lika Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 ronja napisał(a):lika, napiszesz krótki tekst o Szamanie? Napiszę, jaka ma być objętość? Quote
lika Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='Lara']wystarczy, ze z tekstu poczatkowego wybierzesz to co najwazniejsze. Zobacz w Moim Psie w jakim stylu sa teksciki, to Ci pomoze :p Ok, napisałam coś takiego: Cichy, spokojny, opanowany a zarazem radosny i pełen energii, Szaman od roku czeka na swojego człowieka w Schronisku w Ostrowii Mazowieckiej. Mimo ciężkich doświadczeń jest bardzo przyjazny dla ludzi i tolerancyjny dla innych psów. Ma ok. 5-6 lat. Ładnie chodzi na smyczy i słucha się opiekuna. Został zaszczepiony i odrobaczony. Niestety, ma kłopoty ze wzrokiem – widzi tylko przedmioty, które są w niewielkiej odległości. Nie przeszkadza mu to jednak w normalnym funkcjonowaniu, ponieważ ma doskonały słuch i węch. Czy nie jest zbyt "sucho"? Jak myślicie? A czy tytuł musimy też podać, czy go dodaje redaktor pisma? Szczerze mówiąc, na tytuł nie mam pomysłu. Quote
lika Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Lara, czy już wiadomo, czy uda się z jego ogłoszeniem w "Moim Psie"? Quote
ronja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 z bazarków wpłynie na Szamana 115zł albo więcej Quote
lika Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 ronja napisał(a):z bazarków wpłynie na Szamana 115zł albo więcej Całkiem nieźle na początek. :lol: Dziękuję ronja za "szamańskie" bazarki. :loveu: Quote
lika Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Oj, kapiel by mu się bardzo przydała. W tym schroniskowym błocie musi mu być bardzo ciężko. Quote
lika Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Lara napisał(a):byc moze na maj sie uda, na kwiecien juz za pozno. Ktore zdjecie mam wyslac do ogloszenia? Dobrze byłoby, gdyby się udało. A które zdjęcie wysłać, sama nie wiem. Najbardziej podoba mi się to z 12 postu i to z 17. Tylko nie wiem, czy takie zdjęcia pasują, bo konwencja w piśmie jest taka, że zwierzaki nie są prezentowane przez siatkę, ale raczej "na swobodzie". To może zdjęcia Esperanzy będą najlepsze? Quote
lika Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 I jak, zapadła już decyzja, które zdjęcie będzie w ogłoszeniu? Quote
lika Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Lara napisał(a):wyslalam to z 12 i chyba 20 postu do wyboru, mam nadzieje, ze na maj sie uda. Świetnie. Do tego czasu już będzie wiadomo, co z jego oczami. Jutro w "Ofercie" znowu będzie ogłoszenie - może tym razem ktoś zechce zaopiekować się nim w czasie leczenia i szukania domu na stałe. Quote
lika Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Lara napisał(a):Maj potwierdzony :p Super:multi: :multi: :multi: Dziekuję, Lara. :lol: Quote
ronja Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 nowa dostawa kosmetykowa dla Szamana http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3085426#post3085426 Quote
Maćka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Szamana wystawiłam na allegro, jako przedmioty które można kupić aby poprawić jego warunki życiowe dałam do wyboru: kalendarz lub trzy płyty: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=175974147 Lika jak moższ to podaj mi namiary na siebie abym mogła dodać w razie jakiś pytań w sprawie adopcji. Quote
lika Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [quote name='Maćka']Szamana wystawiłam na allegro, jako przedmioty które można kupić aby poprawić jego warunki życiowe dałam do wyboru: kalendarz lub trzy płyty: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=175974147 Lika jak moższ to podaj mi namiary na siebie abym mogła dodać w razie jakiś pytań w sprawie adopcji. Maćka, ogromnie dziękuję za aukcję. Potrzebne dane już wysłałam. Quote
nora Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Jak tylko będzie wiadomo kiedy wybiaracie się do Warszawy to krzyczcie - chetnie poznam tego przystojniaka ! a i szampon mu stawiam :) Badania chcecia robić na SGGW? Quote
Igusia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 nora napisał(a):Jak tylko będzie wiadomo kiedy wybiaracie się do Warszawy to krzyczcie - chetnie poznam tego przystojniaka ! a i szampon mu stawiam :) Badania chcecia robić na SGGW? Tak na SGGW Quote
*Gajowa* Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Szamanku cioteczki zapomniały o tobie :-( . Quote
lika Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Szaman ślicznie dziękuje za aukcję na Allegro. Maćka - wielkie, wielkie dzięki. :lol: Quote
Maćka Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 lika napisał(a):Szaman ślicznie dziękuje za aukcję na Allegro. Maćka - wielkie, wielkie dzięki. :lol: Lika nie ma za co, nie umieściłam tutaj linka bo ostatnio żyję w jakimś kotle tak że sama nie wiem jak się nazywam :oops: Quote
lika Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 I jeszcze podziękowania dla Magdarynki za zamieszczenie na stronie www.niczyje.org - bardzo ładnie się tam Szaman prezentuje. Quote
lika Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Nikt ostatnio nie był w schronisku i nawet nie wiadomo, jak tam Szaman się czuje. Quote
lika Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Szamanowi zmieniło się sąsiedztwo, z obu stron nowe pieski. Teraz obok niego z jednej strony mieszka Kapitan z sunią. Z drugiej strony dwa nowe pieski. Smutny jest Szaman, dookoła zmiany a u niego nic nowego. Tylko słoneczko praży i biedaczkowi penie gorąco, bo się prawie cały czas do budy chowa. Quote
Recommended Posts