Pola17 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 (edited) Melduje sie na wontku ::) czy sunia i dzieciaki znalazły domki ??? Edited August 10, 2012 by Pola17 Quote
natalia.aleksandrov Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Bon Bon nam bardzo pomogło, dziękujemy! :) Dzieciaki wszystkie pojechały, sunia wciąż szuka... Jest wstępnie zarezerwowana, ale to nic pewnego, takie 50-50... :( Quote
ania z poznania Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 natalia.aleksandrov napisał(a):nie wiem do kogo wysyłać... :/ Natalia, wstawiłaś Bubę na Teriery w potrzebie? Ma wydarzenie na FB? Quote
zozolina Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Witaj Natalio i Bubo ,jak sie dziewczyny macie?czy jest możliwosc zobaczenia jakis zdj ? napiszcie cos o niej:lol: Quote
natalia.aleksandrov Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 Witamy! Buba i je jesteśmy ostatnio bardzo zajęte, ale zaraz wstawimy zdjęcia :) Teriery w potrzebie? A gdzie to, gdzie? Chętnie ją wstawię :) Buba jest słodka, przytulaśna i baaaardzo łaknie miłości. Łasi się do każdego, uwielbia dzieci, dobrze dogaduje się z innymi psami (aczkolwiek jest typem manipulantki-dominantki, jak pies nie chce się z nią bawić, to ona kładzie mu na grzbiecie przednie łapki i drze mu się do ucha :D). Buba bardzo chce mieć swój dom, u mnie jest zazdrosna o inne potrzebujące zwierzaki, np. nie chciała przez ostatnie dwa dni za bardzo jeść - okazało się, ze przez to, że Johnny dostaje mnóstwo suplementów i odżywek do karmy, a Buba nie... Muszę jej dawać preparat wzmacniający, że by zjadła ze swojej michy, bidulka. Quote
natalia.aleksandrov Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 Buba po fryzjerze :) Buba lubi kota, ale kot nie lubi Buby :D Buba daje buziakaaaa <3 Quote
ania z poznania Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Natalia, co to za piękne kocisko :)?? A tutaj :): http://www.dogomania.pl/forum/threads/104097-Teriery-w-potrzebie Quote
natalia.aleksandrov Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 Buba na fotelu - i taki pies miał jechać nie wiadomo gdzie, nie wiadomo po co... :( Quote
zozolina Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Piekna jestes Bubo !!!! na mojej małej jakbys staneła łapkami na grzbiecie to by sie bidulka złamała w pół:Dog_run: ,taka wieka suke mam , szkoda jej naprawde jej szkoda ale wierze ze zaraz,tuz tuz jest domek dla niej :loveu: Quote
natalia.aleksandrov Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 No właśnie to jest dziwne - Buba jest śliczna, w typie rasy, charakterowo też super, a nie ma żadnego zainteresowania nią... Jedna pani zrobiła wstępną rezerwację Buby do poniedziałku, bo ogląda też sunię w schronisku w Radlinie, będę z nią jeszcze rozmawiać. Ale poza tą osobą - NIC :( Quote
Finlora Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Jaka ona śliczna :) Mam nadzieję, że ta pani się na nią zdecyduje... Quote
natalia.aleksandrov Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 Pani ma dać odpowiedź w tym tygodniu. Sprawa jest niepewna, takie 50-50... Trzymajcie kciuki! Quote
fiorsteinbock Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 No prosze, nareszcie wychodzi prawda nt MRUNIO! Bodajże w zeszłym roku mieli pod swoimi skrzydłami psa podpalonego w budzie, peany na czesc Mrunio spływały chyba z calej Europy a każde głosy opozycji skutecznie zagłuszane. Koszt leczenia Kubusia wyniósł 40tys... :) A kasa spływała z całej Polski. Taka działalność to jeden z najbardziej dochodowych interesów a nie trzeba nawet lubić psów, wystarczy udawać do nich milosci... Przy okazji Mrunio nie zapominajmy o Panu Sawickim z Dobrocina, który równie chętnie handlował szczeniakami, psami w typie rasy i cholera wie co jeszcze! Trzymam kciuki za Bubę i będę tu zaglądać. Quote
natalia.aleksandrov Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Jesli chodzi o Mrunio, to zapewniam, że dobieramy się powoli do nich - prawda musi wyjść na jaw. Sprawa, którą my im założyliśmy jest jedną z pierwszych, ale na pewno nie ostatnią! Quote
giselle4 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 kiedy rok temu napisalam co mysle i wiem na temet Fundacji Mrunio pare osob z dogo mnie mało nie zlinczowalo...... i znowu na moje wyszło ale zal ze psiaki musiały cierpiec:( Quote
natalia.aleksandrov Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 musiało chyba po prostu wyjść szydło z worka... szkoda, że psy na tym ucierpiały, fakt. ale ciężko uwierzyć, że ktoś pod płaszczykiem dobroczynności robi TAKIE rzeczy... :/ Quote
natalia.aleksandrov Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 Buba, pokazuj się wszystkim :) Quote
zozolina Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Bubo kochana co u ciebie? Pozdrowienia od Colusi !!! Quote
natalia.aleksandrov Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Buba czeka na decyzję... Dziś pani miała dać odpowiedź ostateczną czy adoptuje Bubę... Trzymajcie kciuki, bo nie ma innych chętnych, a pani jest bardzo fajna... Waha się między Bubą a schroniskową terierką... Kciuuuki! Quote
natalia.aleksandrov Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 I dziękujemy za pozdrowienia! Buba również pozdrawia znad michy :) Quote
natalia.aleksandrov Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Niestety... Pani zdecydowała się zaadoptować pieska ze schroniska, gdyż, cytuję, "ona jest mniej foksowata, a że foksy sa niezależne, to tamta będzie bardziej kontaktowa"... Ręce opadają! Buba jest tak przyjazna, tak kontaktowa... Ech ;( Quote
Recommended Posts