Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agusiazet']na Allegro doszedł 7 obserwator, a ten który zalicytował wcale się nie kontaktuje! kto wie jak się usuwa oferty niepoważne?[/quote]

Ja niestety nie mam bladego pojęcia, jak to się robi. :shake:

Posted

[quote name='agusiazet']na Allegro doszedł 7 obserwator, a ten który zalicytował wcale się nie kontaktuje! kto wie jak się usuwa oferty niepoważne?[/quote]
Trzeba wejść w panel użytkownika . Tam są opcje .

Posted

Tsuki jak zwykle "koła w górę" :lol: A Bianeczka to ucho chyba bardzo delikatnie atakuje, że cioteczka nawet oka nie otworzy :-o :eviltong:
Asiu czy list doszedł ??????:cool1:

Posted

[quote name='AZ-IWONA']Wysłałam polecony w poniedziałek rano !!!!!!!!:angryy: :placz:[/quote]

Zaglądałam dzisiaj do skrzynki, awizo też nie było :shake:
Ciekawe , co mi w tym liście napisałać? :cool3:

Posted

One są już wszędzie, nie można zrobić kroku, skaczą na nas, gryzą nas:mad: . To są rozszalełe potworki :diabloti: , ale mogę z nimi siedzieć godzinami :lol:

Posted

Witaj Salunia...:multi:
Ciocia Asia kłamie...Nie ładnie...
Salunia jest najgrzeczniejsza, najspokojniejsza i najśliczniejsza ze wszystkich "siuraczków" na świecie...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Na Aga Ty jesteś w tej dobrej sytuacji, że Twoja Negra ma już zapewniony dobry domek , więc na wakacje do Ciebie nie może pojechać :lol:

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Na Aga Ty jesteś w tej dobrej sytuacji, że Twoja Negra ma już zapewniony dobry domek , więc na wakacje do Ciebie nie może pojechać :lol:[/quote]

Czemu nie, zapraszamy po 18 sierpnia!!!