agaciaaa Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [quote name='Likaa']W ogóle to powiedziałabym Wam coś, ale nie niech to pozostanie niespodzianką :diabloti: Mam nadzieje, że wszystko pojdzie po mojej myśli :razz:[/quote] tak sie nie robi :placz: :mad: Quote
Likaa Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 [QUOTE] U nas też pogoda nie teges.. Mów mów mów! :razz: Myślę, że to będzie jakaś niespodzianka związana ze zdjęciami? :razz:[/QUOTE] Pudło :diabloti: To taka większa niespodzianka.. chociaz właściwie nie taka duża :hmmmm: [QUOTE] tak sie nie robi :placz: :mad:[/QUOTE] :evil_lol: Quote
Waxy Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Pudło to jest opakowanie po telewizorze :evil_lol: jak nie zdjęcia tooo robi sie ciekawiej.. Quote
ewelinka_m Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Ty nie czaruj tylko mów jak już zaczęłaś :diabloti: Quote
Likaa Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 [QUOTE] Pudło to jest opakowanie po telewizorze :evil_lol:[/QUOTE] Też :cool3: [QUOTE] Ty nie czaruj tylko mów jak już zaczęłaś :diabloti:[/QUOTE] Właśnie tego sie obawiałam ! :shake: Nie powiem :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Mów i to szybko!!! jak sie powiedziało a to trzeba powiedzieć b :eviltong: Quote
Likaa Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 [QUOTE] Mów i to szybko!!! jak sie powiedziało a to trzeba powiedzieć b :eviltong:[/QUOTE] Zaczynam żałowac że cokolwiek powiedziałam :eviltong: Jak niespodzianka to niespodzianka :diabloti: Ale za to jeszcze jedna fota :loveu: [IMG]http://www.taffy.yoyo.pl/2.jpg[/IMG] Quote
Likaa Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Dzięki ;) [QUOTE] Specjalnie to zrobiłaś, żebyśmy sie odczepili :mad:[/QUOTE] Rozgryzłaś mnie !:evil_lol: :diabloti: Quote
agaciaaa Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Fota booooska :mdleje: :loveu: Specjalnie to zrobiłaś, żebyśmy sie odczepili :mad: Quote
WinterGirl Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]jak urzocza mordka, proszę wyprzytulać kawalera od Cleoni[/FONT][/CENTER] Quote
Karolina_Nett Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 A co to dokładnie za nikon? Bardzo fajne fotki :) Jaka to niespodzianka :D? Quote
Likaa Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 [QUOTE] przecudne zdjęcie!:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] dzięki ;) [QUOTE]jak urzocza mordka, proszę wyprzytulać kawalera od Cleon[/QUOTE][FONT=Comic Sans MS] Wyprzytulany :loveu: [/FONT] [QUOTE] A co to dokładnie za nikon?[/QUOTE] D300;) [QUOTE] Jaka to niespodzianka :-D?[/QUOTE] Nie kusić :mad: Tajemnica :evil_lol: [IMG]http://www.taffy.yoyo.pl/tarar.jpg[/IMG] Quote
agaciaaa Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 No i znowu super fotka :loveu: tylko czemu po jednej dajesz? :mad: Quote
Bzikowa Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Jakie pięęękne zdjęcie! :loveu: Padłam! Model boski...:loveu: Quote
ewelinka_m Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 ale kusisz :diabloti: on jest zdecydowanie za ładny :cool1: te fotki są cudne jak z jakiegouś kalendarza czy cuś :diabloti: Quote
basia bonnie Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 zdjęcie piękne, ale chcemy WIĘCEJ! :loveu: Quote
basia bonnie Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Takie śliczne fotki robisz! chcemy więcej ! ;) Quote
Aaliyah1981 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 o rany nie bylo nas chyba dwa tygodnie a tu takie piekne fotki :loveu: Quote
Likaa Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 [quote] No i znowu super fotka :loveu: tylko czemu po jednej dajesz? :mad:[/quote]Za bardzo Was rozpieszczać nie można :diabloti: [quote] Jakie pięęękne zdjęcie! Padłam! Model boski...[/quote]ła ! I nawet Bziki do nas wpadły :loveu: [quote] ale kusisz [/quote]:siara: [quote] on jest zdecydowanie za ładny [/quote]Po pańci oczywiście taki za ładny jest:lol!: [quote] zdjęcie piękne, ale chcemy WIĘCEJ! No właśnie, dawaj więcej!!!! Genialne fotki, chcem więcej! [/quote]Dzisiaj coś wstawie ;) [quote] I co z tą niespodzianką? [/quote]Z niespodzianka sie nieco pokomplikowało .. [quote] o rany nie bylo nas chyba dwa tygodnie a tu takie piekne fotki [/quote]Cześć Franki kochane :loveu: Zabiegani byliście z tym mieszkaniem.A właśnie udało wam się znaleźć jakieś cztery kąty? Kurcze tam jednak z psem mały problem jest, nawet z takim grzecznym Franiutkiem. Ale trzymamy kciuki zebyscie cos fajnego sobie znalezli :happy1: Dzisiaj wstawie jakies fotki. Cholerka za dużo się do was uśmiecham i musze troche obciachać ten post :mad: Quote
Helga&Ares Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 galerią od jakiegoś czasu 'podglądam' jestem zachwycona fotkami i bohaterem galerii:loveu: Quote
Recommended Posts