AZ-IWONA Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Adelka jest rozbrajająca ;) jak śpi :evil_lol: Quote
Gosiapk Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Adelcia ma przepiękne kropeczki na brzuniu, tylko całować. :loveu: Quote
Czaka Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 [quote name='Gosiapk']Adelcia ma przepiękne kropeczki na brzuniu, tylko całować. :loveu:[/quote] Nie radzę, bo od razu obgryza nos :evil_lol: Quote
Zarunia Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Hehe a nasza wampirzyca Zarunia waży już 1,5 kilograma i czasami zachowuje się jakby od tygodnia miała miski puste :evil_lol: co ciekawe... przepada za serem żółtym :eviltong: tylko później robi taką białawą kupę :evil_lol: Quote
Gosiapk Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='Romek-Zamość']Nie radzę, bo od razu obgryza nos :evil_lol:[/quote] Ale szatan nie dziewczyna Quote
robkowa Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='zanzara']To futrzaste cialko wlasnie czeka na kolacje.A pozniej bedzie demonstrował mi dumnie swoj wielki brzuch:evil_lol:[/quote] w dzieciństwie bzuseczek trzeba mieć:p jak dorośnie w miejsce brzuszka będzie umięsniony "kaloryfer";) Quote
zanzara Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Wlasnie wrocilismy z Brutusem znad zalewu.Miałam nieplanowana kapiel bo gnojek wcale nie boi sie wody i do niej wskoczyl:crazyeye: a ja musialam za nim:shake: .Swinka jedna, cala w piasku:evil_lol:.A przy okazji widzielismy loche z mlodymi i malego jelonka:).Ide spac, dzis zbudzil mnie przed 5 i na porannym spacerze czulam sie jak zombie:| Quote
Alpina Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Hiii...Hiii...Hiii..[B]Zanzara[/B] dobrze Ci tak...;) Przynajmniej czujesz, że masz małego "szczylka" w chacie...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Czaka Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Hi, hi pamiętam jak nie mogłaś się doczekać gnojaska:evil_lol: Quote
Czaka Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Wielkie dzięki mam Adelkę! A jeśli już o niej mowa, to za tydzień zaczynamy urlop i jeśli by się znalalazł ktoś chętny, to moglibyśmy maleństwo komuś dostarczyć. Sama już nie wiem gdzie można jeszcze dać jej ogłoszenia?! Bardzo proszę o allegro dla małej, bo po ostatnim Zara (Sali) znalazła super domek. Quote
Fusica Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='Gosiapk']Kto potrafi robić Allegro?[/quote] Nasza Kanaryjka chyba zrobi wakacyjne allegro, prawda??? Quote
Czaka Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Jej rodzeństwo ma takie super domki, a biedulki nikt nie chce:shake: Quote
Alpina Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Asiu ja mogę zrobić Allegro dla Adeli... Poproszę tylko na PW o tekst - zdjęcia wkleję z wątku.. Mogę zrobić nawet dzisiaj.... Quote
Czaka Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Super Alpina, poczekajmy tylko na Agusię, bo może ona zrobiła, a głupio by było zrobić dwa razy. Quote
agusiazet Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Romki, nie robiłem Adelce Allegro, bo wczoraj moja Ala się rozchorowała i był problem, ale jeśli podeślecie dane i zdjęcia - to chętnie zrobię!!! Quote
Gosiapk Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Tylko ciotki nie bijcie się o to Allegro ;) :p Quote
Czaka Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Aga nie zawracaj sobie głowy Adelkowym allegro, ja poproszę o nie Alpinki, tylko muszę poszukać Twojego tekściku. :razz: Kobitko Ty jesteś na wakacjach więc korzystaj ile możesz. :lol: Jeszcze chora Ala :shake: , mam nadzieję, że to nic poważnego. Uważajcie na siebie! :p Quote
Czaka Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Dzisiaj dostałam smsa od Pani Tsukusia o takiej treści: "Witam, mały ma się dobrze rośnie jak na drożdżach i wariuje niesamowicie , zęby ma ostre jak szpilki i siwe włoski ma już wszędzie, nie tylko na głowie. Zdjęcia ciężko mu zrobić, bo nawet sekundy nie może usiedzieć w miejscu więc na razie zdjęć brak" Quote
AZ-IWONA Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 a co tam u mojej Bianeczki / Pusi /?????:loveu: Quote
Gosiapk Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Ale żywiołowy Tsu, daje popalić swojej nowej pani. :evil_lol: Quote
Recommended Posts