*zaba* Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Podgladam Was cichutko od jakiegos czsu... Klusencje z otwartymi slepkami piekne,tfu,tfu zeby nie zapeszyc. Szkoda,ze te domki sie wycofaly,ale lepiej,ze teraz... Quote
Czaka Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Witam serdecznie na Zadrusinym wątku! Mam cichutką nadzieję, że pomożesz w szukaniu domków dla naszej kurdupeli :cool3: Quote
Alpina Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 No ja tam wpadam w pełny zachwyt...Piękności...Śliczności... No jednym słowem "cud,miód i malina":loveu::loveu::loveu: (Łoj, to trzy słowa;)) Quote
*zaba* Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Ja juz pytalam :oops: ,niestety ci,ktorych znam juz zapsieni:-( .Poza tym tak na odleglosc nie mam zbyt duzych szans.Moge tylko trzymac kciuki,sorry. Maluszki sa slodkie,napewno ktos sie zakocha,wierze w to !! Quote
Czaka Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='*zaba*']Ja juz pytalam :oops: ,niestety ci,ktorych znam juz zapsieni:-( .Poza tym tak na odleglosc nie mam zbyt duzych szans.Moge tylko trzymac kciuki,sorry. Maluszki sa slodkie,napewno ktos sie zakocha,wierze w to !![/quote] Trzymanie kciuków też jest bardzo potrzebne! ;) Quote
Gosiapk Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='Romek-Zamość']Panna Adelka [IMG]http://img529.imageshack.us/img529/9868/img2799iy7.jpg[/IMG][/quote] Moja Adelunia :loveu: Quote
auraa Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Ja kiedys miałam pinczerka miniaturkę, tóry miał na imię Brutus i to imię pasowało do niego doskonale. Teraz mam jeszcze mniejszego, Atosa, malutkiego Atosika:lol: Quote
*zaba* Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Moze ktos zrobic maly banerek z maluszkami? Z mojego podpisu zniknie Czarus,bo juz pojechal do domku,wiec w to miejsce bym wstawila maluchy. Quote
Tola Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Klusie cudne:loveu: Nieustanie trzymam kciuki za równie cudne i kochające domki. Przepraszam Zadre i maluchy ze na tym watku ale czy ktos wie, jak wstawić film? Uciekam na bardzo długą radę:roll: Quote
Tola Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Romek - mnie zniknął banerek Sama:mad: , Tobie pojawiły sie 2 banerki z maluszkami. Cos sie dzieje ....Moze to te upały Quote
Czaka Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Mi właśnie udało się zmienić zadrusiny banerek i też bardzo chętnie dowiem się jak wstawić filmik. Quote
Czaka Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Jednym słowem Zarusia nie lubi konkurencji! :evil_lol: :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Sliczne maluszki . Jak zaczną chodzić będzie wesoło :loveu: Quote
Czaka Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='brazowa1']sa cudowne...[/quote] tylko chętnych brak ! :shake: Quote
agusiazet Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Będą, bedą, takie śliczności mają wzięcie!!! Nawet można je już wystawić na Allegro. Jestem chętna to zrobić! Quote
agusiazet Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Jakie tam głupio! Zredagujcie fajny tekścik i ładne zdjęcia, a Allegro będzie zrobione!! Quote
Czaka Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 A może poczekać tak ze dwa tygodnie , małe wtedy będą fajniejsze i takie bardziej do psów podobne. W każdym razie dzięki!!! Quote
Gosiapk Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='Romek-Zamość']A może poczekać tak ze dwa tygodnie , małe wtedy będą fajniejsze i takie bardziej do psów podobne. W każdym razie dzięki!!![/quote] Lepiej nie czekać. :shake: Quote
Czaka Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [FONT=Times New Roman][SIZE=3]A może któraś z chrzestnych ma pomysł na jakiś wzruszający tekścik na allegro? Nasz tekst o Zadziorce jakoś nie zrobił na nikim większego wrażenia. [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Pomóżcie cioteczki może Wy macie więcej szczęścia. :roll: [/SIZE][/FONT] Quote
Alpina Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [B]Romek[/B] nie czekajcie z tym Allegro - Tak jak radzi [B]Agusiazet[/B] i [B]Gosiapk[/B] trzeba wystawić jak najszybciej.Jeśli ktoś poszukuje szczeniaczka a któryś skarb Zadry wpadnie mu w oko, to napewno troszkę poczeka aż będzie do wzięcia...I nie martw się...Już teraz są wystarczająco słodkie i podobne do piesków..:lol: Quote
AZ-IWONA Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Romeczku, ja do poezji sie nie nadaję :niewiem: :hmmmm: bo ja najchętniej to bym w punktach:spam2: ale wtedy to chyba nikogo by to nie zainteresowało :shake: Robię jednak próby gdzie się da ale czekam na zdjęcia bardziej aktywnych maluszków :lol: Quote
BIANKA1 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='brazowa1']a ja podniose maluchy i mame.[/quote] To ja też :lol: Quote
Czaka Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [FONT=Times New Roman][SIZE=4]No to zaczęło się!!! Maluchy już dobrze widzą i zrobiło im się nudno w koszyczku, na chwiejnych łapkach zaczęły wędrować. Oczywiście nie potrafią wrócić z powrotem więc siedzą i płaczą. [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Najbardziej wędrowna jest Negra. Wczoraj to maleństwo Brutusik próbował podgryzać swoje siostrzyczki, wyglądało to komicznie, bo kawaler ma jeszcze bardzo giętkie nóżki, ale już jest bardzo zaczepny. [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Tsuki jest największym leniwcem pod słońcem, ma w sobie pewien rodzaj dostojności, ale najchętniej to je i śpi do góry pimpolkiem . Bianka i Sali wczoraj pierwszy raz próbowały pić swoje mleczko z miseczki, wyglądało to komicznie ale dziewczyny nie dawały za wygraną. Dzisiaj rano Aldonka nawarczała na mnie jak ją brałam na ręce. [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Szkoda , że tego nie widzicie , ale jak dowiem się jak wstawiać filmik , to wam je postaram się pokazać. [/SIZE][/FONT] Quote
Recommended Posts