AgaiTheta Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 To trzeba kogos poprosić by wpadł na kawkę do Lali, bo Kasia nie ma aparatu :shake: Quote
Basia_Sz Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 To może Pumcia? :loveu: Z tego, co zrozumiałam, znają się przecież :p Quote
AgaiTheta Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 eeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjj, co jest????? Quote
Basia_Sz Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Dlaczego nic nie piszecie, jak tam Lalunia? :-( Pumciaaaaaaaa!!! Gdzie jesteś? :mad: (kto mi powie, dlaczego we wszystkich moich postach zawsze "z" jest na czerwono??? To znaczy tylko w tym topicu, nigdzie indziej :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ) (a teraz nie, jestem w szoku.... ) Quote
AgaiTheta Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Wszystko dobrze :loveu: Lalunia jest prze mega grzecznym psem, zna komendy, nie ma żadnych lęków - po prostu brać i kochać! Była chora, miała strrraszne gilusy i kaszel, dostała antybiotyk i jest już prawie dobrze! Lala ze swoim tymczasowym bratem to miiiłość :loveu: Szuka laska domku! Quote
marmar Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Narobnilam tylko nadzieji,niestety znajomi jak mowili nie adoptuja wczesniej psiaka gdy nie ustawia siez mieszkaniem:-( Quote
Basia_Sz Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Cieszę się, że u Laluni wszystko dobrze :loveu: Tak bym chciała ją zobaczyć :-( Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 to może poszukamy w górze;) ....u mnie ktoś kogo miałam dziś nagabywać zakupił wczoraj ASTa :angryy:z pseudohodowli:shake:a domek byłby naprawde dobry tylko nie wiedzialam ze im sie tak śpieszy z tym psem / stracili niedawno 12 latka mix/ Quote
Basia_Sz Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Ja pytałam dziś sąsiadki, która mieszka parę domów ode mnie. Wiem, że na punkcie psów ma bzika, miała do tej pory dwa psy - samce. Trochę Jej o laluni opowiedziałam, ma zadzwonić popołudniu, jak porozmawia z mężem, który..... boi się psów... :cool1: Małych dzieci tam nie ma, trzy dorosłe osoby. Chociaż nie robię sobie wielkich nadziei, to jednak z niecierpliwością czekam na telefon... Quote
Paola06 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Hoop na górę-po domek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Dharma Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Przekazalam tel do DT Panstwu Gawedom z Warszawy. domek odwiedzony. byly joaaa i bulabez - ludzie super, pokazywali zdjecia boksi, ktora odeszla niedawno. sunia mialaby super. zastanawiaja sie tez nad paluchowym 2-latkiem. Dziewczyny sa z nimi w kontakcie od dluzszego czasu. :) Trzymam kciuki :) Quote
Basia_Sz Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ja też trzymam baardzo mocno!!! :loveu: I błagam.... :modla::modla::modla: Dajcie w końcu jakieś fotkiii!!! (ależ upierdliwa jestem :evil_lol: :eviltong: ) Quote
Iza i Avanti Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Mooooooooooooooocno trzymamy kciukasy! Quote
Basia_Sz Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 I co słychać Laluniu??? :loveu: Będzie domek w Stolicy? :multi: :loveu: Quote
joaaa Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Mam chyba fajny domek w wwie, kontakt przez nasza stronkę. Oczywiście jakby co, to osobiście go sprawdzę.:p Bez dzieci, blisko lasu. Jak suczka zostaje w domu? Jak do psów na spacerach? I co robimy ze sterylką? A ten dom, o którym pisała Monika też jest suuuuper! Quote
Recommended Posts