Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gosia2313 napisał(a):
Wyniki krwi raczej OK, leukocyty podwyższone, ale to podobno normalne przy stanie zapalnym. Coś mówili, że Antra ma być we wtorek zabrana ze szpitalika.

Super, że wyniki takie wyszły!! Gorzej, że nie ma gdzie jej w ten wtorek wziąć...

Posted (edited)

Nowe wpłaty :

22-07-12 9 zł Emiś - bazarek
22-07-12 15 zł anetta - bazarek
22-07-12 10 zł Elżbieta F.
22-07-12 10 zł andegawenka - bazarek
22-07-12 19 zł asiuniab - bazarek
22-07-12 36 zł Gruba Berta - bazarek

Póki co zebrane jest na koncie NND na Antrę : 149

Edited by gosia2313
Posted

[h=6]"zostanie powiedzmy do piątku, wtedy zbijemy stan zapalny
ale kaszleć może do końca życia. Pani Marta mówi ze jest miłym psem,
bez problemów, ładnie chodzi na spacery. Ma infekcję oddechową ale nie
powinna zarażać za kilka dni." Psy/koty w Dt powinny być szczepione :)[/h]

Posted

__Lara napisał(a):
Trzy osoby na wątku, a tyle nas było :( przykre.....

dokładnie :(
Jak Antra była w schronisku to tyyyle ludzi pisało, że trzeba ją wyciągnąć, bo padnie itp. A teraz? Nawet nie ma kto zajrzeć i napisać durnego HOP czy coś :/

Przyszły 2 wpłaty na Antrę :

24-07-12 30 zł - Bartłomiej K.
24-07-12 20 zł - Karolin J.

Posted

keakea napisał(a):
Jestem, ale żadna ze mnie pomoc, nawet pieniężna - pensja dopiero za tydzień, a na koncie debet :(

Ciotka, ciotka, tu nie o kaskę tylko chodzi, ale też o to, że wieje pustkami na wątku, gdzie wcześniej troszkę ludzi było. Ja przeczytałam, że podobno u Karmelci jest wolny DT, napisałam pw i czekam na odpowiedź, tylko to mi wpadło do głowy...
Lecę ją wstawić na Baloniarki.

Posted

gosia2313 napisał(a):
a czy jej Dt jest sprawdzony przez kogoś? Jest to PEWNY dt? Gdzie to jest (miasto, województwo)?

Tu jest link do tego DT: http://www.dogomania.pl/forum/threads/203939-dt-okolice-opola . Z tego co wyczytałam trochę psiaków już było i kilka osób sprawdzało.

To jest PDT, ale póki co nie mamy lepszej opcji, a chciałam wybadać jaka jest stawka między innymi. Czy to jest całkowicie płatne czy np. za zwrotem karmy i weta. Nie wiem, nie mam już kompletnie pomysłu...

Posted

gosia2313 napisał(a):
Kurcze no ... daleko trochę. Najlepiej to tu na Śląsku coś znaleźć :(

Wiem, tylko, że jeśli chodzi o znalezienie DT, to raczej nie ja, kompletnie w tym względzie się nie znam, nie mam kontaktów. Po prostu starałam się znaleźć COKOLWIEK, bo jak na razie nie mamy NIC.
Ja sama swojego psiaka musiałam wysyłać z Krakowa pod Wrocław, bo nic bliżej rozsądnego nie znalazłam niestety :(

Posted

gosia2313 napisał(a):
No wiem, wiem
tylko z drugiej strony, jak teraz jest taki "tłum" to kto będzie płacił za to DT :(?

DT za zwrotem kosztów i karmy byłby jeszcze do ogarnięcia bazarkami i jednorazowymi wpłatami (zapraszałoby się ludzi), ale całkowicie płatny już niestety nie, dlatego trzeba się wywiedzieć :/