Jump to content
Dogomania

Przegubowo - Ruda galeria zdjęciowa Tobiasza :-) 15.02.2001-10.09.2013 [*]

Recommended Posts

• Replies 15.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Bry wieczorek
http://matusz5.kgb.pl/olym/74.jpg
Śliczny Tobiaszek :loveu:

I łaputki... :loveu:
http://matusz5.kgb.pl/olym/79.jpg

bry ;)

dzięki

przed chwilą podłączyła się do mnie na gg chyba ta sama, bardzo kulturalna i anonimowa osoba, co do ciebie wczoraj
nawet nie miała odwagi się przedstawić, aby najmniej kultura tego nakazuje... ale spoko:roll::roll::roll:

zauważyłem, że na dogo jest coraz więcej zazdrości, zawiści itd.... szkoda, że tak się dzieje...

Posted

a i jeszcze jedna "dobra" wiadomość, jutro zapewne Tobiasz zostanie znów przeniesiony do FB....

wiele osób odchodzi z dogo, dzięki jego atmosferze, chyba trzeba będzie też o tym pomyśleć...

Posted

Jeżeli Mateusz do mnie pijesz- to bardzo się mylisz :shake:
Mną nie kieruje ani zawiść a już napewno nie zazdrość- za stara jestem na takie bzdury. Ja chcę poprostu sprawiedliwości i konsekwencji w działaniu modów tego forum. I tak jak do moderatora napisałam- mi nie zależy aby Twój wątek powrócił na FotoBlogi, ja chcę aby wątek Hektora powrócił na gr4. I tyle...
Piszesz, że nie wiesz jak to się stało, ze powróciłeś na gr4? A ja od moderatora wiem dlaczego- bo bardzo na to nalegałeś. Więc ja też nalegam aby Hektor powrócił na swoje miejsce.

Posted

[quote name='Roxana']Jeżeli Mateusz do mnie pijesz- to bardzo się mylisz :shake:
Mną nie kieruje ani zawiść a już napewno nie zazdrość- za stara jestem na takie bzdury. Ja chcę poprostu sprawiedliwości i konsekwencji w działaniu modów tego forum. I tak jak do moderatora napisałam- mi nie zależy aby Twój wątek powrócił na FotoBlogi, ja chcę aby wątek Hektora powrócił na gr4. I tyle...
Piszesz, że nie wiesz jak to się stało, ze powróciłeś na gr4? A ja od moderatora wiem dlaczego- bo bardzo na to nalegałeś. Więc ja też nalegam aby Hektor powrócił na swoje miejsce.

dlatego napisałem prośbę do moda o przeniesie także twojego Hektorka z powrotem do gr. IV

i nie piję do Ciebie ;)

Posted

O tym akurat mod nie wspomniał. Natomiast wiem, że powstała totalna burza na temat przenoszenia jakichkolwiek wątków. Powstał od tego tylko nie potrzebny bałagan i wiele nie domówień a dla modów syzyfowa praca...

Posted

[quote name='Roxana']O tym akurat mod nie wspomniał. Natomiast wiem, że powstała totalna burza na temat przenoszenia jakichkolwiek wątków. Powstał od tego tylko nie potrzebny bałagan i wiele nie domówień a dla modów syzyfowa praca...

bo pewnie pisaliśmy do innych modów;)

a tak na marginesie, nie dyskutujmy już tutaj o tych tematach,to jest wątek Tobiasza, a nie wątek administracyjny itp..
lepiej na PW

Posted

wiele osób odchodzi z dogo, dzięki jego atmosferze, chyba trzeba będzie też o tym pomyśleć...

Chyba sobie w kulki lecisz :razz: Miesce Tobiasza jest tutaj. O! :p

A zdjecia sa swietne! Ta inna perspektywa :razz: