faith35 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 (edited) Dżamilę wzięłam dokładnie 9 lipca 2012r. i to była jedna z najlepszych decyzji, jaką podjęłam :loveu: Mimo tego, że czasami potrafi zdenerwować i niejednokrotnie myślę, że robi to umyślnie :evil_lol: .. to i tak ją kocham :lol: Aktualnie pracujemy nad jej nawykami (wskakiwanie na łóżko, wymuszanie różnych rzeczy), uczymy się też podstawowych komend oraz przychodzenia na zawołanie, przy okazji ćwiczę też swoją cierpliwość, której - przyznam - brakuje :roll: Miejmy jednak nadzieję, że coś z tego wyniknie, mimo, że suczka nie pali się ani trochę do nauki.. Tytuł do ogłoszeń: Dżamila, w typie foksteriera do adopcji. Tekst ogłoszeniowy: Dżamila to około roczna suczka, ofiara wakacji... Została porzucona na stacji Orlen w Raculi. Jest niesamowicie sympatyczna, uwielbia ludzi, inne psiaki zachęca do zabawy. Kocha bieganie za piłeczką, idealnie dogaduje się z dziećmi w różnym wieku. Dzielnie znosi wszelkie zabiegi pielęgnacyjne (czesanie, kąpiele). Obecnie przebywa w Domu Tymczasowym, w którym będzie czekała na nowego właściciela. Więcej informacji z chęcią udzielę telefonicznie. Telefon: 694077470, e-mail: [email protected] O umowie adopcyjnej poinformuję telefonicznie ludzi, którzy będą zainteresowani sunią. Suczka ma ogłoszenia na: tablica.pl ale.gratka.pl adopcjapsa.pl Edited July 14, 2012 by faith35 Quote
wykrywka Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Śliczna ta Twoja kruszynka, filigranowa i delikatna :lol:. Na drugiej fotce po jej spojrzeniu widać, że psoty i figle będą jej domeną :evil_lol: Quote
faith35 Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 [quote name='wykrywka']Śliczna ta Twoja kruszynka, filigranowa i delikatna :lol:. Na drugiej fotce po jej spojrzeniu widać, że psoty i figle będą jej domeną :evil_lol:[/QUOTE] Oj będą, będą, z pewnością :diabloti: Quote
Aimez_moi Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 O Matusiu....calkiem nowy piesio wyszedl....:):) Quote
faith35 Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 [quote name='Aimez_moi']O Matusiu....calkiem nowy piesio wyszedl....:):)[/QUOTE] Dokładnie, ona od początku była cudna, ale po fryzjerze to jeszcze większe cudo się z niej wyłoniło :loveu: Quote
Aimez_moi Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Jest sliczna.....taka noweczka pieseczka.....:) Quote
faith35 Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 Tak, teraz do foksterriera podobna, jak dla mnie ;) A wcześniej taki "burek" był :) Quote
Aimez_moi Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Ogloszenia....ogloszenia i domki powinny bic sie o Damulke....:) Quote
faith35 Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 Tylko... Ja nie wiem, czy ja ją oddam :oops: Quote
Aimez_moi Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Acha....:):) To chyba musisz podjac decyzje w miare szybko........ hihi....:) Quote
faith35 Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 [quote name='Aimez_moi']Acha....:):) To chyba musisz podjac decyzje w miare szybko........ hihi....:)[/QUOTE] Oj, żeby to jeszcze takie łatwe było.. Podczas naszej nieobecności wskakuje na łóżka, szczeka na każdego napotkanego człowieka, skacze na 1,5 m wysokości (!) na ludzi, którzy mają coś w ręce, ale mimo wszystko nie trzeba z nią wychodzić na dwór o świcie słońca, jak to niektóre psy mają w zwyczaju, większość dnia przesypia i potrafi być na prawdę kochana :loveu: Trudny orzech do zgryzienia..:razz: Quote
Aimez_moi Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Mhy.....do mojego laba w lozku juz sie przyzwyczailam....cala reszta sie ulozy..... Quote
Recommended Posts