Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U nas też jest piękna noc . Ciekawe czy w domy faktycznie było tak bezpiecznie :cool3:O ile pamiętam swoje szczylki , to mogły nas potopić :shake:
A ja miałam tylko 2:evil_lol:

Posted

Oczywiście maluchy przez cały czas zabieram na noc do domu, tzn. do pralni, bo tam najlepiej mi się sprząta.
To są bardzo waleczne maluszki, jak schodzę do nich , to od razu mnie obszczekują, a jak zobaczą kto idzie , to biegną całe szczęśliwe.
Aga tak sobie myślę, że zrobię dzisiaj zdjęcie tym maluchom, które nie są zarezerwowane i napiszę kilka słów o nich i będę bardzo Cię prosiła o allegro. :modla:

Posted

Brutusek pewnie się szkoli w końskich zalotach, co by w przyszłości wiedzieć jak się do panien zalecać :lol:

Te opisy kilka stron wcześniej, kiedy podawaliście krótką charakterystykę maluchów też były bardzo fajne do ogłoszeń

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Brutusika , to Pańcia nie może już się doczekać!
Powiem Wam, że ten facet , to ma szczęście! :loveu:[/quote]
Hihihihi... To prawda... Jeszcze dwa tygodnie a Pańcia już po ścianach chodzi z tęsknoty za małym padalcem...
Dzisiaj jej powiedziałam, żeby się cieszyła ostatnimi chwilami "świętego spokoju" :evil_lol: a ona mi na to, że ona spokoju nie lubi... Tjaaaaa, jeszcze zobaczymy...

Posted

No własnie, właśnie - w szeregu zbiórka. Może jak gorąco je zmęczy, to nie będą takie ruchliwe (oczywiście nie mówię tu o jednym, którego imienia nie będę publicznie ujawiniać):loveu:

Posted

[quote name='zanzara']Ale mnie obgadujecie:eviltong: .Co ja poradze ze nie lubie czekac;)[/quote]
Obgadujecie, obgadujecie... Też mi coś... My sobie poglądy wymieniamy i już :cool3: Cieszy nas twoje zainteresowanie i zdecydowanie :loveu:
A ja jako adopcyjna matka 5 miesięcznego Rycha dam ci radę... TY SIĘ KOCHANA LEPIEJ WYŚPIJ NA ZAPAS :evil_lol: Jessssu, jak ja bym się chciała wyspać..., mmmm, tak od 22 do 10. No patrzcie Ciotki jaka ta matka natura złośliwa jest. Nie można było tak tego wszystkiego wymyśleć, żeby TZty i psy miały guziki ON/OFF ??????????

Posted

[quote name='agusiazet']Tz na guziczki super sprawa, mój byłby off przez wiekszość czasu!!![/quote]
Hehehe... Mój również. Chociaż on po pracy właściwie cały czas jest off (leży przed telewizorem i tępo się gapi...) Ale bym sobie dzięki takiemu guzikowi, oszczędziła tego wiecznego marudzenia [I]"olaboga, łojessss, łomatkobosko, jaki ja jestem zmęczony..." :evil_lol: [/I]

Posted

[quote name='Romek-Zamość']A co powiecie na takie dwa zdjęcia do ogłoszeń na allegro? [IMG]http://img119.imageshack.us/img119/1748/img2927am3.jpg[/IMG][/quote]
Banieczko :evil_lol: jesteś najpiękniejszym pieskiem na świecie :loveu:

Posted

Wczoraj Pańcia Brutuska pytała mnie, czy on dalej jest taki malutki. Oto odpowiedź.

[IMG]http://img19.imageshack.us/img19/8130/img2923dt3.jpg[/IMG]