Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 778
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Figa przypomina mi moją psinę, z którą pożegnałam się w marcu tego roku, po 16 latach..nie z wyglądu (jest w avatarze), ale z charakteru - tez była ruchliwa przez długie lata, pewna siebie pomimo niewielkiego wzrostu, zabawna - często ją w rodzinie wspominamy. Ten, kto weźmie Figę, będzie miał dużo radości z nią.

Posted

[quote name='Evas']Figa przypomina mi moją psinę, z którą pożegnałam się w marcu tego roku, po 16 latach..nie z wyglądu (jest w avatarze), ale z charakteru - tez była ruchliwa przez długie lata, pewna siebie pomimo niewielkiego wzrostu, zabawna - często ją w rodzinie wspominamy. Ten, kto weźmie Figę, będzie miał dużo radości z nią.[/quote]

Figa zadziwia mnie swoją żywotnością. Przez to, że cały dzień biega, ma znakomitą kondycję fizyczną. Przy tym jest mądra, wiele rozumie i stara się nawiązać kontakt...
Przy tym ma charakter jamnisi;).
Wierzę, ze znajdzie sie dobry człowiek, dla którego jej wiek nie będzie miał znaczenia, zwyczajnie ją pokocha, tak, jak ja...:razz:

Posted

[quote name='Ania_i_Kropka']Figunia jest świetnej formie. Czasami drugio pies biurowy Dżordż nie może za nią nadążyć a ma zaledwie 3 lata :evil_lol:. Sunia powinna tylko zrzucić troszkę ciałka.[/quote]

To nie dokarmiajcie "mojej" Kluseczki:razz:, niech zachowa smukłą linię;).

Posted

[COLOR=black][FONT=Verdana]...." stary pies jest jak stary czlowiek...zna wartość zycia, bo ono mu już ucieka... ratując takiego psa, ratujemy nie tylko jego ale i siebie...jego przed spędzeniem ostatnich chwil życia w samotności bez nas, a siebie przed życiem w samotności bez wspomnien o nim." ...[/FONT][/COLOR]