyby grega dac do hotelu? w schronisku dla niego jak w piekle...moze jakas zbiorka pieniedzy...bazarek albo cus...ja nie wiem "rynce i nogi opadaja" :-(

Posted

Ja na początek mogę rzucic jakies 30 zł wiem ze malo ale licytuje jakies rzeczy na bazarku wiec fundusze mam ograniczone, pomysle czy mam cos na bazarek, chociaz jestem po przeprowadzce i ogolnie mam jakos malo rzeczy:roll:.
Pomysle i jak bede cos miala to sie odezwe. Do góry Greg !!!

Poczekajmy jeszce na Basie ona to ma głowę na karku i na pewno coś wymyśli ;)

Posted

witaj daria w klubie przeprowadzkowym aktualnie mamy z tz-tem jeden gleboki talerz i jeden plaski :D ja zobacze co wysuplam w koncu jedzenie na takich talerzach tez fajne a potem mozna komus podwiedzic na imprezie talerze...ale nie wiem czy ja innego psiaka na hotel nie bede brala iw tedy to ja bede kwiczala z powodu biedy i prosila tez o pomoc...

Posted

Dobrze że na tym forum jest kogo prosić o pomoc :)

Mrówa : ja talerzy mam trochę ( prezent ślubny) ale jakoś ogólnie rzeczy mi ubyło, chyba wszystko wyrzucałam żeby mniej kartonów było ;)

Posted

Greg kochanie do góry !!

A czy Greg ma swój wątek bo w sumie te podnoszenie nic nie daje bo w temacie jest ze piękna sunia z łodzi ma dom, więc może ktoś mógłby zrobić mu osobny wątek, ja nie potrafię bo ze mnie komputerowa porazka :oops: