Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosiapk']Adelcia ma przepiękne kropeczki na brzuniu, tylko całować. :loveu:[/quote]

Nie radzę, bo od razu obgryza nos :evil_lol:

Posted

Hehe a nasza wampirzyca Zarunia waży już 1,5 kilograma i czasami zachowuje się jakby od tygodnia miała miski puste :evil_lol: co ciekawe... przepada za serem żółtym :eviltong: tylko później robi taką białawą kupę :evil_lol:

Posted

[quote name='zanzara']To futrzaste cialko wlasnie czeka na kolacje.A pozniej bedzie demonstrował mi dumnie swoj wielki brzuch:evil_lol:[/quote]

w dzieciństwie bzuseczek trzeba mieć:p jak dorośnie w miejsce brzuszka będzie umięsniony "kaloryfer";)

Posted

Wlasnie wrocilismy z Brutusem znad zalewu.Miałam nieplanowana kapiel bo gnojek wcale nie boi sie wody i do niej wskoczyl:crazyeye: a ja musialam za nim:shake: .Swinka jedna, cala w piasku:evil_lol:.A przy okazji widzielismy loche z mlodymi i malego jelonka:).Ide spac, dzis zbudzil mnie przed 5 i na porannym spacerze czulam sie jak zombie:|

Posted

Wielkie dzięki mam Adelkę!
A jeśli już o niej mowa, to za tydzień zaczynamy urlop i jeśli by się znalalazł ktoś chętny, to moglibyśmy maleństwo komuś dostarczyć. Sama już nie wiem gdzie można jeszcze dać jej ogłoszenia?!
Bardzo proszę o allegro dla małej, bo po ostatnim Zara (Sali) znalazła super domek.

Posted

Aga nie zawracaj sobie głowy Adelkowym allegro, ja poproszę o nie Alpinki, tylko muszę poszukać Twojego tekściku. :razz:
Kobitko Ty jesteś na wakacjach więc korzystaj ile możesz. :lol: Jeszcze chora Ala :shake: , mam nadzieję, że to nic poważnego. Uważajcie na siebie! :p

Posted

Dzisiaj dostałam smsa od Pani Tsukusia o takiej treści:
"Witam, mały ma się dobrze rośnie jak na drożdżach i wariuje niesamowicie , zęby ma ostre jak szpilki i siwe włoski ma już wszędzie, nie tylko na głowie. Zdjęcia ciężko mu zrobić, bo nawet sekundy nie może usiedzieć w miejscu więc na razie zdjęć brak"