Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cassi_ napisał(a):
paczka dla szczeniaczka w drodze :rolleyes:

Dziękuję :)

El&Udun przelał(-a?) dla Inki 100zł! Ogromnie dziękuje za wsparcie!

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mgro napisał(a):
będę W Szczecinie w niedzielę wokoło 18 stej. Magdola, jeżeli możemy spotkać się na Krasińskiego koło mojej szkoły to zabiorę karmę do Goleniowa.

Super by było!

Przez ten upał chyba, Ince bardzo łzawi oczko :(

Posted

Cudak napisał(a):

El&Udun przelał(-a?) dla Inki 100zł! Ogromnie dziękuje za wsparcie!

Niech Inka wraca do pelni zdrowia i znajdzie wspanialy, kochajacy dom!:smile:

Posted

Proszę o kciuki, bo jest szansa, że Inka pójdzie dziś do DT (na próbę), z szansą na DS :) To, czy będzie mogła zostać, zależy od psa-rezydenta... W razie czego wróci do mnie.

Posted

Pojechała na weekend z nowymi tymczasowymi Opiekunami :multi: mam nadzieję, że po weekendzie już do mnie nie wróci :razz: ...a jeśli wróci, to tragedii nie będzie, bo nie jest problemowym psem. Fajnie by było, gdyby została na stałe, bo byłaby na miejscu i wiedziałabym na bieżąco co u niej słychać...

Posted

magdola napisał(a):
Oj Cudak, Ty to potrafisz człowiekowi podnieść ciśnienie...........................
trzymam :kciuki:

Właśnie! Weekend się kończy, mam nadzieję, że akcja z powodzeniem przeprowadzona ;)

Posted

Wczoraj Inka wróciła do mnie, bo potencjalni nowi właściciele mają trochę spraw do załatwienia... Z psem ich się dogadała przez weekend, więc na 99% pójdzie do tego domu na dniach :)

Posted

Cudak napisał(a):
Wczoraj Inka wróciła do mnie, bo potencjalni nowi właściciele mają trochę spraw do załatwienia... Z psem ich się dogadała przez weekend, więc na 99% pójdzie do tego domu na dniach :)

Ojej, Cudak, strasznie się cieszę :))))))))))))

Posted

Kciuki za domek nadal potrzebne...

Dzwoniłam dziś do weterynarza, żeby dogadać się na którą godzinę ma być zabieg... i okazuje się, że z operacją w obrębie powieki trzeba poczekać, bo Inka rośnie i może się przez to źle zabliźnić, więc jedynie doraźnie kropelki przeciwbólowe mamy kupić i tylko usunąć jej tą sierść póki co można (nie wiem jeszcze, czy pod narkozą, czy wystarczy jakiś "głupi jaś" - od tego będzie zależał koszt).
Sierść odrośnie, ale choć przez jakiś czas miałaby spokój, a operację powieki można by chyba przy okazji sterylki zrobić.