wtatara Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Dziękuję, a mogłabyś zrobić jeszcze dla Bułeczki , takiej maleńkiej z Mielca http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75246 Quote
wtatara Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 plakacik jest super tylko mam małą prośbę że jest pomoc w transporcie z Olsztyna i moze dopisz że uwielbia jazdę samochodem, taki mały rajdowiec Quote
t_kasiek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='Ania_i_Kropka']Zrobiłam plakacik Figuni, ale niestety nie umiem go wstawić:oops: a czy ja tez moge poprosic o plakacik ?? jesli chcecie to go tutaj wstawie :) [email protected] Quote
Ulka18 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Figunia chcialaby miec swojego Pancia, ktory pozwolilby jej od czasu do czasu pokierowac samochodem ;) Quote
Ania_i_Kropka Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='t_kasiek']a czy ja tez moge poprosic o plakacik ?? jesli chcecie to go tutaj wstawie :) [email protected] Już wysłany. Jak możesz to wstaw. Ja mam dwie lewe ręce :oops: Quote
Jagoda1 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Jaka ona jest wspaniała, a jak biega wokół schroniska, jak ją wszystko interesuje, taka Pani Kierowniczka.:razz: Quote
desdemona Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 szkoda, ze wciaz nie ma domku:( ile by sunia dawala radosci swojemu panu. Quote
t_kasiek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Figunia biegnie po domek..... PS.plakacik wstawie jutro, ok ? Quote
Ania_i_Kropka Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Ok. Nie ma pośpiechu. Plakacik dla Bułeczki zrobię jutro. Zuzia dopiero zasneła a ja padam z nóg. No i jutro o 6 pobudka do pracy. Quote
Jagoda1 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Figusia ma obserwatora na allegro, może tym razem sie uda? Quote
t_kasiek Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Jagoda* napisał(a):Figusia ma obserwatora na allegro, może tym razem sie uda? no to 3mam kciuki !!!!! ale po cichutku, zeby nie zapeszać..... Quote
t_kasiek Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 plakacik Figuni - są w srodku jeszcze dwie fotki, ale nie wiem czemu ich nie widac teraz :( MAŁA FIGA CZY KTOŚ JA POKOCHA ? "Chciałbym usiąść obok Dobrego Człowieka, położyć mu swój pysk na kolanach... Chciałbym żeby mnie przytulił, pokochał... Będę grzeczny, dam merdanie mojego ogona i uśmiech moich oczu, będę całym sobą kochać i pilnować i bronić ... tylko niech już znajdzie mnie ten mój człowiek i zabierze do domu…” Figunia od ponad roku przebywa w Olsztyńskim Schronisku dla Zwierząt. Jej właściciel, porzucił ją po 10 latach wspólnego życia, tylko dlatego, że była stara. Ona kochała go ponad wszystko, a on potraktował ją jak zużyty, nie potrzebny już przedmiot. Sunia jest prze kochana, gdy tylko może włazi na kolana i domaga się głaskania i pieszczot. Figusia będzie idealną towarzyszką dla starszej osoby, jest bardzo spokojna i posłuszna. Nigdy nie załatwia się w pomieszczeniu. Zawsze prosi o wypuszczenie na dwór, gdzie wszystko szybciutko załatwia i wraca do budynku. Sunia świetnie dogaduje się z innymi psami i kotami. Jeżeli możesz jej pomóc zadzwoń lub napisz; Tel 693 633 211 lub 604 10 50 18 Mail: [email protected][email protected] Quote
Ania_i_Kropka Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Na kogo podać namiary na plakaciku Bułeczki. Może ma ktoś gotowy krótki opis suni. jej wątek jest dość długi Quote
t_kasiek Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 a do kogo jest podany kontakt na allegro ?? Quote
Ania_i_Kropka Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Szukałam jej aukcji na allegro i nie mogłam znaleźć. Poproszę o link:oops: Quote
t_kasiek Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Szukałam jej aukcji na allegro i nie mogłam znaleźć. Poproszę o link:oops: ponawiam pytanie - potrzebny kontakt !!!!!! Quote
wtatara Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 http://www.allegro.pl/my_allegro.php?page=auctions&type=sell oto Allegro suni. Quote
wtatara Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 jesli chodzi o kontakt może być mój, lub schroniska w Mielcu. Bardzo dziękuję za pomoc Quote
t_kasiek Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='wtatara']http://www.allegro.pl/my_allegro.php?page=auctions&type=sell oto Allegro suni. dziekujemy :) i 3mamy kciuki, zeby pomoglo Quote
Ania_i_Kropka Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Mi sie aukcja nie otwiera :shake: Poproszę kontakt na PM Quote
t_kasiek Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Mi sie aukcja nie otwiera :shake: Poproszę kontakt na PM a teraz ??http://www.allegro.pl/item273740908_malenka_ratlerkowata_suczka_tak_wiele_przeszla.html A o jaki kontak ci chodzi - na komorke ?? Quote
Ania_i_Kropka Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Teraz działa. Chodzi mi o kontakt do osoby, która może udzielić informacji na temat Bułeczki. Najlepiej komórka i mail. Quote
Recommended Posts