xxxx52 Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 faustus-to okresu nastolatek nie chcialbym sie cofnac. Poza tym po co miec psa nawet " azjata "na pustej dzialce w duzym zielsku .Mam on pilnowac tych chwastow czy tej budy? Quote
Faustus Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 xxxx52 o nastolatce akurat nie było do Ciebie. A na pytanie po co mieć psa na pustej działce.... Pytanie kompletnie idiotyczne. Ani mnie, ani Tobie wnikać po co ktoś ma psa, o ile go nie krzywdzi. Quote
xxxx52 Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='Faustus']xxxx52 o nastolatce akurat nie było do Ciebie. A na pytanie po co mieć psa na pustej działce.... Pytanie kompletnie idiotyczne. Ani mnie, ani Tobie wnikać po co ktoś ma psa, o ile go nie krzywdzi.[/QUOTE] to sie grubo mylisz,i to nie sa pytania idotyczne.Nie chodzi o Ciebie czy o czlowieka co go umiescicl w tym zielsku tylko o psa co dziczeje No ale juz tyle czasu minelo ,moze zamarzl ,z glodu umarl ,albo go uspiono? Quote
Faustus Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 A może ma się dobrze. Gdybanie gdybanie i jeszcze raz gdybanie. Twój świat jest strasznie czarnymi kolorami malowany. Współczuje. I jeszcze raz powtórzę: nic Ci do tego co ktoś robi ze swoim psem, jeśli nie robi mu krzywdy (tym samym łamie prawo). Quote
Recommended Posts