Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotki jeszcze jeżdżą do tego schronu?
Zerknijcie na Kozaczka, zobaczcie jak się miewa.
A te dwa dalamtyny to chyba adoptowane - na stronie schroniska przy dwóch takich Agatka i drugiego imienia już nie pamiętam jest że znalazły dom.

Najbliższy tydzień cały spędzę w Łodzi to może tym razem mi się uda Sonicę w parku namierzyć. Bedę mieszkać gdzieś w hotelu Reymonta...
daleko to od Twojego parku?
Sprawdziłam na mapce - dwa kroki dosłownie - nie wiem tylko do której będę pracować - w poniedziałek wyjeżdżam stąd o 4 więc raczej po południu na pysk padnę. Ale wtorek czy środa już powinno być lepiej.

Posted

sonica napisał(a):
ha ha i Ciocia Yorija była u nas i spotkała Białaska niech wszystkie inne ciotki żałują;)

No właśnie - byłam widzialam - i .... trzeba tam jechac i go łodbierać. Sama na własem oczy widziałam, że oni tam ogień piekielny majom w pokoju i chyba go chcom podtuczyć i na tym łogniu piekielnym podsmażyć.

Biorą Ci oni go na kolanka i sprawdzają czy to już czy nie już ...:lol:

A o tej ścianie zeżartej to jakieś przekręty - ściana pięknie zapucowana ani widu ani słychu, że niby ten maluszek zeżarł ścianę... :mad:

A do tego im się chyba kolor chłopaka nie podoba bo go farbują!!!! Na różowo!!!!

Ogólnie sodomia i gomoria - biedny pies - leży sobie i leży i głaskać go nie chcą!!!! Słuchajcie oni to tak go głaskają jakieś 15 -20 minut i chyba dłużej nie dają rady...
Do tego zabierają go do jakiś takich zielonych miejsc - parki czy jak i w sadzawce "topią"!!!

A ogólnie to pies ma przechlapane. Towarzystwo ludzi i kota na co dzień. I na wieczór jakąś labradorkę z wetem do towarzystwa.

Albo im psa łodebrac - albo podesłać mu towarzystwo - psie!!!! Proponuję Kozaka :diabloti:.

Posted

śpię sobie po całym dniu ganiania po działce

Wlazłem do bagażnika i nie dałem im pakować rzeczy;)

A tu jestem sędzią piłkarskim

Oh widzę,że będe musiał interweniować i wlepić Radkowi żółtą kartkę

Ach kłade się już mam dość poopalam się troszkę bo za blady jestem

• 2 months later...
Posted

u mojego psiska cuudownie;) ma się bardzo dobrze a w sobotę jedzie nad morze popływać z nami a potem na działkę opalić to białe futro.Ostatnio mieliśmy ciekawą przygodę w parku mój szanowny Pan wytarzał się o godzinie 7 rano w gównie i przed pójściem do pracy musiałam go"prać" widok był przekomiczny;)

• 3 weeks later...