iwop Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 No tyo jaki problem hala? zakladamy Dinusiowi wątek! ja wczoraj mam nowy i zapowiada sie jeszcze parę nowych z przytuliska. Według mnie zbiorcze kiepsko funkcjonują. Dawaj Dina na wątek.:cool3: Quote
Hala Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Iwona...i tak już nikt nie zajrzy na wątek Dinucha.... :shake: Quote
Hala Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Iwona....o Dinie piszę w wątku ogólnym..to wystarczy.... ;) Quote
iwop Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Co słychac u bulinki? Gdzie podziewa sie jej mamusia...?:oops: Quote
Hala Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 No właśnie jakoś cicho.... a sobota się zbliża :razz: Quote
Yona Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Cicho tutaj, bo haili się przygotowuje... :) Komitet powitalny i te rzeczy....:loveu: Quote
AMIGA Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 A czy mnie się już coś całkiem pomikiciło, czy [B]Haili[/B] nie pisała, że termin odbioru Bulinki musi zostać przesunięty??? Quote
Hala Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 tak..tak...ale z poprzedniej sobotą na tą co idzie. Quote
iwop Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 gdzie jest przyszła pańcia Bulinki...? :oops: Quote
Yona Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Niech się lepiej pojawi, bo zaraz takiego negatywa wystawię na allegro, że hej! Haili... Wyłaź! :lol: Quote
mrowa23 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 ciotki Haili pewnie transparenty robi a wy tutaj ja chcecie odciagnac od tak powaznych zajec o wy niedobre !:mad: :diabloti: Quote
haili Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 "coś cicho" to narobie wrzasku!!!!!!!!!!!!!! nie tyle transparenty co przystosowuje domek i ogrod :) juz w zasadzie wszystko skonczone wiec w sobote Bulinka jedzie do swojego domku :) Quote
olenka_f Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 nawet nie wiesz Hali jaka jestem szczęśliwa że Bulinka ma Ciebie:lol: Quote
haili Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Hala, super ze zaczekasz, tylko badz w kontakcie z Pania Ola bo ja nie wiem dokladnie o ktorej bede. na pewno nie zdaze przed 13. musze rano o 7.15 podjechcac do serwisu z autem ktory jest w sosnowcu bo mam pasek klinowy w stanie rujnacji i nie chce w tak dluga droge ryzykowac wole zmienic. niestety nigdzie indziej nie ma serwisu mojego auta i musze tam akurat podjechac, :/ Quote
AMIGA Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Ojeeej,to już tak blisko! Bulinka będzie już niedługo szczęśliwa :loveu: Quote
haili Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 olenka, tez sie ciesze ze mam Bulinke :) i jak tu wierzyc ze nie ma przypadkow?? Quote
Yona Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Chyba są przypadki, chyba są... Inny podopieczny cioci iwop - Kikuś też jest tego przykładem. Pani szukała klatki dla świnki morskiej swoich znajomych i... wypatrzyła Kikusia :loveu: Ciekawe co tam Kikuś wśród tych klatek i świnek morskich robił?...:-? Quote
iwop Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 naprawde ciociu?:crazyeye: o tej klatce to nie wiedziałam...:oops: Quote
Yona Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Bo to ja byłam na spotkaniu przedadopcyjnym Ciociu :evil_lol: A jak byłam, to i wszystkiego się dowiedziałam... :evil_lol: Quote
haili Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 taaa, teraz to trzeba uwazac jak sie butow na allegro szuka... Quote
olenka_f Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='haili']olenka, tez sie ciesze ze mam Bulinke :) i jak tu wierzyc ze nie ma przypadkow??[/quote] tu nie przypadek tu WIELKIE SERCE:loveu: Quote
Recommended Posts