Cudak Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 Cassi_ napisał(a):paczka dla szczeniaczka w drodze :rolleyes: Dziękuję :) El&Udun przelał(-a?) dla Inki 100zł! Ogromnie dziękuje za wsparcie! Quote
Cudak Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 mgro napisał(a):będę W Szczecinie w niedzielę wokoło 18 stej. Magdola, jeżeli możemy spotkać się na Krasińskiego koło mojej szkoły to zabiorę karmę do Goleniowa. Super by było! Przez ten upał chyba, Ince bardzo łzawi oczko :( Quote
El&Udun Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Cudak napisał(a): El&Udun przelał(-a?) dla Inki 100zł! Ogromnie dziękuje za wsparcie! Niech Inka wraca do pelni zdrowia i znajdzie wspanialy, kochajacy dom!:smile: Quote
yoshi22 Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Dokładnie Ineczko - zabieg, a potem hop do wspaniałego domku!!! Quote
Cudak Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Wstępnie na 4. sierpnia umówiona :) Bardzo dziękuję za wsparcie i mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze! Quote
Cudak Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Tak . U nas jest teraz na miejscu otwarta lecznica, ale tylko 2 godz dziennie, a zabiegi tylko w soboty. Quote
__Lara Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 No czekamy do soboty żeby już oczko Inkę nie bolało :) I na karmę ciągle zbieramy!!!! Quote
Cudak Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 Proszę o kciuki, bo jest szansa, że Inka pójdzie dziś do DT (na próbę), z szansą na DS :) To, czy będzie mogła zostać, zależy od psa-rezydenta... W razie czego wróci do mnie. Quote
Cudak Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 Pojechała na weekend z nowymi tymczasowymi Opiekunami :multi: mam nadzieję, że po weekendzie już do mnie nie wróci :razz: ...a jeśli wróci, to tragedii nie będzie, bo nie jest problemowym psem. Fajnie by było, gdyby została na stałe, bo byłaby na miejscu i wiedziałabym na bieżąco co u niej słychać... Quote
magdola Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Oj Cudak, Ty to potrafisz człowiekowi podnieść ciśnienie........................... trzymam :kciuki: Quote
__Lara Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 magdola napisał(a):Oj Cudak, Ty to potrafisz człowiekowi podnieść ciśnienie........................... trzymam :kciuki: Właśnie! Weekend się kończy, mam nadzieję, że akcja z powodzeniem przeprowadzona ;) Quote
Cudak Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 Wczoraj Inka wróciła do mnie, bo potencjalni nowi właściciele mają trochę spraw do załatwienia... Z psem ich się dogadała przez weekend, więc na 99% pójdzie do tego domu na dniach :) Quote
Panna Marple Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Miejmy nadzieję, że tak będzie! Kciukamy dalej na wszelki wypadek Quote
__Lara Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Cudak napisał(a):Wczoraj Inka wróciła do mnie, bo potencjalni nowi właściciele mają trochę spraw do załatwienia... Z psem ich się dogadała przez weekend, więc na 99% pójdzie do tego domu na dniach :) Ojej, Cudak, strasznie się cieszę :)))))))))))) Quote
Cudak Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 Kciuki za domek nadal potrzebne... Dzwoniłam dziś do weterynarza, żeby dogadać się na którą godzinę ma być zabieg... i okazuje się, że z operacją w obrębie powieki trzeba poczekać, bo Inka rośnie i może się przez to źle zabliźnić, więc jedynie doraźnie kropelki przeciwbólowe mamy kupić i tylko usunąć jej tą sierść póki co można (nie wiem jeszcze, czy pod narkozą, czy wystarczy jakiś "głupi jaś" - od tego będzie zależał koszt). Sierść odrośnie, ale choć przez jakiś czas miałaby spokój, a operację powieki można by chyba przy okazji sterylki zrobić. Quote
Recommended Posts