Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To kiedy dzieciaki się pakują ? Musicie zaopatrzyć się w większą ilość chusteczek .:shake: Jak mnie było przykro , jak moje maluchy poszły z domu :placz:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BIANKA1']To kiedy dzieciaki się pakują ? Musicie zaopatrzyć się w większą ilość chusteczek .:shake: Jak mnie było przykro , jak moje maluchy poszły z domu :placz:[/quote]

W niedzielę szykuje się spory ruch w interesie! Nie będziemy płakać, bo jesteśmy spokojni o te domki, które zabierają szczeniorki. jednego nie byłam pewna, więc go sobie podarowałam. Ciekawe co na to wszystko powie Zadziorka?

Posted

Będziesz płakać ;) Ale chyba nie pójdą wszystkie jednego dnia . Lepiej jak młode znikaja po trochę . Zadziorka może dostać depresji , jak pójdą wszystkie na raz :shake:

Posted

[quote name='BIANKA1']Będziesz płakać ;) Ale chyba nie pójdą wszystkie jednego dnia . Lepiej jak młode znikaja po trochę . Zadziorka może dostać depresji , jak pójdą wszystkie na raz :shake:[/quote]

Wszystkie nie pójdą jednego dnia, poza tym mamy Adelkę, na którą nie ma jeszcze chętnego!

Posted

I co wykluło się coś dla Adelki, bo przypominam, że jeden Allegrowicz kupił psa na aukcji czyli teoretycznie Adelkę! Aukcja się zakończyła - powinien się skontaktować, choć wątpię, bo tyle maili mu wysłałam i zero odzewu!

Posted

Jesssu Ciotki jaki tu ruch jak mnie nie ma :cool3: Chyba przez was zainstaluje sobie net w domu...
Ja bardzo chętnie posprawdzam domki w wawie (są ciotki, które mówią na mnie agent sepcjalny) :cool1: :evil_lol:
Co do kobitki, która wylicytowała Adelkę na allegro to wogóle bym z nią nie gadała. Nie ma sensu dzwonić do kogoś, kto licytuje żywe zwierzątko a potem słuch o nim ginie.

Posted

w tym wątku wszystko się zmienia w zastraszającym tempie:crazyeye:
zamiast Bianki teraz Adelka szuka domu

Brutus widzę mężnieje:p tak trzymać chłopie!

ta Pani z forum gazetowego napisała mi maila, że starała się namówić znajomą ale jej się nie udało i ze popyta jeszcze wsrod znajomych, no nic, nadziei narobiła ale miała dobre chęci, chciała pomóc

Posted

Adelka znajdzie dobry dom na bank - jest zadbana, śliczna i zdrowa...
Jak będzie sama na Allegro to na pewno ktoś ją wypatrzy..
Nie martw się Asiu :thumbs:

Posted

[quote name='Gosiapk']Biedna Adelunia :([/quote]
Jaka biedna ................... będzie najdłużej w domciu z mamusią i pańciostwem :evil_lol: Chyba raczej ma dziewczyna farta :lol:

Posted

Zgadzam się z Bianką. Adelka ma najlepsiejsze na świecie DT, jest przy mamie, krzywda jej się nie dzieje i jest dodatkowo śliczna. Domek się znajdzie szybko. Wogóle adopcje Zadrowych szczeniorów przebiegają gładko i nie ma się o co martwić.

Posted

[quote name='agusiazet']I co wykluło się coś dla Adelki, bo przypominam, że jeden Allegrowicz kupił psa na aukcji czyli teoretycznie Adelkę! Aukcja się zakończyła - powinien się skontaktować, choć wątpię, bo tyle maili mu wysłałam i zero odzewu![/quote]

Agusiu nie zapominaj, że dzięki Twojemu allegro Sali znalazła wspaniałych ludzi. :loveu:
W sprawie Adelki nikt nie zadzownił:shake:

Posted

Asiu, ale ja muszę skontaktować się z tą Agnieszką, która zalicytowała. podałam jej numer, więc zadzwońcie, że wygrała aukcję, bo ja nie wiem za bardzo co jej powiedzieć. Musi powiedzieć, czy kończy aukcję zakupem psa, czy się wycofuje i dostaje negatywa. Takie są zasady Allegro!

Posted

Suuper! :klacz:
Teraz zaczyna swoje nowe życie...Życzę mu na nowej drodze wszystkiego, co naj...:happy1:

Agusiu poczekaj jeszcze trochę z tym negatywem bo jak znam życie, to potem dziewczyna będzie lamentować, że była gdzieś na wyjeżdzie a Ty
"bezczelnie" jej tego nega wystawiłaś.Odczekaj ze trzy tygodnie i wysyłaj jej maile... A i licz się z tym, że chociaż słusznie jej się ten negatyw należy to odwzajemni się tym samym...Niestety tak się ludzie zachowują...

Posted

Nie płaczek nie było, bo ludzie byli bardzo sympatyczni. Ucałowali gnojaska widać, że psiarze. Zadziorka zdecydowanie nie chodzi zapłakana.

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Nie płaczek nie było, bo ludzie byli bardzo sympatyczni. Ucałowali gnojaska widać, że psiarze. Zadziorka zdecydowanie nie chodzi zapłakana.[/quote]
Zadziorka może się skapnie że jednego brakuje . A Wy nie płaczecie ?:cool3: