Aiko Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 W schronisku w Łodzi ok 4 miesięcy przebywa sunia, amstaffka. Ma około 4 lat, ma dość żadkie umaszczenie. Piaskowa w grafitowe pręgi, jest dość niska. Bardzo łagodna i zrównoważona, nie hałasuje. Do ludzi i innych psów łagodna. W boksie przebywa z psem. Jest spragniona kontaktu z człowiekiem. Daje się głaskać, liże rękę. Sunia jest już troche zrezygnowana. Zdjęcie nie oddaje jej uroku. Nr tel do wolontariuszki 665-219-777. Pilnie szukamy domku tymczasowego lub stałego!!!!! Quote
malagos Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Koniecznie ją wstaw na forum amstaffów http://www.dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=53 Quote
olgaj Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Witaj moja malenka. Mam nadzieje ze niedlugo znajdziemy domek i twoje psie zycie pełne duzych i małych smuteczków skończy sie szcześliwie. Patrz przychodzi wiosna najgorsze juz za nami. Przetrzymałas mrozy i krótkie ciemne, ponure dni. Dla ciebie tez swieci to sloneczko. Znajdziemy kogos kto cie pokocha i bedziecie mogli razem cieszyć sie z tego ciepła. Hopsaj do gory malenka po domek, a ja zabieram cie na poranny, wirtualny spacerek po serduszkach dogomaniaków. Wolontariuszka Olga. Quote
Aiko Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Oto kolejne zdjęcia suni. Czyż ona nie jest piękna???!!!! I jeszcze małe sprostowanko :wink: Okazało się że sunia prawdopodobnie ma ok 1-2 lat. Tak wynika z papierów w schronisku... Quote
dariaopole Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Następna piękna dziewczynka w schronie. Ja juz mam 2 bullowate ale jakbym mogła to napewno bym ją wzięła. Niech ja ktoś weźmie do domu!, amstafficzki są przecudne i milusiaste !!! Quote
dariaopole Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Czemu nikt nie zagląda do tej pięknej suni ? hop hop do góry piękna !! Quote
Aiko Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Aż trudno uwierzyć że nikt się nie interesuje to wspaniałą sunią:-( Malutka gdzie ten Twój domek??!!!! Quote
dariaopole Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 No wlaśnie taka ślicznotka i nikt do niej nie zagląda. hop hop hop:multi: Quote
Ulka18 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Piekna sunia. Na naszej schroniskowej stronie jest wpis w ksiedze gosci o poszukiwaniu amstaffa suni lub psa, dalam ten watek, moze cos z tego wyjdzie. Czy jest szansa na sterylke suni? Zawsze jest obawa przy adopcji rasowych suczek, zeby nie wpadly w niepowolane rece. Quote
Aiko Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Jeśli chodzi o sterylke to się dowiem czy byłaby taka możliwość. Poszukiwany jest dom BEZ innych zwierząt. Quote
Aiko Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Sterylka jest możliwa. Schronisko przeprowadzi ją za darmo. Quote
dariaopole Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Oby sunia szybko znalazla cieplutki domek, tymczasem podnosze ślicznotkę :) Quote
Aiko Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Hopaj do góry moja śliczna!!!Kto Cię wkońcu pokocha??!! Quote
dariaopole Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Niech ktoś zauwazy tę pięknotę, ma taką słodką mordkę przecież :-( Quote
dariaopole Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Niezmordowanie przypominam o Sunieczce :) Quote
olgaj Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Sunka dogaduje sie z innymi psami i sukami . Jest w boksie z inna sunia i wszystko jest oki. Bardzo potrzebujemy domku bo boje sie ze moze sie to dla niej zle skonczyc. Sunka ma rowniez niewielka przepukline pepkowa ale to da sie bez problemu wyleczyc. Jest wspaniałym zrownoważonym psem o stbilnej psychice bardzo potrzebuje milosci i przytulania. Na kotki niestety nie mozemy jej sprawdzic, wiec poszukujemy domku bez kotkow, moga byc inne psiaczki byle nie dominujace, bo nie wiem jak reaguje w sytuacjach, gdy ktos chcilaby ja ustawić w szeregu :) Psy ktore sa do niej przyjaznie nastawione traktuje w jak najbardziej prawidlowy sposob. Nie jest fotogeniczna i jej uroda nie może byc pokazana na zdjeciach, ale w realu wyglada super!! Quote
olgaj Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Podam jeszcze raz do siebie telefon 665-219-777 Olga. Gdyby ktos potrzebowal jakis szczegolowych informacji prosze o kontakt o kazdej porze dnia i nocy. Transport nie jest dla mnie problemem :) Quote
olgaj Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Maleńka, nikt cie nie chce. Nie potrafie sobie wytłumaczyc czemu. Przychodza ludzie, a ty patrzysz na nich jak na kolejnego, biernego widza, juz nie chcesz zeby cie dotykali, bo rozstanie z ludzka reka boli jeszcze bardziej niz samotnosć w schronie. I widze ze pytasz mnie tylko o jedno: dlaczego mnie tu trzymasz, czy nie moge z pojsc z toba? Hopsaj malenka troszeczke na gore. Czas aby juz odnalazl cie twoj czlowiek, dla ktorego wciaz przecież jeszcze żyjesz. Quote
dariaopole Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Wkońcu ktoś nowy się pojawił kto bedzie podnosił sunię !! Pozdrowienia dla Basi ;) Quote
mrowa23 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 a ja tez podniose...niech sunia szukla domku na pierwszej stronie Quote
Recommended Posts