Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy!
Buba i je jesteśmy ostatnio bardzo zajęte, ale zaraz wstawimy zdjęcia :) Teriery w potrzebie? A gdzie to, gdzie? Chętnie ją wstawię :)
Buba jest słodka, przytulaśna i baaaardzo łaknie miłości. Łasi się do każdego, uwielbia dzieci, dobrze dogaduje się z innymi psami (aczkolwiek jest typem manipulantki-dominantki, jak pies nie chce się z nią bawić, to ona kładzie mu na grzbiecie przednie łapki i drze mu się do ucha :D).
Buba bardzo chce mieć swój dom, u mnie jest zazdrosna o inne potrzebujące zwierzaki, np. nie chciała przez ostatnie dwa dni za bardzo jeść - okazało się, ze przez to, że Johnny dostaje mnóstwo suplementów i odżywek do karmy, a Buba nie... Muszę jej dawać preparat wzmacniający, że by zjadła ze swojej michy, bidulka.

Posted

Piekna jestes Bubo !!!! na mojej małej jakbys staneła łapkami na grzbiecie to by sie bidulka złamała w pół:Dog_run: ,taka wieka suke mam , szkoda jej naprawde jej szkoda ale wierze ze zaraz,tuz tuz jest domek dla niej :loveu:

Posted

No właśnie to jest dziwne - Buba jest śliczna, w typie rasy, charakterowo też super, a nie ma żadnego zainteresowania nią... Jedna pani zrobiła wstępną rezerwację Buby do poniedziałku, bo ogląda też sunię w schronisku w Radlinie, będę z nią jeszcze rozmawiać. Ale poza tą osobą - NIC :(

Posted

No prosze, nareszcie wychodzi prawda nt MRUNIO!
Bodajże w zeszłym roku mieli pod swoimi skrzydłami psa podpalonego w budzie, peany na czesc Mrunio spływały chyba z calej Europy a każde głosy opozycji skutecznie zagłuszane. Koszt leczenia Kubusia wyniósł 40tys... :) A kasa spływała z całej Polski. Taka działalność to jeden z najbardziej dochodowych interesów a nie trzeba nawet lubić psów, wystarczy udawać do nich milosci...
Przy okazji Mrunio nie zapominajmy o Panu Sawickim z Dobrocina, który równie chętnie handlował szczeniakami, psami w typie rasy i cholera wie co jeszcze!
Trzymam kciuki za Bubę i będę tu zaglądać.

Posted

kiedy rok temu napisalam co mysle i wiem na temet Fundacji Mrunio
pare osob z dogo mnie mało nie zlinczowalo......
i znowu na moje wyszło
ale zal ze psiaki musiały cierpiec:(