Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lara']wystarczy, ze z tekstu poczatkowego wybierzesz to co najwazniejsze. Zobacz w Moim Psie w jakim stylu sa teksciki, to Ci pomoze :p

Ok, napisałam coś takiego:

Cichy, spokojny, opanowany a zarazem radosny i pełen energii, Szaman od roku czeka na swojego człowieka w Schronisku w Ostrowii Mazowieckiej. Mimo ciężkich doświadczeń jest bardzo przyjazny dla ludzi i tolerancyjny dla innych psów. Ma ok. 5-6 lat. Ładnie chodzi na smyczy i słucha się opiekuna. Został zaszczepiony i odrobaczony. Niestety, ma kłopoty ze wzrokiem – widzi tylko przedmioty, które są w niewielkiej odległości. Nie przeszkadza mu to jednak w normalnym funkcjonowaniu, ponieważ ma doskonały słuch i węch.

Czy nie jest zbyt "sucho"? Jak myślicie?
A czy tytuł musimy też podać, czy go dodaje redaktor pisma? Szczerze mówiąc, na tytuł nie mam pomysłu.

Posted

ronja napisał(a):
z bazarków wpłynie na Szamana 115zł albo więcej

Całkiem nieźle na początek. :lol: Dziękuję ronja za "szamańskie" bazarki. :loveu:

Posted

Lara napisał(a):
byc moze na maj sie uda, na kwiecien juz za pozno. Ktore zdjecie mam wyslac do ogloszenia?

Dobrze byłoby, gdyby się udało. A które zdjęcie wysłać, sama nie wiem. Najbardziej podoba mi się to z 12 postu i to z 17. Tylko nie wiem, czy takie zdjęcia pasują, bo konwencja w piśmie jest taka, że zwierzaki nie są prezentowane przez siatkę, ale raczej "na swobodzie". To może zdjęcia Esperanzy będą najlepsze?

Posted

Lara napisał(a):
wyslalam to z 12 i chyba 20 postu do wyboru, mam nadzieje, ze na maj sie uda.

Świetnie. Do tego czasu już będzie wiadomo, co z jego oczami. Jutro w "Ofercie" znowu będzie ogłoszenie - może tym razem ktoś zechce zaopiekować się nim w czasie leczenia i szukania domu na stałe.

Posted

[quote name='Maćka']Szamana wystawiłam na allegro, jako przedmioty które można kupić aby poprawić jego warunki życiowe dałam do wyboru: kalendarz lub trzy płyty:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=175974147

Lika jak moższ to podaj mi namiary na siebie abym mogła dodać w razie jakiś pytań w sprawie adopcji.

Maćka, ogromnie dziękuję za aukcję. Potrzebne dane już wysłałam.

Posted

Jak tylko będzie wiadomo kiedy wybiaracie się do Warszawy to krzyczcie - chetnie poznam tego przystojniaka !
a i szampon mu stawiam :)

Badania chcecia robić na SGGW?

Posted

nora napisał(a):
Jak tylko będzie wiadomo kiedy wybiaracie się do Warszawy to krzyczcie - chetnie poznam tego przystojniaka !
a i szampon mu stawiam :)

Badania chcecia robić na SGGW?

Tak na SGGW

Posted

lika napisał(a):
Szaman ślicznie dziękuje za aukcję na Allegro. Maćka - wielkie, wielkie dzięki. :lol:

Lika nie ma za co, nie umieściłam tutaj linka bo ostatnio żyję w jakimś kotle tak że sama nie wiem jak się nazywam :oops:

Posted

Szamanowi zmieniło się sąsiedztwo, z obu stron nowe pieski. Teraz obok niego z jednej strony mieszka Kapitan z sunią. Z drugiej strony dwa nowe pieski. Smutny jest Szaman, dookoła zmiany a u niego nic nowego. Tylko słoneczko praży i biedaczkowi penie gorąco, bo się prawie cały czas do budy chowa.