Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dlaczego nic nie piszecie, jak tam Lalunia? :-( Pumciaaaaaaaa!!! Gdzie jesteś?
:mad:

(kto mi powie, dlaczego we wszystkich moich postach zawsze "z" jest na czerwono??? To znaczy tylko w tym topicu, nigdzie indziej :crazyeye::crazyeye::crazyeye: )

(a teraz nie, jestem w szoku.... )

Posted

Wszystko dobrze :loveu:
Lalunia jest prze mega grzecznym psem, zna komendy, nie ma żadnych lęków - po prostu brać i kochać!

Była chora, miała strrraszne gilusy i kaszel, dostała antybiotyk i jest już prawie dobrze!

Lala ze swoim tymczasowym bratem to miiiłość :loveu:

Szuka laska domku!

Posted

to może poszukamy w górze;)
....u mnie ktoś kogo miałam dziś nagabywać zakupił wczoraj ASTa :angryy:z pseudohodowli:shake:a domek byłby naprawde dobry tylko nie wiedzialam ze im sie tak śpieszy z tym psem / stracili niedawno 12 latka mix/

Posted

Ja pytałam dziś sąsiadki, która mieszka parę domów ode mnie. Wiem, że na punkcie psów ma bzika, miała do tej pory dwa psy - samce. Trochę Jej o laluni opowiedziałam, ma zadzwonić popołudniu, jak porozmawia z mężem, który..... boi się psów... :cool1: Małych dzieci tam nie ma, trzy dorosłe osoby. Chociaż nie robię sobie wielkich nadziei, to jednak z niecierpliwością czekam na telefon...

Posted

Przekazalam tel do DT Panstwu Gawedom z Warszawy. domek odwiedzony. byly joaaa i bulabez - ludzie super, pokazywali zdjecia boksi, ktora odeszla niedawno. sunia mialaby super. zastanawiaja sie tez nad paluchowym 2-latkiem. Dziewczyny sa z nimi w kontakcie od dluzszego czasu. :) Trzymam kciuki :)

Posted

Mam chyba fajny domek w wwie, kontakt przez nasza stronkę.
Oczywiście jakby co, to osobiście go sprawdzę.:p
Bez dzieci, blisko lasu.
Jak suczka zostaje w domu?
Jak do psów na spacerach?
I co robimy ze sterylką?

A ten dom, o którym pisała Monika też jest suuuuper!