t_kasiek Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 ja w to wierze i dlatego zabieram Figusie na spacerek późnym wieczorem !!!!!!! Quote
Jagoda1 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Figusia biega z zabawką, przynosi, jest w ciagłym ruchu, nie wierzę, że ma tyle lat... Quote
Gosiapk Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Niektóre pieski szybko śiwieją. Moja Teija zaczęła siwieć mając 3 lata :roll: Quote
desdemona Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 moja sunia ma 3 lata a siwy pyszczek juz ma:) Figa ma oryginalne umaszczenie:) ten ciemny grzbiet i ogon:) Quote
Evas Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Figa przypomina mi moją psinę, z którą pożegnałam się w marcu tego roku, po 16 latach..nie z wyglądu (jest w avatarze), ale z charakteru - tez była ruchliwa przez długie lata, pewna siebie pomimo niewielkiego wzrostu, zabawna - często ją w rodzinie wspominamy. Ten, kto weźmie Figę, będzie miał dużo radości z nią. Quote
Jagoda1 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Evas']Figa przypomina mi moją psinę, z którą pożegnałam się w marcu tego roku, po 16 latach..nie z wyglądu (jest w avatarze), ale z charakteru - tez była ruchliwa przez długie lata, pewna siebie pomimo niewielkiego wzrostu, zabawna - często ją w rodzinie wspominamy. Ten, kto weźmie Figę, będzie miał dużo radości z nią.[/quote] Figa zadziwia mnie swoją żywotnością. Przez to, że cały dzień biega, ma znakomitą kondycję fizyczną. Przy tym jest mądra, wiele rozumie i stara się nawiązać kontakt... Przy tym ma charakter jamnisi;). Wierzę, ze znajdzie sie dobry człowiek, dla którego jej wiek nie będzie miał znaczenia, zwyczajnie ją pokocha, tak, jak ja...:razz: Quote
Evas Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 W niej jest to "coś" - ta iskra. Świetna jest po prostu. Quote
Ania_i_Kropka Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Figunia jest świetnej formie. Czasami drugio pies biurowy Dżordż nie może za nią nadążyć a ma zaledwie 3 lata :evil_lol:. Sunia powinna tylko zrzucić troszkę ciałka. Quote
Jagoda1 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Ania_i_Kropka']Figunia jest świetnej formie. Czasami drugio pies biurowy Dżordż nie może za nią nadążyć a ma zaledwie 3 lata :evil_lol:. Sunia powinna tylko zrzucić troszkę ciałka.[/quote] To nie dokarmiajcie "mojej" Kluseczki:razz:, niech zachowa smukłą linię;). Quote
Ania_i_Kropka Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Staramy się, ale sama wiesz te oczy :evil_lol: Quote
t_kasiek Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 w nocy tez czeka....wolałaby się przytulic, gdzieś cichutko w nóżkach....w cieplutkim łóżeczku.... :( Quote
Jagoda1 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [COLOR=black][FONT=Verdana]...." stary pies jest jak stary czlowiek...zna wartość zycia, bo ono mu już ucieka... ratując takiego psa, ratujemy nie tylko jego ale i siebie...jego przed spędzeniem ostatnich chwil życia w samotności bez nas, a siebie przed życiem w samotności bez wspomnien o nim." ...[/FONT][/COLOR] Quote
desdemona Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='t_kasiek']w nocy tez czeka....wolałaby się przytulic, gdzieś cichutko w nóżkach....w cieplutkim łóżeczku.... :([/quote]to prawda:( Quote
fox_india Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 może tu. szukaja malego pieska dla starszego pana [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=81431[/URL] Quote
Jagoda1 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Ona ma tak mało czasu, a zainteresowanie starymi psami jest niewielkie. Figę trudno zaliczyć do starych psów:razz:. Quote
fox_india Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 ale to starszy pan. szuka spokojnego psa. moze akurat? Quote
Jagoda1 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='fox_india']ale to starszy pan. szuka spokojnego psa. moze akurat?[/quote] Dzieki, wczoraj wpisałam... Quote
Jagoda1 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Figusiu, biegnij, kluseczko i pokazuj sie... Quote
Recommended Posts