Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AZ-IWONA']Przecież Cię nie zostawimy z tym całym kramem.:crazyeye: Najwyżej dorzucimy coś jeszcze dla lepszego rachunku / Alpina -wkrótce !!!!/:evil_lol:[/quote]

Nawet mi się nie waż tak myśleć a co dopiero mówić, Ty wredna ciotko :eviltong::eviltong::eviltong:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mizianka z okazji urodzin:loveu:
Wczoraj dostałam maila od pani z Lubyczy Królewskiej, której znajomi poszukują szczeniaka chłopca w schronisku. Zachwalałam i polecałam sunie, napisałam o mozliwosci sterylki.
Tak mi sie skojarzyło, ze moze to jacys znajomi nowego Panstwa Tsukiego?

Posted

Dobrych domków przede wszystkim w dniu urodzin życzę!
Specjalne mizianka dla Brutusa:iloveyou:

umieścilam jeszcze sunie na forum gazetowym psiowym i zamojskim:
[URL]http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=65169888[/URL]
[URL]http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=100[/URL]

powiesze jeszcze ogloszenie w sklepie zoologicznym w Tomaszu ale jakos specjalnie tam nie licze na odzew, tyle sie juz nalatałam po Zamościu z ogloszeniami i nic, jakis martwy teren jesli chodzi o adopcje, ostatni raz sprobuje a nóż widelec:razz:

Posted

Po niedzieli mamy zamiar zaszczepić towarzystwo i faktycznie czas do domków.
Marta jeśli masz kontakt z tymi ludźmi, co poszukują pieska, to możesz śmiało pisać, że zapłacimy za sterylkę, ważne aby domek był dobry.:cool3:
Serdecznie dziękujemy wszystkim za życzenia, oby się sprawdziły! :loveu:

Posted

[quote name='Gosiapk']wróciłam z wakacji, czy dobrze zrozumiałam, że jeszcze dwie panny szukają domków? Które?[/quote]

Bianecza i Adelka lub Sali.
Już myślałam , że zapomniałaś o swojej chrześnicy.

Posted

Wszystkiego naj, naj, naj z okazji urodzin, a przede wszystkim kochających państwa dla małych szczylików :loveu:
Alpina dlaczego wyzywasz mnie od wrednych ciotek :eviltong: :crazyeye:

Posted

Znowu mam problemy z wklejaniem zdjęć :comp26:
A teraz wiadomość z ostatniej chwili, mam chętnego na kolejną suczkę. Ma ją zabrać starsze małżeństwo (rodzice mojej znajomej, którzy niedawno stracili swoją suczkę) , które mieszka na wsi, ale psina będzie mieszkała z nimi w domu, tak jak ta poprzednia. Ludzie woleli pieska, bo mieli problem z upilnowaniem tej poprzedniej, ale przekonali się po tym jak obiecałam im załatwić temat sterylki.