BIANKA1 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 To kiedy dzieciaki się pakują ? Musicie zaopatrzyć się w większą ilość chusteczek .:shake: Jak mnie było przykro , jak moje maluchy poszły z domu :placz: Quote
Czaka Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 [quote name='BIANKA1']To kiedy dzieciaki się pakują ? Musicie zaopatrzyć się w większą ilość chusteczek .:shake: Jak mnie było przykro , jak moje maluchy poszły z domu :placz:[/quote] W niedzielę szykuje się spory ruch w interesie! Nie będziemy płakać, bo jesteśmy spokojni o te domki, które zabierają szczeniorki. jednego nie byłam pewna, więc go sobie podarowałam. Ciekawe co na to wszystko powie Zadziorka? Quote
BIANKA1 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Będziesz płakać ;) Ale chyba nie pójdą wszystkie jednego dnia . Lepiej jak młode znikaja po trochę . Zadziorka może dostać depresji , jak pójdą wszystkie na raz :shake: Quote
Czaka Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 [quote name='BIANKA1']Będziesz płakać ;) Ale chyba nie pójdą wszystkie jednego dnia . Lepiej jak młode znikaja po trochę . Zadziorka może dostać depresji , jak pójdą wszystkie na raz :shake:[/quote] Wszystkie nie pójdą jednego dnia, poza tym mamy Adelkę, na którą nie ma jeszcze chętnego! Quote
agusiazet Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 I co wykluło się coś dla Adelki, bo przypominam, że jeden Allegrowicz kupił psa na aukcji czyli teoretycznie Adelkę! Aukcja się zakończyła - powinien się skontaktować, choć wątpię, bo tyle maili mu wysłałam i zero odzewu! Quote
agusiazet Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Tu jest telefon tej osoby )Pani Agnieszka), która zakupiła na Allegro Adelkę: +48514778166 Quote
Fusica Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Jesssu Ciotki jaki tu ruch jak mnie nie ma :cool3: Chyba przez was zainstaluje sobie net w domu... Ja bardzo chętnie posprawdzam domki w wawie (są ciotki, które mówią na mnie agent sepcjalny) :cool1: :evil_lol: Co do kobitki, która wylicytowała Adelkę na allegro to wogóle bym z nią nie gadała. Nie ma sensu dzwonić do kogoś, kto licytuje żywe zwierzątko a potem słuch o nim ginie. Quote
robkowa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 w tym wątku wszystko się zmienia w zastraszającym tempie:crazyeye: zamiast Bianki teraz Adelka szuka domu Brutus widzę mężnieje:p tak trzymać chłopie! ta Pani z forum gazetowego napisała mi maila, że starała się namówić znajomą ale jej się nie udało i ze popyta jeszcze wsrod znajomych, no nic, nadziei narobiła ale miała dobre chęci, chciała pomóc Quote
Alpina Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Adelka znajdzie dobry dom na bank - jest zadbana, śliczna i zdrowa... Jak będzie sama na Allegro to na pewno ktoś ją wypatrzy.. Nie martw się Asiu :thumbs: Quote
BIANKA1 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Gosiapk']Biedna Adelunia :([/quote] Jaka biedna ................... będzie najdłużej w domciu z mamusią i pańciostwem :evil_lol: Chyba raczej ma dziewczyna farta :lol: Quote
Fusica Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Zgadzam się z Bianką. Adelka ma najlepsiejsze na świecie DT, jest przy mamie, krzywda jej się nie dzieje i jest dodatkowo śliczna. Domek się znajdzie szybko. Wogóle adopcje Zadrowych szczeniorów przebiegają gładko i nie ma się o co martwić. Quote
Czaka Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='agusiazet']I co wykluło się coś dla Adelki, bo przypominam, że jeden Allegrowicz kupił psa na aukcji czyli teoretycznie Adelkę! Aukcja się zakończyła - powinien się skontaktować, choć wątpię, bo tyle maili mu wysłałam i zero odzewu![/quote] Agusiu nie zapominaj, że dzięki Twojemu allegro Sali znalazła wspaniałych ludzi. :loveu: W sprawie Adelki nikt nie zadzownił:shake: Quote
AZ-IWONA Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 To znaczy że to był ktoś [B]niepoważny :mad: :angryy:[/B] To może i lepiej, poszukamy lepszego domku :multi: Quote
agusiazet Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Asiu, ale ja muszę skontaktować się z tą Agnieszką, która zalicytowała. podałam jej numer, więc zadzwońcie, że wygrała aukcję, bo ja nie wiem za bardzo co jej powiedzieć. Musi powiedzieć, czy kończy aukcję zakupem psa, czy się wycofuje i dostaje negatywa. Takie są zasady Allegro! Quote
Czaka Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Zaraz zadzwonię! A tak Adelcia czeka na domek. [IMG]http://img480.imageshack.us/img480/593/img3139ye6.jpg[/IMG] Quote
Czaka Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Nie odbiera telefonu więc nagrałam jej się na sekretarce, z prośbą żeby oddzwoniła. Quote
Czaka Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Szanowne cioteczki muszę Wam powiedzieć, że kawaler Tsukuś mieszka już w Lubyczy Królewskiej. :cool3: Quote
AMIGA Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Ojeeej,jak wyglądało pożegnanie? Było łzawe? A Zaderka pewnie nawet się nie zorientowała, że ma o jednego maluszka mniej? Quote
Alpina Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Suuper! :klacz: Teraz zaczyna swoje nowe życie...Życzę mu na nowej drodze wszystkiego, co naj...:happy1: Agusiu poczekaj jeszcze trochę z tym negatywem bo jak znam życie, to potem dziewczyna będzie lamentować, że była gdzieś na wyjeżdzie a Ty "bezczelnie" jej tego nega wystawiłaś.Odczekaj ze trzy tygodnie i wysyłaj jej maile... A i licz się z tym, że chociaż słusznie jej się ten negatyw należy to odwzajemni się tym samym...Niestety tak się ludzie zachowują... Quote
Czaka Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Nie płaczek nie było, bo ludzie byli bardzo sympatyczni. Ucałowali gnojaska widać, że psiarze. Zadziorka zdecydowanie nie chodzi zapłakana. Quote
BIANKA1 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Romek-Zamość']Nie płaczek nie było, bo ludzie byli bardzo sympatyczni. Ucałowali gnojaska widać, że psiarze. Zadziorka zdecydowanie nie chodzi zapłakana.[/quote] Zadziorka może się skapnie że jednego brakuje . A Wy nie płaczecie ?:cool3: Quote
Recommended Posts