Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Dwa dni po porodzie!!! :placz: Czyli przez te dwa dni , to my będzieli musieli karmić szczeniory. :crazyeye:[/quote]
Nie, one mają trochę zapasu z życia płodowego. Chyba że będą bardzo słabe, wtedy podaje się glukozę dla wzmocnienia. Ale jeśli urodza się normalnie, to muszą same ssać matkę, aby pobudzić laktację.

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Myślisz, że nikt nie marzy o koszyku z Zadziorką i małymi Zadziorkami? :evil_lol:[/quote]
Myślę, że nie mogę odebrać Ci tej przyjemności posiadania tego koszyka.:cool3:

Posted

Co prawda nie byłam trochę u Zadziory ale o mało zawału nie dostałam jak przeczytałam ostatnie wieści...:crazyeye:To tylko kobita ( czytaj suczka) może tak wszystkich załatwić....Zważywaszy na okoliczności, to sama nie wiem, czy się śmiać czy płakać..:cool1: No Zadziora aleś się popisała...:roll:

Posted

[FONT='Times New Roman']Aktualnie Zadziorka rozłożyła się przed domem i opala się na słoneczku , z głową zadartą do góry i z zamkniętymi oczami. :obrazic: Żyć nie umierać. :bigcool: [/FONT]

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Opiekunowie to teraz są w pracy i muszą zarabiać pieniążki na to całe towarzystwo.[/quote]

I jeszcze, żeby móc u mnie kupować na bazarku!!!!

Posted

[FONT=Arial][SIZE=4]Podzielimy się!!! Jak się wybierzemy w odwiedziny do Warszawy, to przecież nie pojedziemy z pustymi rękami! :evil_lol: :evil_lol: [/SIZE][/FONT]

Posted

Zadziorka ale numer wywinelaś :crazyeye:
to teraz domki potrzebne dla Zadziorki razy 5
może ze znalezieniem domków dla szczeniaczków będzie łatwiej niż dla starszych psów, tak sobie marzę...

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Zobaczcie jaki brzuś! :crazyeye:

[IMG]http://img367.imageshack.us/img367/6539/img2553jpgut7.jpg[/IMG][/quote]

Zadra wygląda jak napompowany balonik!!!

Posted

Jestem w pracy bo odrabiam majowe święta:roll: i tak w przerwie zajrzałam do Zadziorki:lol:

[IMG]http://img367.imageshack.us/img367/6539/img2553jpgut7.jpg[/IMG]

Ojejej:evil_lol: Romek, jestes pewien że była mowa o 4 maluszkach:evil_lol:

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Cztery było widać, mam nadzieję, że reszta się nie pochowała. Ale Zadra jakoś tym wszystkim zbytnio nie martwi się .[/quote]

Trzymamy kciuki co by więcej nie było, Zadra nie bądź zbyt rozrzutna :razz:
nie szalej!

Posted

[quote name='Romek-Zamość'][FONT=Arial][SIZE=4]Podzielimy się!!! Jak się wybierzemy w odwiedziny do Warszawy, to przecież nie pojedziemy z pustymi rękami! :evil_lol: :evil_lol: [/SIZE][/FONT][/quote]
Tylko omijajcie mój dom :D Bo ja mam już 7 zadziorkopodobnych :D