Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Fusica']Obgadujecie, obgadujecie... Też mi coś... My sobie poglądy wymieniamy i już :cool3: Cieszy nas twoje zainteresowanie i zdecydowanie :loveu:
A ja jako adopcyjna matka 5 miesięcznego Rycha dam ci radę... TY SIĘ KOCHANA LEPIEJ WYŚPIJ NA ZAPAS :evil_lol:

Myslisz ze znowu bede musiala spac na podlodze?:evil_lol: .Mam nadzieje ze da sie zawinac do lozka bo po tamtej przygodzie wszystko mnie bolalo;) .Spiochem nie jestem,raczej nocnym markiem wiec powinnam dac rade, moge cie zbudzic na nocne pogaduchy do towarzystwa:eviltong:

Brutusik faktycznie jest maly na tle swojej siostry wyglada jak kurdupel:lol:

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Wczoraj Pańcia Brutuska pytała mnie, czy on dalej jest taki malutki. Oto odpowiedź.

[IMG]http://img19.imageshack.us/img19/8130/img2923dt3.jpg[/IMG][/quote]
To chyba po chrzestnej te gabaryty, Brutusku natychmiast do miski! Chyba że przemiana materii też jest po chrzestnej to i tony jedzenia nie pomogą :roll:

Posted

[quote name='zanzara']Brutus jest ogolnie drobniejszy.Bianka przez swoj apetyt niedlugo nie zmiesci sie w kadr:evil_lol:[/quote]

Ładnie to tak naśmiewać się z maluszka ?:mad:

Posted

[quote name='AZ-IWONA']A co chcesz zmienić :cool1:[/quote]

Chcę zmienić na bardziej szczenięcy tytuł :cool3: , może akurat ktoś przeczyta :razz:
No i już nie łysolinka

Posted

Ja myślę, że teraz muszę załatwić temat szczeniaków. Na Zadrę nikt przed wakacjami nie połakomi się, poza tym oddać ją tak zaraz po rozdaniu szczeniaków, to trochę nie bardzo. Wcześniej muszę zrobić jej sterylkę.

Posted

O jaki piękny tytuł :loveu:
to poprosimy o zdjątka brzusi :evil_lol: / [SIZE=1]łatwo prosić jak mam sama klopoty z klejaniem zdjęć - umiem tylko po jednym[/SIZE] :angryy: / bo jestem niereformowalna :cool1: :oops:

Posted

Agusiu w imieniu swoim, Zadry, Negry i reszty papików bardzo dziękujemy za piękną paczuszkę ! :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla:
A tak wygląda obdarowana Negra! :loveu: :lol:

[IMG]http://img129.imageshack.us/img129/5395/img2937xw0.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='supergoga']Czytam czytam - a malce rosna jak na drożdżach. Ciekawe czy czasem nie przerosną mamci.
Jak tam nasz leniwiec Tsukuś sie miewa. Czy domek czeka?[/quote]

Sama nie wiem, co mam napisać? Na telefon od potencjalnego domku czekam już trzeci dzień i nic. W sprawie Tsukiego do tej pory kontaktowała się ze mną bardzo sympatyczna dziewczyna , która pośredniczy w tej adopcji, ale domek jeszcze się nie odezwał.

Posted

Właśnie podkradłam Marcie zdjęcie :oops:
Zobaczcie jakie one są do siebie podobne:diabloti:
Rodzina , czy zbieg okoliczności? :cool3:
[IMG]http://img526.imageshack.us/img526/5118/dscn4972ab4.jpg[/IMG]

Posted

Dwie siostrzyczki na Z. Asiu, ta karma miała być dla Zadry, czy nie jest? Negrze nie żałuję i reszcie broń Boże, ale zamawiałam karmę dla mam karmiących! Czy mnie wzrok nie myli - szeleczki jeszcze za duże?