Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basiu bardzo bardzo bardzo ci dziekuje. Dzisiaj zakładamy nowy watek dla Łodzkich astów. Wysle link jaktylko bedzie gotowy. Moje gadu to 3540289
no to teraz czekam az cos drgnie. Trzymajcie kciuki.

Posted

Słuchajcie Poważna sprawa!!!! Od razu przepraszam za offa. olgaj na pewno zrozumie.

BARDZO PILNE!!!!!! Greg jest w łódzkim schronie od grudnia. Cały czas śledziłam jego losy. Niestety nie wiele sie działo. Niestety dostałam wiadomość od wolontariuszki, że Greg gaśnie. Nie wychodzi z budy, jest wychudzony, zupełna apatia, nie można nawet sprawdzic czy jest chory fizycznie bo w ogóle sie nie pokazuje. Jeśli nie wydostaniemy go ze schronu Greg umrze!!!!!!!!!!! Potrzeba mu domu, choby tymczasowego. Pomocy finansowej na hotel!!!! STRASZNIE PILNA SPRAWA!!!!!!!

[/URL

Posted

Basiu nie przepraszaj bo to nikt nie ma prawa sie czepiać. To prawda Greg umiera tylke udalo mi sie dowiedziecdzis , nie wiem co jest prwadziwa przyczyna. Jest podobno w tragicznym stanie. Błagam dajcie jakis dom.!!!!!
Musimy cos szybko wymyslec.

Posted

Właśnie dostałam wiadomość od Olgi, że Tea znalazła nowy dom. Zamieszkała w domku z ogrodem. Została także wysterylizowana. Nowi właściciele bardzo sympatyczni i mili, mają dzieci. Tea będzie miała towarzysza do zabaw- amstaffka :lol: Na pewno będzie szczęśliwa:loveu:

Posted

wrocilam do pracy i jestem z wiadomościami. Jak juz Aiko napisala Tea znalazla nowy dom. Domek jest na obrzezach Łodzi, z ogrodem i rocznym Amstaffem. Po wyciagnieciu jej z boksu okazalo sie ze sunia jest po sterylizacji, wiec nie mam problemu. Na naszych zdjeciach wszyscy widzieli smutnego, zrezygnowanego psiaka. Jak tylko wyjelismy ja z boksu, okazalo sie ze to wulkan energii :) tylko bardzo nie cierpi kotkow, ale nowi wlasciciele nie maja kota wiec nie ma problemu.
Maja za to duzy ogrod, pies jest w domu wiec Tea rownież zamieszka w domu. :) :) :) To byla dla Teii bardzo szczesliwa sobota. Dla nas niestety mniej poniewaz zaraz po tym ja wyszla, Przyjechały dwie nowe astki. A w tygodniu przybyly rowniez dwie nowe pannice. Rece mi opadaja. Jedna wyciagne dostane w prezencie kilka nowych. Konca nie widac.