Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cicho, cicho... Ciotki muszą kiedyś odsypiać. Albo Romkowa odłączyła internet..., żeby nie wodzić na pokuszenie Romka :evil_lol: No tyle bab mu słodzi, że trzeba chronić przed sodówką :evil_lol:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Heee, Heee...Heee...
Fusica - święta prawda!
Napewno Asia odłączyła internet a Romek (czego mu nie życzę ) stoi pewnie przywiązany krótkim łańcuchem do stołowej nogi, coby nie nawiał na jakiś "tymczas"...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[FONT=Arial][SIZE=3]Witajcie Cioteczki![/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3]Mieliśmy przyjemność wczoraj gościć w swoich skromnych progach Supergogę z TZ-em, i Martę z TZ-em. Było bardzo miło, a psiowych tematów nie było końca. No i możecie się domyśleć, że jakoś nie dałyśmy rady nic napisać, ale już melduję się z powrotem. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3]PS. W pierwszym momencie Romek wybierał się na tymczas do Iwonki, ale jak dowiedział się o planowanym przez nią remoncie , rozpakował walizkę. [/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Romek-Zamość'][FONT=Arial][SIZE=3]PS. W pierwszym momencie Romek wybierał się na tymczas do Iwonki, ale jak dowiedział się o planowanym przez nią remoncie , rozpakował walizkę. [/SIZE][/FONT][/quote]
To może DT u mnie przypadnie Romkowi do gustu ??? Fajne mieszkanko, kino domowe, duża lodówka, TZ w delegacji... Tylko gdyby zechciał w ciągu dnia wyprowadzić psa, zrobić niewielkie pranko i może umyć okna...:evil_lol:

Mam mojego i Zanzary synunia zdjątko w pracy na korkowej tablicy. No tak mi się koleżanka zachwyciła, że wydrukowałam jej zdjęcia Adelajdy... A nóz widelec serce jej TZta zmięknie???

Posted

Fusika dzięki! Widzę, że przyjęłaś bardzo dobrą strategię. Adunia jest super suńką i musi mieć super domek. Jak się koleżanka na myśli, a Ty mi powiesz, że to dobry domek, to wsiadam w samochód i jadę do stolicy.
Iwonka miej się na baczności, wpraszamy się w odwiedzinki :evil_lol:

Posted

Dla wszystkich zakochanych w małych siuraczkach... Brutusik :loveu:

[IMG]http://img65.imageshack.us/img65/6063/92907580bn6.jpg[/IMG]

[IMG]http://img259.imageshack.us/img259/7760/z1rl4.jpg[/IMG]

I Brutusik w jedynym godnym go miejscu... Łóżeczku...:evil_lol:

[IMG]http://img412.imageshack.us/img412/4600/z2fy5.jpg[/IMG]

Posted

A czy wiecie coś o Sali...:placz:
To zdjęcie telefonem to trochę za mało...(jak dla mnie)
Dawać zdjęcia Zary - [B]ZARAZ!

[/B]Adela nie jest kudłata ale spróbować nie zawadzi.Jest śliczna i może wpadnie w oko...

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Ale Ada nie jest kudłata. :shake:[/quote]
To szczególik... Adela jest tak sliczna, że brak kudełków nie musi wszystkiego przekreślać.

Posted

A wiec tak:
- Brutusik wypieszczony przystojniak,
- Warszawa stoi otworem dla odwiedzających, a jak dacie znać kiedy to i grilek się znajdzie i kilka wiaderek farby dla Romeczka :diabloti:
- a i Delma się ucieszy / sprawdzimy czy pamięta :eviltong: /
- ja też proszę o zdjęcia Bianeczki :loveu: / Pusi :shake: /i leniuszka Tsukiego:loveu:

Posted

Dzisiaj dostałam super list od Pani Zary.
Kobitka obiecała zalogować się na dogo, więc mam nadzieję, że będzie osobiście zdawać Wam relacje, a powiem Wam, że robi to w bardzo sympatyczny sposób.
Zdjęcia Bianeczki będą jak moja koleżanka pojedzie do Taty z aparatem, bo to jest starszy człowiek i nie posiada swojego. Z tego co wiem, to Pani Tsukusia nie ma chwilowo dostępu do netu, a mój znajomy ma się spotkać z Panem Negry pod koniec tygodnia.

Posted

Mam mojego i Zanzary synunia zdjątko w pracy na korkowej tablicy. No tak mi się koleżanka zachwyciła, że wydrukowałam jej zdjęcia Adelajdy... A nóz widelec serce jej TZta zmięknie???[/quote]

tak w ogóle to i mojego:mad:

Posted

[quote name='Magda - Zamość']Mam mojego i Zanzary synunia zdjątko w pracy na korkowej tablicy. No tak mi się koleżanka zachwyciła, że wydrukowałam jej zdjęcia Adelajdy... A nóz widelec serce jej TZta zmięknie???[/quote]

tak w ogóle to i mojego:mad:[/quote]

Ja chcę tylko dodać, że to jest jeszcze synuś mojej Zadziorki! :evil_lol: