Czaka Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 A tera dla wszystkich cioteczek zdjęcie całej Zadrusinej gromadki! :loveu: [IMG]http://img530.imageshack.us/img530/7105/img3044xs2.jpg[/IMG] Quote
robkowa Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 dziwczyny już wykorzystały wszystkie strony, które miałam spisane do ogłoszeń, wstawiłam sunie tylko na: mój pupil [URL]http://www.mojpupil.pl/modules.php?name=Ogloszenia&op=zapisz[/URL] i pajęczynę, nie przyszedł jeszcze link aktywacyjny, nie wiem czy przyjdzie do Was czy do mnie:roll: podałam Wasz adres kosiorki(piesek)op.pl Fusica pozwoliłam sobie wykorzystać Twój opis nie wiem jak się zabrać za ogłaszanie nowych psiaków, trochę mało o nich wiadomo, czy podawać nr tel do schroniska? czy będą wiedzieć o jakiego psa komuś chodzi jeśli ktoś zadzwoni? radźcie:razz: Quote
robkowa Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 maluchy powoli już kluseczki się robią:loveu: Quote
Czaka Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Dzięki Madzia, dziwne że Ty nie zachwalasz urody swojego chrześniaczka :razz: Quote
robkowa Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 wydaje mi się że to jasne że Brutus jest najpiękniejszy:evil_lol: i nie muszę już tego powtarzać:razz: dobrze że mojego TZ nie było u mnie jak od Was wróciłam i nie widział tego zachwytu w oczach bo byłby zazdrosny:roll: Quote
BIANKA1 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='Romek-Zamość']A tera dla wszystkich cioteczek zdjęcie całej Zadrusinej gromadki! :loveu: [IMG]http://img530.imageshack.us/img530/7105/img3044xs2.jpg[/IMG][/quote] Śliczna , szczęśliwa rodzinka :loveu: Quote
Alpina Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Hiii.Hiii..Hiii... A kiedy to chrześniaczka przyjedzie to się odpowiednio przygotuję...Hymmm... Tzn ucieknę z domu...:evil_lol::eviltong: Quote
Tola Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Bardzo liczna szczęsliwa rodzinka. Trzeba łapac te chwile szczescia bo to juz niedługo.. [IMG]http://img530.imageshack.us/img530/7105/img3044xs2.jpg[/IMG] __________________ Quote
AZ-IWONA Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 I jak " zwykle " Bianeczka odsunięta od jedzonka :placz: Padnie maleńka :evil_lol: Quote
AMIGA Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 A mamuska to ich pilnuje, czy podstępnie chce się wkraść do miseczki dzieciaczków?? :evil_lol: Quote
Czaka Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Niestety jak karmię maluchy, to muszę siedzieć i czekać aż się wszystkie najedzą, bo Zadziorka cały czas im podktrada jedzonko . :mad: Quote
Czaka Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 [quote name='Alpina']Hiii.Hiii..Hiii... A kiedy to chrześniaczka przyjedzie to się odpowiednio przygotuję...Hymmm... Tzn ucieknę z domu...:evil_lol::eviltong:[/quote] A to gościnność :mad: Quote
Czaka Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 [quote name='Magda - Zamość']dziwczyny już wykorzystały wszystkie strony, które miałam spisane do ogłoszeń, wstawiłam sunie tylko na: mój pupil [URL]http://www.mojpupil.pl/modules.php?name=Ogloszenia&op=zapisz[/URL] i pajęczynę, nie przyszedł jeszcze link aktywacyjny, nie wiem czy przyjdzie do Was czy do mnie:roll: podałam Wasz adres kosiorki(piesek)op.pl Fusica pozwoliłam sobie wykorzystać Twój opis [/quote] Magda do nas przyszedł link aktywacyjny z pajęczyny, potwierdziłam. A telefon cały czas milczy :shake: Quote
BIANKA1 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Oj tam ......straszne zmartwienie bo dwa zostają :evil_lol: Ale cztery już są zaklepane , trzeba patrzeć od tej strony :diabloti: Quote
Czaka Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Dwie panienki i szanowna mamuśka, to jakby trzy dodatkowe suczydła. :eek2: Quote
Alpina Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Taaak! Bianeczko, święta prawda... W myśl zasady :"Co z tego, że popsuło się jedno koło od traktora jak ma dobrych aż trzy..." Hiii...Hiii..Hiii... Asiu,takiej "gościnności" nauczył mnie mój chrzestny... Jak zadzwonię, (raz na dwa lata) że przyjadę, to on dyla z domu... Quote
AZ-IWONA Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Łoto to to :evil_lol: Wszystko prawda :eviltong: Quote
AZ-IWONA Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Asiu, my wszystko rozumiemy, ale pomyśl gdybyś miała dodatkowo 6 +1 :placz: Quote
Alpina Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='AZ-IWONA']Asiu, my wszystko rozumiemy, ale pomyśl gdybyś miała dodatkowo 6 +1 :placz:[/quote] A co to za "aluzje"?:x Toć ja tak będę miała...I to na dniach! A przepraszam pięć plus jedna...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Czaka Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 [FONT=Arial][SIZE=3]A tak poważnie , to ja już sama nie wiem gdzie mam im szukać tych domków.:shake: [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3]Ciotki poogłaszały je już chyba wszędzie i klapa.[FONT=Arial][SIZE=3]:flaming:[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3] Dwie panny, takie śliczne , słodkie kruszynki i nie mogą trafić na tego swojego człowieka.[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3]Do schroniska, to ich w życiu nie zaniosę. Już nawet myślałam, że jak nie znajdę domu dla Zadziory , to suczynka zostanie u nas, ale to będzie równoznaczne, z tym , że już nie wyciągnę żadnego chorego psa ze schronu.:-( [/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=3] Pomyślcie coś cioteczki, może przyjdzie Wam do głowy jakaś dobra dusza, która może przygarnąć moje ślicznotki. :roll: [/SIZE][/FONT] Quote
Alpina Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Asiu ja cały czas myślę o waszej gromadce.Jakbym tylko coś słyszała, to macie jak w dym.. Popatrz co za los, z tego myślenia i przejmowania, to będę miała szóstego psa... Ja już się nawet śmieję z nerwów...:roll: Quote
AZ-IWONA Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Przecież Cię nie zostawimy z tym całym kramem.:crazyeye: Najwyżej dorzucimy coś jeszcze dla lepszego rachunku / Alpina -wkrótce !!!!/:evil_lol: Quote
Recommended Posts