Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przyszłam się przywitać i powiedzieć Dobranoc:diabloti::loveu:

Widziałam foteczki czarno-białego dueciku - są przesłodkie:crazyeye::loveu::loveu::loveu:

No i teraz ze spokojnym sumieniem mogę iść do łożeczka:p

Papapa:loveu:

Posted

[quote name='bGirl'][CENTER][FONT=Comic Sans MS]wzajemnie kolorowych senków...[/FONT][/CENTER]
[/quote]
O matko :crazyeye:bGirl, Ty dopiero się położyłaś spać, czy wstałaś?:crazyeye::diabloti:(5.06):razz:

Posted

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Przyszłam zobaczyć co dobrego dzisiaj Deer 1987 dzisiaj przyniosła dobrego do zjedzenia a tu nic nie ma....a ja bym jakąś czekoladkę wtrząchnęłą:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj Karinko:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='deer_1987'][IMG]http://personales.ya.com/enxergo/materiais/crenzas/documentos/publicidade/chocolate_angel_a.jpg[/IMG]

Juz sie poprawiam...[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jaaaaa super.......dziekuje......tak mi się chciało czekolady:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='deer_1987']Prosze bardzo ;)
Jakies jeszcze zyczenia?[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Hmmmmmm.....może jeszcze cappucinko[/B][/COLOR][/FONT]:diabloti:

Posted

[quote name='deer_1987'][URL]http://www.drippinglotus.com/images/050925_irish_coffee_cappucino.jpg[/URL][/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Och ale mnie teraz dopieściłaś:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='deer_1987']mow, moze sie uda spelnic[/quote]
[B][COLOR=green]No to wyrko z poduchami i przystojniaka co mi miał kto masowac nogi:diabloti:[/COLOR][/B]
[B][/B]
[B][COLOR=#008000]POPROSZE:roll:[/COLOR][/B]